Buttercup
زیرو حرکت باحالی زدی.
برا من که صرفا یه خواننده هستم،میبینم اینایی که پارسال نوشتن تو این تاپیک و الان به هدفشون رسیدن،لذتبخشه
البته لذتبخشه همراه با مقداری حسرت...
...
آرهههههه برای خودمم خیلی حس خوبی بود
رندم رفتم توی چندتا صفحه ، شیش هفت نفر از بچه هایی که الان کنکور رو با موفقیت پشت سر گذاشتن رو دیدم
مطمعنن اگه صفحات بیشتری رو مرور کنم فکر کنم راحت بالای 10 نفر از این مدل بچه ها رو پیدا میکنم
فکر کنم اولین بار بوده که توی تاپیک مصاحبه ای همچین حرکتی زده شدهکه بعداز یک سال و اندی استارتر تاپیک بیاد بچه هایی که پارسال پر از ترس و تردید بودن نسبت به آینده ، نقل قولشون کنه و بهشون تبریک بگه
فقط هم محدود به کنکور نیست
میتونم بالای سی چهل نفر رو نقل قول کنم وبهشون بگم چقدر نسبت به اون موقع شون قوی تر شدن چقدر رشد کردن توی شخصیت شون توی رفتارهاشون توی بلندمرتبگی افکارشون
همه ی اینا خودشون یک جنسی از موفقیت هستن
خیلی از کاربرها هم بودن که توی تاپیک پستی نذاشتن ولی داخل خصوصی یا امتیاز واکنش ها و نتیجه هاشون رو بهم گفتن و واقعا خوشحال شدم
راستش موقع نوشتن تاپیک اصلا انتظار همچین چیزایی رو نداشتم
الانم بنظرم تاپیک محتوای خاصی نداره
ولی شده حتی دو سه نفر بهم گفتن از متن تاپیک پرینت گرفتن
توی این یک سال و خورده ای تاپیک حدود 100 هزار بار بازدید داشته
امیدوارم بودن این تاپیک و باقی مصاحبه های انجمن ، تونسته باشه انرژی مثبت هدیه بده به کاربرا و مهمان هایی که میخونن
...
سلام ممنون
اگه تاپیک هام رو خوندی پس دیگه تقریبا میشه گفت حرفام و توصیه هام رو کردم و دوباره برات تکرارشون نمیکنم
نه هیچ وقت مشاوری نداشتم
چجوری استمرارم رو حفظ میکردم ؟ اگه بخوام مختصر و مفید جواب بدم.....مهم ترینش اول کشف کردن و حس کردن اون حس نیازه و بعد
درس خوندن و مطالعه رو تبدیل به سبک زندگیم کردم و بهش عادت کردم و خیلی وقتا بجای اینکه ازش حس بد و تنفر بگیرم یا تلقین های منفی کنم ، سعی کردم ازش استفاده کنم برای بالا کشیدن خودم و ازش لذت ببرم
سر یه قضیه ای پیش اومد که رفتم سراغ تاپیک های دوسال پیش
اینایی که نقل قول کردم همگی گزارش کارهای دوران کنکور خودم هستن مال اسفندماه و همچنین روزهای پشت سرهم
یک چیز رو میخواستم بگم
خطاب به توی کنکوری
بدون پرده بدون تعارف......مهم ترین چیز استمراره
تویی که فکر میکنی باید حتما ساعت های نجومی درس بخونی باید حتما 16 ساعت بخونی بترکونی منفجر شی و... اشتباه میکنی .
مهم نیست یه روز دو روز انفجاری بخونی بعدش افت کنی و ول کنی.....مهم استمراره
مهم نیست منبعت آی کیو باشه یا خیلی سبز یا هرکوفت و زهرمار دیگه ای که سرش هزارجور وسواس داری ولی تهش هم هیچ کدوم رو مثل آدم نمیخونی....مهم استمراره
مهم نیست اسم چندتا دبیر و زندگی نامه و حواشی و کل کل فلان مشاور رو حفظی و سرت رو تا بناگوش کردی توی این مزخرفات....مهم استمراره
چقدر میتونی مستمر بخونی ؟
چه روزی که انگیزه داری چه روزی که انگیزه نداری....چه موقعی که حالت خوبه چه موقعی که خسته و کلافه ای از همه چیز
چقدر میتونی مستمر و کنه وار ادامه بدی ؟
جقدر میتونی بچسبی به اون چیزی که دنبالشی ؟
چقدر شجاعتش رو داری؟
https://www.aparat.com/v/2e1jF/%D9%85%D9%88%D9%81%D9%82%DB%8C%D8%AA_%D8%B4%D8%AC% D8%A7%D8%B9%D8%AA_%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D 8%AF
بهتون معرفی میکنم...قلب موفقیت کنکور و مهم ترین و حیاتی ترین قطعه ی پازل موفقیت توی کنکور = استمرار
سلام وقتتون بخیر
من عضو شدم تا ازتون بخوام راهنماییم کنید
خیلی شرایط بدی دارم من از کارشناسیم انصراف دادم برای اینکه کنکور شرکت کنم ولی متاسفانه یه کلمه هم درس نخوندم������
واقعا نمیدونم الان باید چطور مطالعه کنم ایا اصلا این چهارماهی که فرصت دارم فایده ای داره؟به خدا خیلی شرایط روحی بدی دارم پشیمونم ولی سودی نداره لطفا کمکم کنید
زیرو خدایی رو دست نداری ، بازدید و کامنت ها فقط :^^
واقعا لیاقت و سزاوار بهتر از اینایی
خلاصه این تایپک واقعا جز تاپیک های خفن انجمنه
بوص به این قلم :**
اگر تمام دنیا هم از تو بدشان بیاید و تو را آدم بدی بدانند، تا وقتی که وجدانت تو را تایید می کند و تو را گناهکار نمی داند،تو بدون دوست نمی مانی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)