خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 43 از 63 نخستنخست ... 3342434453 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 631 به 645 از 935
    1. Top | #631
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط matinaz نمایش پست ها
      سلام اقای زیرو
      اقا یه پیام تو خصوصی به من میدی کار مهم دارم ولی هرچی دنبال گزینه پیام خصوصی گشتم نبود
      خیعلی مردی
      سلام

Ok

2. Top | #632
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      آخرش نفهمیدیم این تاپیک مصاحبه محسوب شد یا چی ؟

خوب اومدیم جلوها ... 43 صفحه خوبه

3. Top | #633
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zero_Horizon نمایش پست ها

يه چيزي فراتر از مصاحبه بود واقعا….
      ميسي ازت ☁️������
      فقط اقا من اومدم برات پيام بدم دوباره نشد !
      همينجا بفرستم اگر اونور اذيتي ؟
      ویرایش توسط Sayeh1998 : 02 تیر 1400 در ساعت 14:27

4. Top | #634
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

مصاحبه؟؟؟خیلی بیشتر از مصاحبه است این تاپیک(ویرایش:عه تکراری شد که .پست بالا هم همینو گفته).راستی داداش تبریک میگم بالاخره از تایید ایمیل در اومدیخبریه؟؟؟
      الا بذکر الله تطمئن القلوب

کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب
      آن زمان معلوم میشد در جهان هوشیار کیست
      ویرایش توسط seyed..yousefi : 02 تیر 1400 در ساعت 14:54

5. Top | #635
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sayeh1998 نمایش پست ها
      يه چيزي فراتر از مصاحبه بود واقعا….
      ميسي ازت ☁️������
      فقط اقا من اومدم برات پيام بدم دوباره نشد !
      همينجا بفرستم اگر اونور اذيتي ؟
      مرسی از لطفت
      پیام خصوصی رو باز کردم ، بفرستید

نقل قول نوشته اصلی توسط seyed..yousefi نمایش پست ها
      مصاحبه؟؟؟خیلی بیشتر از مصاحبه است این تاپیک(ویرایش:عه تکراری شد که .پست بالا هم همینو گفته).راستی داداش تبریک میگم بالاخره از تایید ایمیل در اومدیخبریه؟؟؟
      به به....پارسال دوست امسال...
      چخبرا ؟ خوش میگذره ؟

تاییدایمل هم دیگه جواب نمیده _ فعلا سفت و سخت وایسادم با وجود بی مهری ها و حواشیه پشت صحنه _ البته برنامه تاپیک نوشتن هم داشتم که .... بی خی ! ... هرازگاهی به همین تاپیک سرمیزنم

6. Top | #636
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      مرسی از لطفت
      پیام خصوصی رو باز کردم ، بفرستید

به به....پارسال دوست امسال...
      چخبرا ؟ خوش میگذره ؟

تاییدایمل هم دیگه جواب نمیده _ فعلا سفت و سخت وایسادم با وجود بی مهری ها و حواشیه پشت صحنه _ البته برنامه تاپیک نوشتن هم داشتم که .... بی خی ! ... هرازگاهی به همین تاپیک سرمیزنم
      ...امسالم دوستسلامتی.آره خداییش خیلی بیشتر از قبل خوش میگذره با این که درسا و فشار بیشترم شده ولی خیلی بهتر از سال قبله

آره داداش هر از گاهی سر بزن دل تنگت میشیمحواشی رو بی خیال.از اون تاپیک های خوبت بزن لذت ببریم بابا
      الا بذکر الله تطمئن القلوب

کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب
      آن زمان معلوم میشد در جهان هوشیار کیست

7. Top | #637
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      سوال موال ندارید ؟

8. Top | #638
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      داوطلبا در فاصله یک هفته باقی مونده به کنکور به دو دسته تقسیم می شن. عده ای که با پیمودن مسیر صحیح و همچنین با پیوستگی تمام، درصد هایی که می خواهند همین الان در دستان خودشان دارن و با اعتماد به نفس بالایی سر جلسه کنکور حاضر می شن. دسته دوم داوطلبانی هستن که به دلایل مختلفی اعم از نداشتن پیوستگی و همچنین عدم پیمودن مسیر صحیح، در حال حاضر آن درصد هایی که خواهان آن هستند ندارن.چه شما جزء دسته اول باشید و چه دسته دوم باید بدانید که در حال حاضر تمام تمرکز شما باید روی سر جلسه کنکور باشد.روز های پایانی کنکور از اهمیت بالایی برخوردارن و اشتباهات کوچک می تونن به نتیجه شما در کنکور لطمه بزنن.

در هفته پایانی یک محیط ایزوله ذهنی برای خودتان درست کنید. به هیچ وجه با چرخیدن در شبکه های اجتماعی یا گروه های تلگرامی ذهن خودتان را مسموم نکنید و با تمرکز بالا فقط به نتیجه خوب در کنکور سراسری فکر کنید. این کار درست برای رسیدن به موفقیت است.

9. Top | #639
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      مهم ترین کارهایی که این مدت باقی مونده باید انجام بشه :

_داشتن ریتم و آرامشه خواب (درطول ورزش سبک وملایم داشته باشید + گوشی و کامپیوتر و اینجور چیزا رو به حداقل برسونید )
      _دور بودن از فضاها و افرادی که فرکانس منفی یا استرس زا هستن + دور بودن از فضاهای کنکوری و آدمای کنکوری (مثل همین سایت و سایتای مشابه )

_تمرکز وافزایشه مرورهای سطحی و کمتر کردن عمیق خوانی (دیگه نباید مطلبی به قصد یادگیری خونده بشه ، باید هدف از خوندن مرور و بالاآوردن سطح یادآوری و افزایش تسلط باشه)
      _کمتر کردن آزمون زدن ( بهتره حدود چهار روز آخر دیگه آزمونی نزنید )
      _نگاه انداختن به خلاصه نویسی ها و تمرکز روی نکات و تحلیل های استحراج شده از آزمونای سه روز یکبار

منظور از دوره کردن و مرور این نیست که توی هفته ی آخر بیای مثلا کل فیزیک رو مو به مو یه دور از اول تا آخر بخونی.....مرور کردن یعنی بخشایی که خودت حس میکنی دراولیوته مرور هستن و نکات مهم یا تحلیل هایی که از آزمونای زده شده یا جیزای دست نویسی که داری رو نگاه بندازی ، ممکنه یسری جاها به صلاح دید و باتوجه به هرشخص فقط اکتفا به دو سه تا نمونه تست بشه ، پس قرار نیست از ب بسم الله تا ته کتاب رو شخم بزنی توی هفته ی آخر

هفته ی آخر آزمون شبیه ساز نزنید !
      نهایتا تک درس سوالات رو برسی کنید ، حتی درصد گیری هم نکنید

هفته ی آخر تعداد تست رو پایین بیارید و تورق رو بالاببرید

روز آخر(روز قبل از کنکور) درس نخونید ....نهایتا تا ظهر اون روز یکم تورق کنید (فقط تا ظهر)

10. Top | #640
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

و یک موضوع دیگه هم درمورد اینکه ، ممکنه سرجلسه لحظاتی پیش بیاد که فکر کنید همه چیز از ذهنتون پریده ( مخصوصا مواقعی که چندتا سوال رو پشت سرهم نمیتونید به جواب برسونید )
      در باره ی این موقعیت =

این اتفاق تا حدودی عادیه و حتی برای رتبه برترا هم پیش میاد

اول اینکه اگه بخاطر سطح سوالا یکم شوک شدی این رو بیادت بیار که الان همه شوک شدن و اونی برنده ست که سریع دوباره خودش و وضعیت احساسی و فکریش رو سروسامون بده

بخوام از چیزی که برای خودم اتفاق افتاد بگم
      سرجلسه ی کنکور99 ، وقتی شروع کردم ریاضی رو جواب بدم ، کل صفحه اول رو هیچ ایده ای برای حل کردن سوالاش نداشتم قشنگ دل و مخ و حافظم خالی شد ، بعد از چندثانیه ای و یکم آب خوردن ، سریع کشتی گرفتن و گیرکردن توی سوالای صفحه اول رو بیخیال شدم و سریع رفتم سوالای صفحه دوم وسوم رو یه اسکن کردم و هرکدوم رو که بهش مسلط بودم و سوالای راحت تر رو با قاطعیت زدم ، بعدش وضعیت روحی روانیم بهتر شد و یکم از وقت اضافیم رو برگشتم صفحه ی اول و چندتا سوالش رو باحوصله و تمرکز بیشتری برسی کردم

فکر کنم با همین خاطره ای که تعریف کردم نظرم رو تاحدودی رسونده باشم

11. Top | #641
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Negin8222 نمایش پست ها
      سلام یسوال اگه درحد خیلی کم خونده باشیم بنظرت اشتباهه خوابمو برسونم به ۴ ساعت راستش خیلی استرس هست
      سلام

بخوام رک جواب بدم
      راستش حتی اگه این چندروز دو ساعت هم بخوابیم و بقیش رو درس بخونیم ، تفاوته چشم گیری ایجاد نخواهد شد ، کنکور یه پروسه ست نه یک امتحان که بشه با شب امتحانی خوندن توش نمره خوبی گرفت
      ولی به این معنا هم نیست که این چندروز رو بی خیال شیم
      شما داری تلاش میکنی و این خودش خیلی ارزشمنده ، الان هم تمام تمرکزت رو بذار برای کنکوره همین سال ، ولی اگه دنبال نتیجه ی خیلی بهتری بعد از کنکور باید همین رونده تلاش کردنی که الان درت شکل گرفته رو بهمراهه یه آنالیزه شخصی از شخصیت کنکوریه پارسالت ، برای سال بعد پیش ببری

الان هم تمام تلاشت رو بکن
      برای خوابت هم ، بهتره حداقل حدود 6 ساعتش کنی یا اینکه چهارشنبه و پنجشنبه رو خواب کافی داشته باشی.... هفته ی آخر داشتن وضعیت جسمی و روحیه مناسب عامل و موضوع خیلی مهمیه

12. Top | #642
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام

بخوام رک جواب بدم
      راستش حتی اگه این چندروز دو ساعت هم بخوابیم و بقیش رو درس بخونیم ، تفاوته چشم گیری ایجاد نخواهد شد ، کنکور یه پروسه ست نه یک امتحان که بشه با شب امتحانی خوندن توش نمره خوبی گرفت
      ولی به این معنا هم نیست که این چندروز رو بی خیال شیم
      شما داری تلاش میکنی و این خودش خیلی ارزشمنده ، الان هم تمام تمرکزت رو بذار برای کنکوره همین سال ، ولی اگه دنبال نتیجه ی خیلی بهتری بعد از کنکور باید همین رونده تلاش کردنی که الان درت شکل گرفته رو بهمراهه یه آنالیزه شخصی از شخصیت کنکوریه پارسالت ، برای سال بعد پیش ببری

الان هم تمام تلاشت رو بکن
      برای خوابت هم ، بهتره حداقل حدود 6 ساعتش کنی یا اینکه چهارشنبه و پنجشنبه رو خواب کافی داشته باشی.... هفته ی آخر داشتن وضعیت جسمی و روحیه مناسب عامل و موضوع خیلی مهمیه
      خیلی ممنون ار راهنماییتون

13. Top | #643
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      تحلیل کنکور هنر 1400 ماز = https://biomaze.ir/news/228

14. Top | #644
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بچه هایی که مطمعنن نتیجه ی خوبی نمیگیرن و تصمیم به موندن دارن

بیشتر از سه روز استراحت نکنید(هرچقدر بیشتر فاصله بندازید سست تر و از فضای درس دورتر میشید چه از لحاظ روانی چه از نظر پشت کار و کمیت مطالعه)...........سریع و با قدرت استارت بزنید ، قدم های موفقیت سال بعد رو از همین الان محکم وردارید ، اول باید یه آنالیز از شخصیت کنکوری پارسالی که ساختید انجام بدید ، نقاط ضعف و قوت رفتاری و عادت هایی که منجر به نتیجه نگرفتن تون شد چیا بودن ؟ مسیرای اشتباه ، کارای اشتباهی که کردید و غیره رو آنالیز کنید..........برای موفقیت توی سال بعد باید تغییراتی رو ایجاد کنید ، تغییرات کوچیک و بزرگی که از شما یه فرد قوی تر و مصمم تر خواهد ساخت
      شکست زمانی ارزشمنده و به موفقیت منجر میشه که بتونید دلایل شکست رو بخوبی متوجه بشید و در مرحله ی عمل تغییراتی رو باتوجه به تجربه ی قبل ، در خودتون چه از لحاظ درسی چه از لحاظ رفتاری شکل بدید

گوشه چشمی هم به این تاپیک داشته باشید = http://forum.konkur.in/thread76215.html
      سلام zeroمیشه توی شخصی بهم پیام بدی قبلا پیام دادم ولی فک نمیکنم برات اومده باشه

15. Top | #645
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Negin8222 نمایش پست ها
      سلام zeroمیشه توی شخصی بهم پیام بدی قبلا پیام دادم ولی فک نمیکنم برات اومده باشه
      سلام
      پیامت اومده
      اگه پیام من نیومده شاید مشکل از منه یا شایدم خط رو خط شده

صفحه 43 از 63 نخستنخست ... 3342434453 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن