ویرایش توسط Sayeh1998 : 02 تیر 1400 در ساعت 14:27
الا بذکر الله تطمئن القلوب
کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب
آن زمان معلوم میشد در جهان هوشیار کیست
ویرایش توسط seyed..yousefi : 02 تیر 1400 در ساعت 14:54
مرسی از لطفت
پیام خصوصی رو باز کردم ، بفرستید
به به....پارسال دوست امسال...
چخبرا ؟ خوش میگذره ؟
تاییدایمل هم دیگه جواب نمیده _ فعلا سفت و سخت وایسادم با وجود بی مهری ها و حواشیه پشت صحنه _ البته برنامه تاپیک نوشتن هم داشتم که .... بی خی ! ... هرازگاهی به همین تاپیک سرمیزنم
الا بذکر الله تطمئن القلوب
کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب
آن زمان معلوم میشد در جهان هوشیار کیست
داوطلبا در فاصله یک هفته باقی مونده به کنکور به دو دسته تقسیم می شن. عده ای که با پیمودن مسیر صحیح و همچنین با پیوستگی تمام، درصد هایی که می خواهند همین الان در دستان خودشان دارن و با اعتماد به نفس بالایی سر جلسه کنکور حاضر می شن. دسته دوم داوطلبانی هستن که به دلایل مختلفی اعم از نداشتن پیوستگی و همچنین عدم پیمودن مسیر صحیح، در حال حاضر آن درصد هایی که خواهان آن هستند ندارن.چه شما جزء دسته اول باشید و چه دسته دوم باید بدانید که در حال حاضر تمام تمرکز شما باید روی سر جلسه کنکور باشد.روز های پایانی کنکور از اهمیت بالایی برخوردارن و اشتباهات کوچک می تونن به نتیجه شما در کنکور لطمه بزنن.
در هفته پایانی یک محیط ایزوله ذهنی برای خودتان درست کنید. به هیچ وجه با چرخیدن در شبکه های اجتماعی یا گروه های تلگرامی ذهن خودتان را مسموم نکنید و با تمرکز بالا فقط به نتیجه خوب در کنکور سراسری فکر کنید. این کار درست برای رسیدن به موفقیت است.
مهم ترین کارهایی که این مدت باقی مونده باید انجام بشه :
_داشتن ریتم و آرامشه خواب (درطول ورزش سبک وملایم داشته باشید + گوشی و کامپیوتر و اینجور چیزا رو به حداقل برسونید )
_دور بودن از فضاها و افرادی که فرکانس منفی یا استرس زا هستن + دور بودن از فضاهای کنکوری و آدمای کنکوری (مثل همین سایت و سایتای مشابه )
_تمرکز وافزایشه مرورهای سطحی و کمتر کردن عمیق خوانی (دیگه نباید مطلبی به قصد یادگیری خونده بشه ، باید هدف از خوندن مرور و بالاآوردن سطح یادآوری و افزایش تسلط باشه)
_کمتر کردن آزمون زدن ( بهتره حدود چهار روز آخر دیگه آزمونی نزنید )
_نگاه انداختن به خلاصه نویسی ها و تمرکز روی نکات و تحلیل های استحراج شده از آزمونای سه روز یکبار
منظور از دوره کردن و مرور این نیست که توی هفته ی آخر بیای مثلا کل فیزیک رو مو به مو یه دور از اول تا آخر بخونی.....مرور کردن یعنی بخشایی که خودت حس میکنی دراولیوته مرور هستن و نکات مهم یا تحلیل هایی که از آزمونای زده شده یا جیزای دست نویسی که داری رو نگاه بندازی ، ممکنه یسری جاها به صلاح دید و باتوجه به هرشخص فقط اکتفا به دو سه تا نمونه تست بشه ، پس قرار نیست از ب بسم الله تا ته کتاب رو شخم بزنی توی هفته ی آخر
هفته ی آخر آزمون شبیه ساز نزنید !
نهایتا تک درس سوالات رو برسی کنید ، حتی درصد گیری هم نکنید
هفته ی آخر تعداد تست رو پایین بیارید و تورق رو بالاببرید
روز آخر(روز قبل از کنکور) درس نخونید ....نهایتا تا ظهر اون روز یکم تورق کنید (فقط تا ظهر)
و یک موضوع دیگه هم درمورد اینکه ، ممکنه سرجلسه لحظاتی پیش بیاد که فکر کنید همه چیز از ذهنتون پریده ( مخصوصا مواقعی که چندتا سوال رو پشت سرهم نمیتونید به جواب برسونید )
در باره ی این موقعیت =
این اتفاق تا حدودی عادیه و حتی برای رتبه برترا هم پیش میاد
اول اینکه اگه بخاطر سطح سوالا یکم شوک شدی این رو بیادت بیار که الان همه شوک شدن و اونی برنده ست که سریع دوباره خودش و وضعیت احساسی و فکریش رو سروسامون بده
بخوام از چیزی که برای خودم اتفاق افتاد بگم
سرجلسه ی کنکور99 ، وقتی شروع کردم ریاضی رو جواب بدم ، کل صفحه اول رو هیچ ایده ای برای حل کردن سوالاش نداشتم قشنگ دل و مخ و حافظم خالی شد ، بعد از چندثانیه ای و یکم آب خوردن ، سریع کشتی گرفتن و گیرکردن توی سوالای صفحه اول رو بیخیال شدم و سریع رفتم سوالای صفحه دوم وسوم رو یه اسکن کردم و هرکدوم رو که بهش مسلط بودم و سوالای راحت تر رو با قاطعیت زدم ، بعدش وضعیت روحی روانیم بهتر شد و یکم از وقت اضافیم رو برگشتم صفحه ی اول و چندتا سوالش رو باحوصله و تمرکز بیشتری برسی کردم
فکر کنم با همین خاطره ای که تعریف کردم نظرم رو تاحدودی رسونده باشم
سلام
بخوام رک جواب بدم
راستش حتی اگه این چندروز دو ساعت هم بخوابیم و بقیش رو درس بخونیم ، تفاوته چشم گیری ایجاد نخواهد شد ، کنکور یه پروسه ست نه یک امتحان که بشه با شب امتحانی خوندن توش نمره خوبی گرفت
ولی به این معنا هم نیست که این چندروز رو بی خیال شیم
شما داری تلاش میکنی و این خودش خیلی ارزشمنده ، الان هم تمام تمرکزت رو بذار برای کنکوره همین سال ، ولی اگه دنبال نتیجه ی خیلی بهتری بعد از کنکور باید همین رونده تلاش کردنی که الان درت شکل گرفته رو بهمراهه یه آنالیزه شخصی از شخصیت کنکوریه پارسالت ، برای سال بعد پیش ببری
الان هم تمام تلاشت رو بکن
برای خوابت هم ، بهتره حداقل حدود 6 ساعتش کنی یا اینکه چهارشنبه و پنجشنبه رو خواب کافی داشته باشی.... هفته ی آخر داشتن وضعیت جسمی و روحیه مناسب عامل و موضوع خیلی مهمیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)