سلام
امروز آزمونمو که تحلیل کردم یعنی می خواستم بمیرما
همش سر حواس پرتی
خداییش اون آدم ناشناسی که صبح آزمون حواس منو ریخت بهمو نمی بخشم
بعدشم یه فیلم دیدمو
4:35 هم درس خوندم
راستی ، از انگیزه هایی که بهم دادین بی نهایت ممنونم
شماها بهترینین![]()
سلام
امروز آزمونمو که تحلیل کردم یعنی می خواستم بمیرما
همش سر حواس پرتی
خداییش اون آدم ناشناسی که صبح آزمون حواس منو ریخت بهمو نمی بخشم
بعدشم یه فیلم دیدمو
4:35 هم درس خوندم
راستی ، از انگیزه هایی که بهم دادین بی نهایت ممنونم
شماها بهترینین![]()
سلام امیدوارم حال دلتون خوب باشه خسته درسا هم نباشید
10 ساعت
202 تست ( کمه چون امروز مطالب جدید خوندم و بیشتر وقتم صرف درسنامه شد )
شب خوش دوستان
سلام
گزارش امروز : 5.10
امروز توبه شكستم يك ساعت گيمزياد روز خوبي نبود از اون روزا بود كه نياز به يه چيزي داري تا تخليه شي مثلا از ته دل داد بزني
خلاصه همون قضيه دعا كنيد ما هم آدم شيم
يا حق
خب از دیروز بهتر شد
ی درس گوهیو خوندم ک نگو:/پاس شم تموم شع:/
این چن روز درگیر پروژه های مختلف بودم۴ تا پروژه :/یکیش داره میشه مقالهولی فک نکنم استاد اسم منو بیاره
با اینکه به جز عنوان همشو من نوشتم:/
بعد اینکه ۵ و نیم ساعت شد با تمرکز
پای خودت وایسادن قشنگه پاش وایسا
امروز با اون همه مشغله، تا الان بیدار موندم که برسونم برنامه رو ولی این اواخر دیگه واقعا نکشید 8:15 خسته نباشین
به همه بچه هایی که دارن سخت کوشانه تلاش میکنن ، خسته نباشید میگم ، الهی که همتون به نیتای دلتون برسید
25 : 32 : 13 : 00
سلام به همه دوستان
یه چند روز حال نداشتم عملکردمو بذارم.(امان از این تنبلی) الان همشو میخام با هم بزارم
پنجشنبه9بهمن(روز استراحت)
210تا تست
6.30ساعت مطالعه
جمعه10بهمن
421تا تست
8.35ساعت مطالعه
شنبه11بهمن
431تا تست
8.50ساعت مطالعه
همگی خسته نباشید
روز خوش
سلام به همگی..
بنده 1هفته ای میشه شروع کردم و چند روزی هم گزارش کارمو دادم
منتها اومدم این چند روز رو یدور کل کتابای سال دهم روخوانی کردم چون هم خیلی وقت از درس بودم دانشجو بودم (درسای دبیرستان منظورم)
هم اینکه گفتم ببینم میتونم 5 ماه برسونم و رتبه زیر هزار بیارم واسه پزشکی
چون رشته خودمم مرتبط با ازمایشگاه ..
با خودم گفتم اگر نمیارم که تلاش نکنم و ارشد بخونم
منتها یه نگاهی که انداختم این چند روز فهمیدم خیلیییییی راحت تر از چیزیه که برای خیلیامون شده غول...
من مشکلات خودمو پیدا کردم طی این چند روز شاید مشکل شماهاهم باشه که مانعتون شه مینویسم براتون شاید کمکی کرده باشم :
1.مجازی و گوشی ممنوع
2.با تایم درس نخونم (یعنی اولویتم حجمی و تعدادتست باشه و بعد اون کورنومتری که گرفتم رو اخر شب نگا میکنم
3.بتونید این مدت نماز سر وقت بخونید واقعا معجزه میکنه
4.قبل اینکا خسته بشید 5دقیقه استراحت کنید(چون اگر خسته شید ب زمان بیشتری نیاز هست
5.روزه بدون مطالعه نداشته باشیم (برای خودمون حداقل تست بزاریم 200 تا ححتی روزی که قصد استراحت بود رو200تارو بزنیم
سعی کنیم بعد هر 2هفته یا 10 روز بخودمون یه نیم روز استراحت بدیم بعنوان جایزه (درصورت رصایت
هیچوخت بخودمون نگیم 8تا9 فیزیک مثلا ((چون اکر 5دقیقه تایم بهم بخوره ناخوداگاه نا امید میشیم پس سعی کنیم باکسی بخونیم و حجمی
من اگر از فردا این موارد رو تا روز کنکور انجام بدم
قول میدم به همتون ک میتونم پزشکی قبول شم
شماهم طبق این 4ماهی که کذشته اگر درس خوندید اگرم نخوندید (موانع خودتون رو یاداشت کنید و یک روز اممتحانی اجرا کنید
مسلما پیشرفت میبینید
ب امید اینکه همگی موفق بشید و هدفتون رو به قسمتی از زندگیتون تبدیل کنید
میجنگم تا آخرین نفس ...
سلام واقعا خدا قوت به همتون انشالله همگی نتیجه زحماتتون و میگیرین
منم میخوام از امشب گزارش کار بدم چون ساعت مطالعمو به بالای 8 ساعت رسوندم و واقعا راضیم فقط استمرار زیادی ندارم مثلا یه روز10 ساعت خوندن روز دیگه 6 ساعت واقعا روحیم و بهم میریزه
ولی یادمه مدتی که اینجا گزارش میدادم خیلی خوب بود استمرارم و شاید فقط یکی دوبار کم خونده بودم
واقعا این مدتم انقد مشکلات داشتیم تو خانواده خیلی ناراحتم امیدوارم با دیدن این انرژی که شما دارین منم انرژی بگیرم و کم نیارم
(یا عِمادَ مَن لا عِمادَ لَه)
سلام به همگی
یکشنبه 12بهمن
415تا تست
9ساعت مطالعه
همگی خسته نباشید
شب خوش
اسپم: عذرخواهی بابت اینکه دارم موضوع غیر مرتبطی مینویسم تو تاپیک. به کسی که فیزیک خیلی سبز رو تموم کرده چی پیشنهاد میدید. من بین مهر و ماه و نشر الگو موندم. خیلی ها میگن نشر الگو ولی من عاشق مهر و ماه شدم الان نمیدونم چی کار کنم. دوستان اگه کمک کنن خیلی ممنون میشم.
ویرایش توسط محمدسامیار : 12 بهمن 1399 در ساعت 21:23
سلام خسته نباشید
ساعت 10/30
تست 304
فرمولی که من برای موفقیت کشف کردم این است که اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق میشوید (آلبرت انیشتین)
ویرایش توسط mat04 : 12 بهمن 1399 در ساعت 22:48
در حال حاضر 41 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 41 مهمان)