سلام دوستان
10:30
362 تست
شبتون خوش و آروم
سلام به همه دوستان
امروز هم خداروشکر راضی بودم
پنجشنبه 2 بهمن
559تا تست
10.45ساعت مطالعه
خسته نباشید به همگی
پ.ن. یکی از دوستان خواسته بودن درباره تست زنی بگم. برای شروع بگم مهم ترین اولویت شما باید مرور مطالب قبلی باشه. اشتباه خیلی ها همینه که مبحث جدید رو تو اولویت میزارن و مرور رو پشت گوش میندازن. من خودم هر روز 70درصد تست هام از مباحث قبلیه. مرورتون هم با تست باشه خاهشا برا مرور درسنامه نخونید.تست بزنید اون اشکالتون رو بخونید. با خوندن درسنامه کسی تسلطش بالا نمیره(البته به جز چندتا استثنا مثل حفظیات. که برا اونا مرور کردن با خوندن بیشتر جواب میده.) کسایی که تعداد تست و ساعت مطالعه رو آوردن بالا حتما هر روز از مسائل قبلی از خودشون کوئیز بگیرن(چند تا تست تصادفی از مباحث قبلی) دوستان عزیزی هم که ساعت مطالعه و تست هاشون پائینه حداقل هفته ای دو بار باید مباحث قبلی رو با تست مرور کنن.واقعا لازمه. کنکور مسابقه بیشتر خوندن نیست.مسابقه بهتر خوندنه. خاهشا مباحث قبلی رو ول نکنید به امان خدا که خدای نکرده ماسمال بشن.
شرمنده طولانی شد.امیدوارم کمک کننده بوده باشه.
8h+250t
Good luck
-------------------------
راستی مرسی از بچه هایی ک بفکر بقیه هستن ،تجربیاتشونو ب اشتراک میذارن،انگیزه میدن و.... خداخیرتون بده![]()
«غـــــــــیر فعــــــــــال»
۱۶/ ۴ /۱۴۰۰ _ ۱۶ / ۴ /۱۴۰۱
سلام
مجموع: 8:25 + 120 تست
امروز امدم با حالت صحيح نشستن درس بخونم ( ارگونومي نشستن ) گردنم شكست
يا حق![]()
سلام دیروز تقریبا 6 ساعت خوندم
امروز هم 9ساعت به همراه تست که تست هارو نشمردم ولی فک کنم حدود 40 تا![]()
2 بهمن 99:
8 ساعت و 164 تست
.
دیروز یکم شیطنت کردم .. با اینکه اصلا فروم زیاد انلاین نشدم بجاش از ساعت 8 به بعد از خجالت تلگرام در اومدم :/
راستش همچین رفتارایی خیلی ازم بعیده
من که اینستا و واتس اپ رو به راحتی آب خوردن پاک میکنم
و سعی میکنم هیچ وابستگیی به چیزی نداشته باشم
تقریبا 5_6 ساعت به جای درس خوندن تو تل بودم.
این هفته اخرین بار بود که تلگرام داشتم تا روز کنکور : )) اینجا اتمام حجت کردم با خودم همین الان پاکش میکنم.
نه مرا حسرت به رگ ها می دوانید آرزویی خوش/نه خیال رفته ها میداد آزارم ...
سلام بچه ها امیدوارم همین طور پرانرژی و عالی به راهتون ادامه بدید راستش من تا الان همه چی رو نصفه و بدون مرور خوندم یعنی کلا هر چی عشقم می کشید می خوندم������������ول ی از وقتی اینجا گزارش های شما رو خوندم تصمیم گرفتم یه تکون اساسی به خودم بدم انشاالله از فردا با یه برنامه خوب که خودم طراحی کردم البته با مرور زیاد می یام اینجا و گزارش می دم باشد که هممون موفق بشیم .
دیگه فقط ۵ ماه مونده می خوام فقط ۵ ماه درست تلاش کنم خدا رو چه دیدی شاید ما هم موفق شدیم������������
به نظرم ۵ ماه زمان مناسبی برای یه رتبه معقول اوردنه ������������
اگر گویی که بتوانم یقین در نه که بتوانی
اگر گویی که نتوانم برو بنشین که نتوانی
بریم یه هفته توپ بسازیم������������
3 بهمن 99:
9 ساعت و نیم 169 تست
نه مرا حسرت به رگ ها می دوانید آرزویی خوش/نه خیال رفته ها میداد آزارم ...
سلام به همه ثابت قدما
گزارش کار3بهمن:۴ساعت
پ.ن :خب امروز ۳ساعت رفتم پیاده روی بین خودمون بمونه یه کمی بعد پیاده روی خسته شدم
جلمه ناب۲:شایع/صبر
مردی تو صبر داشته باش مثل همیشه فرق داشته باش
بزرگ شدن یعنی سازش پذیری با سختی
(ریک گرایمز)
برای یک هفته
تایم: حدود 67 تا 70 ساعت
تست: حدود 1000
میدونم تست کمه ولی سعیمو میکنم بهتر شه
موفق باشید دوستان پر انرژی من![]()
در حال حاضر 52 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 52 مهمان)