دوستان اگر میخایین نظر منفی بدید ک دیگ وقت برا شروع نیست و موفق نمیشی و فلان و بهمان لطفا همین الان بفرما بیرون
لطفا دوستانی ک میتونن کمکم کنن رو تگ کنید
.
.
.
سلام
من پارسال دروس خوب خوندم ولی تست کافی نزدم و کنکورم رو خراب کردم رتبم شد ۴۹ هزار |: ولی موندم برا امسال و نتونستم تا الان بخونم و نتونستم هم دلیل دارم و الان کلا هچه چی رو فراموش کردم
و از وسط خرداد شروع کردم و ی سری دروس خوندم اما ی استرس دارم چون واقعا......نمیدونم کدوم درس هارو حذف کنم و کنم درس هارو بخونم......... یا این تایم باقی مونده رو چطوری بخونم........و چکار کنم..........
و هدفم رشته علوم ازمایشگاه بوده و هست اما عاقلانه بگم رسیدن بهش سخته و کار های خارق العاده میخاد
و در هر صورت میخوام امسال قضیه کنکور رو ببندم و ی رتبه ای در حدود ۳۰ هراز ۴۰ هزار
من درس ادبیات حفظ لغات و تاریخ خوبم یعنی با ی مرور یادم میاد اما املا و قرابت و ارایه ن
عربی پارسال تمام دی وی دی های ناصح زاده رو دیدم اما الان هیچم همونارم یادم نیست
دینی حتی ی ذره یادم نیست
زبان ی دور کامل لغات خوندم
ریاضی فقط چند تا مبحث حد و مثلثات و لگارتیم و امار دی وی دی توضیح درسش رو دیدم
فیزیک دی وی دی درس نور و گرما فقط دیدم این دو تا درس چون اموزششون فراموش کردم مجبورم دی وی دی ببینم تا یادم بیاد
شیمی پارسال سال دوم کامل خوندم و تست زدم و نکات محلول و ترمو سینتیک و تعادل و الکترو شیمی از دی وی دی های اقاجانی کار کردم
میترسم چند تا مبحث درس انتخاب کنم ک از شون سوال نیاد
لطفا راهنمایی کنید

LinkBack URL
About LinkBacks

تازه شیمی وزبانمم30 درصد بود
نظام قدیمیا چون میانگین درصداشون توی رتبه های برتر به خاطر سختی درس ها پایین تر بود با میانگین ده اختصاصی و چهل عمومی تا کنکور 97 سی و خورده ای هزار میاوردن ، نخونده ها 40 هزار