سلام، من امسال هوشبری دولتی قبول شدم، شنیدم که میشه از پیراپزشکی به پزشکی رفت، این قضیه صحت داره؟ اگه داره شرایطش چجوریه؟ بخدا اعصابم داغونه اگه میتونین کمک کنین
سلام، من امسال هوشبری دولتی قبول شدم، شنیدم که میشه از پیراپزشکی به پزشکی رفت، این قضیه صحت داره؟ اگه داره شرایطش چجوریه؟ بخدا اعصابم داغونه اگه میتونین کمک کنین
من پرستاریو شنیده بودم...اونم انگار خیلی شرایطش سخته...آزمونم باید بدی....کنکور دوباره بهتره بنظرم..الته دوستان دیگه هم 100 درصد اطلاعاتشون از من بیشتره کمکتون میکنن
خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری
فک کنم اینی که شما میگی فقط با کنکور مجدد حله !
البته شما که سراسری قبول شدید تا دوسال از کنکور محرومید اگه اشتب نکنـــم ..
واقعاقابل هضم هست تغییررشته؟ من اینوخیلی شنیدم امابسیاربعیدمیدونم واگرم باشه بسیارکم شایدبه تعدادانگشتان دست نرسه واگرم باشه بسیارسخته چون تعدادافرادی که درسال لیسانس پیراپزشکیومیگیرن زیاده بعدرشته های پیراپزشکی متفاوتن کسایی که توانبخشی(فیزیو کاردرمانی شنوایی بینایی) میخونن انگل شناسی و....ندارن نمیشه یه آزمون باکتاب های یکسان گذاشت
یقینااگه باشه کسایی ازسال های گذشته هم امتحان میدن به نظرم قبول شدن توپزشکی کنکورآسونترباشه!!بعدالآن تواینترنت دیدم اگرم باشه بیشترواحدهای پرستاری هست!البته هوشبری هم شایدهمین واحدهاروداشته باشه اطلاعی ندارگ
ویرایش توسط علی.. : 25 مهر 1395 در ساعت 00:23
عزیز به جای دیوونه شدن و خود آزاری از سرچ گوگل استفاده می کردی خب :/
شرایط خیلی سختی داره
اینجا رو ببین
شرایط و زمان ثبت نام آزمون ليسانس به پزشکی 95-96 دوره نهم | اخبار آزمون لیسانس به پزشکی
ویرایش توسط ammir : 25 مهر 1395 در ساعت 01:06
تراز هوشبری از پزشکی پایین ترع
از پزشکی بخوای بری دندون یا دارو یا برعکس هزار تا مکافات داری تازه اینا هم ترازن
There is enough light for one who wants to see
دنبال پزشکی نباش دوست عزیز همون رشته خودت رو بخون. هرکی رشته خودش رو ول کرده و رفته دنبال پزشکی بدبخت شده (به احتمال 99%) فقط عمرت هدر میره و قبول هم نمیشی در صورتی که اگه رشته خودت رو ادامه بدی و خوب درسی بخونی یا ارشد یه رشته دیگه رو بخونی شرایطتط از پزشکی عمومی خیلی بهتر میشه. الان کلی دکترای رشته های غیرپزشکی داریم که درآمد و اعتبار و پرستیژ و همه چیزشون چندبرابر پزشک عمومی هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)