تاریخ و برنامه برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم :
ــ همه رشته های تحصیلی : شنبه 17 خرداد تا شنبه 14 تیر 99
تاریخ برگزاری کنکور سراسری 99 :
ــ گروه ریاضی، انسانی و هنر : پنجشنبه 2 مرداد 99
ــ گروه تجربی و زبان : جمعه 3 مرداد 99
تاریخ و برنامه برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم :
ــ همه رشته های تحصیلی : شنبه 17 خرداد تا شنبه 14 تیر 99
تاریخ برگزاری کنکور سراسری 99 :
ــ گروه ریاضی، انسانی و هنر : پنجشنبه 2 مرداد 99
ــ گروه تجربی و زبان : جمعه 3 مرداد 99
ویرایش توسط saj8jad : 10 اردیبهشت 1399 در ساعت 12:12

ویرایش توسط sina_hp : 10 اردیبهشت 1399 در ساعت 12:42
رد میشه *-* و به تایید نخواهد رسید *-*
از کنار نظرات مردم ساده گذر کن ، هفت میلیارد آدم و هفت میلیارد عقیده و نظر ، لازم نیست با تک تک شون مخالفت کنی ، نه عمر تو قد میده و نه مردم علاقه ای به تحمیل شدن عقاید تو دارن ! شاید اون که در اشتباهه خود تو باشی
خوشم میاد حالا بعضی از عزیزان و بزرگواران میان میگن ببینید حرف ما درست شد و کلی هم شوق و ذوق میکنن.
اون از ه.س که پریروز گفت که خیلی زشته که بیایم بگیم حرف من درست شد و فلان بهمان الان خودش اومده سه چهار تا ویس گذاشته گفته ببینید حرفای درست تو کانال ما زده شد.
اون از استاد آ.ح که ساعت 3 صبح هم تو کانالش میاد اموجی هایی مثل,
و
میزاره میگه ببینید پیش بینیام درست دراومد و چوب تو . . . ما میکنه.
کار به جایی رسیده که کانال های پخش منابع کنکوری هم میان میگن ما پیش بینی کردیم درست دراومد.![]()
عاشق درست از آب در اومدن پیش بینای دوستان هستم
از مشاورا و ... گرفته تا دوستان انجمن
هر چند این تاریخ به خصوص برای امتحان نهایی احتمال خیلی بالایی داره ولی هنوز قطعی نشده و اگه ستاد مبارزه با کرونا قبول نکنه یا وضعیت بیماری خطرناک باقی بمونه و روندش کاهشی نباشه احتمال عقب افتادنش هست
فعلا برنامه هاتون رو با این تاریخ هماهنگ کنید و برنامه ریزی لازم رو انجام بدید تا ببینید چی میشه
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
من نمیدونم تاریخ کنکور کیه ها ولی دو سه روز قبل اینکه تاریخ اصلی امتحان نهایی رو اعلام کنن یکی از دوستام این عکسه رو برام فرستاد که تاریخ شروع و پایان امتحان نهایی داخلش خیلی شیک و زیبا مثله همینه که الان گفتن ولی تاریخ کنکور رو نمیدونم چون دهم عید قربانه ولی میگن تو شرایط فعلی همه چی امکان داره![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)