خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

لطفا با شرایط من درمورد برنامه ریزی راهنمایی کنید

سلام دوستان عزیزم.
      امیدوارم تو این هیاهوی کرونا، حال شما و اطرافیانتون خوب باشه

دوستان من تصمیم دارم سال 99 کنکور نظام جدید تجربی بدم ( خودم فارغ التحصیل نظام قدیم تجربیم ). چون همزمان کار هم میکردم اونجوری که باید و شاید نتونستم درست درس بخونم. درواقع حدودا روزی 10 ساعت سرکار بودم و همین شد که اصلا نتونستم به درسم برسم . 5 اسفند قرارداد بنده با شرکت فعلی تمومه و دیگه تصمیمم اینه سرکار نرم بشینم یکسال مث آدم درس بخونم
      معلومات فعلیم هم تقریبا صفره .
      حقیقتش با این شرایطی که من دارم کنکور 99 قطعا نمیتونم رتبه لازم واسه سه رشته تاپ رو بیارم بخاطر همین مجبورم از الان جوری بخونم که هم مناسب کنکور 99 باشه و هم 1400.
      ضمنا واسه کنکور 99 میخوام رتبه ای درحد 10-11 هزار منطقه 2 بیارم نه اینکه اونقدر رتبه پرتی بیارم که خودمم شگفت زده بشم و همونطور که گفتم هدف اصلیم میمونه واسه 1400.
      درحال حاضر هم متاسفانه توانایی خوندن هفته ای بیش از 40 ساعت رو ندارم . میدونم کمه اما واقع بینانه بخوام نگاه کنم توان فعلیم بیش از این نیست .

با شرایطی که گفتم بنظرتون چطوری برنامه بریزم که تمام اهدافی رو که گفتم شامل بشه ؟ فعلا از ریاضی و فیزیک و شیمی چه مباحثی رو میتونم حذف کنم ؟

میدونم سوالم کلی هست ولی بهرحال خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام
      من یه برنامه برای نظام قدیم دارم، که خیلی مرتبه و حتی به چندتا از دانش اموزامم دادمش. منتهی هموتجور که گفتم نظام قدیمه!
      حالا اگه‌تمایل دارین، من میفرستمش واستون. چون فک کنم یه جورایی تا حد زیادی قابل تطبیقه با نظام جدید. یعنی‌شما خودتونم میتونین تطبیقش بدین.
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

3. Top | #3
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NVIDIA نمایش پست ها
      سلام دوستان عزیزم.
      امیدوارم تو این هیاهوی کرونا، حال شما و اطرافیانتون خوب باشه

دوستان من تصمیم دارم سال 99 کنکور نظام جدید تجربی بدم ( خودم فارغ التحصیل نظام قدیم تجربیم ). چون همزمان کار هم میکردم اونجوری که باید و شاید نتونستم درست درس بخونم. درواقع حدودا روزی 10 ساعت سرکار بودم و همین شد که اصلا نتونستم به درسم برسم . 5 اسفند قرارداد بنده با شرکت فعلی تمومه و دیگه تصمیمم اینه سرکار نرم بشینم یکسال مث آدم درس بخونم
      معلومات فعلیم هم تقریبا صفره .
      حقیقتش با این شرایطی که من دارم کنکور 99 قطعا نمیتونم رتبه لازم واسه سه رشته تاپ رو بیارم بخاطر همین مجبورم از الان جوری بخونم که هم مناسب کنکور 99 باشه و هم 1400.
      ضمنا واسه کنکور 99 میخوام رتبه ای درحد 10-11 هزار منطقه 2 بیارم نه اینکه اونقدر رتبه پرتی بیارم که خودمم شگفت زده بشم و همونطور که گفتم هدف اصلیم میمونه واسه 1400.
      درحال حاضر هم متاسفانه توانایی خوندن هفته ای بیش از 40 ساعت رو ندارم . میدونم کمه اما واقع بینانه بخوام نگاه کنم توان فعلیم بیش از این نیست .

با شرایطی که گفتم بنظرتون چطوری برنامه بریزم که تمام اهدافی رو که گفتم شامل بشه ؟ فعلا از ریاضی و فیزیک و شیمی چه مباحثی رو میتونم حذف کنم ؟

میدونم سوالم کلی هست ولی بهرحال خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم.
      یه راه اینه که دهم و نصف یازدهم رو بخونید و ادامه ی یازدهم بمونه واسه تابستون

ولی راه حل بهترش اینه که روی یه سری مهارت ها کار کنید و یه سری چیزارو که حفظی ترن برای سال بعد بذارید

مثلا ریاضی رو تا ۵۰ درصد پیش ببرید و پایه تون رو قوی کنید
      فیزیک هم همینطور
      زبان رو حتما لغت و گرامر کار کنید
      عربی رو هم قواعدشو محکم کار کنید
      از ادبیات فقط ارایه و قرابت کار کنید که کم کم ذوق ادبیتون جون بگیره...
      شیمی دهم رو بخونید که شامل مباحث پایه ی شیمیه
      (زیست رو اگه دوست داشتید میتونید متن کتاب درسی دهم رو مطالعه کنید که باهاش تا حدودی اشنا بشید بعد از اشنایی شروع کنید خط به خط خوندن زیست... تست هم نیازی نداره)
      کنکورو که دادین شما نصف راهو رفتین چون ریاضی فیزیک که به نوعی مهارت حساب میشن تقویت شدن و نیاز به زمان زیادی ندارن
      خب شما میتونید وقت بیشتری روی شیمی و زیست بزارید و ریاضی فیزیک رو حتی با روزی ۲ ساعت مطالعه(یک درمیون یه روز فیزیک یه روز ریاضی) به حد نساب برسونید!

موفق باشید

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط WickedSick نمایش پست ها
      سلام
      من یه برنامه برای نظام قدیم دارم، که خیلی مرتبه و حتی به چندتا از دانش اموزامم دادمش. منتهی هموتجور که گفتم نظام قدیمه!
      حالا اگه‌تمایل دارین، من میفرستمش واستون. چون فک کنم یه جورایی تا حد زیادی قابل تطبیقه با نظام جدید. یعنی‌شما خودتونم میتونین تطبیقش بدین.
      سلام
      ممنونم از پاسختون
      با توجه به اینکه فعلا بیش از هفته ای 40 ساعت نمیتونم بخونم ایا برنامتون مناسب من هست ؟

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rafolin403 نمایش پست ها
      یه راه اینه که دهم و نصف یازدهم رو بخونید و ادامه ی یازدهم بمونه واسه تابستون

ولی راه حل بهترش اینه که روی یه سری مهارت ها کار کنید و یه سری چیزارو که حفظی ترن برای سال بعد بذارید

مثلا ریاضی رو تا ۵۰ درصد پیش ببرید و پایه تون رو قوی کنید
      فیزیک هم همینطور
      زبان رو حتما لغت و گرامر کار کنید
      عربی رو هم قواعدشو محکم کار کنید
      از ادبیات فقط ارایه و قرابت کار کنید که کم کم ذوق ادبیتون جون بگیره...
      شیمی دهم رو بخونید که شامل مباحث پایه ی شیمیه
      (زیست رو اگه دوست داشتید میتونید متن کتاب درسی دهم رو مطالعه کنید که باهاش تا حدودی اشنا بشید بعد از اشنایی شروع کنید خط به خط خوندن زیست... تست هم نیازی نداره)
      کنکورو که دادین شما نصف راهو رفتین چون ریاضی فیزیک که به نوعی مهارت حساب میشن تقویت شدن و نیاز به زمان زیادی ندارن
      خب شما میتونید وقت بیشتری روی شیمی و زیست بزارید و ریاضی فیزیک رو حتی با روزی ۲ ساعت مطالعه(یک درمیون یه روز فیزیک یه روز ریاضی) به حد نساب برسونید!

موفق باشید
      سلام
      سپاس دوست عزیزم

راه دومی که گفتین بسیار معقول و خوب بود فقط یه مسئله ای ؛
      بنظرتون اگر راه دوم رو درپیش بگیرم کنکور 99 رو میتونم حدود 10-11 هزار منطقه 2 بیارم ؟ درواقع حجم مباحثی که میخونم اونقدری هست که بتونم یه رتبه همین حدود کسب کنم ؟
      چون 99 رو حتما میخوام شرکت کنم تا واسه 1400 از شرایط جلسه کنکور کاملا آگاه باشم

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط WickedSick نمایش پست ها
      سلام
      میشه برای من بفرستید؟

7. Top | #7
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NVIDIA نمایش پست ها

سلام
      سپاس دوست عزیزم

راه دومی که گفتین بسیار معقول و خوب بود فقط یه مسئله ای ؛
      بنظرتون اگر راه دوم رو درپیش بگیرم کنکور 99 رو میتونم حدود 10-11 هزار منطقه 2 بیارم ؟ درواقع حجم مباحثی که میخونم اونقدری هست که بتونم یه رتبه همین حدود کسب کنم ؟
      چون 99 رو حتما میخوام شرکت کنم تا واسه 1400 از شرایط جلسه کنکور کاملا آگاه باشم
      خب هیچی صد در صدی نیست خیلی وقتا یه راه حل منطقی بهتر از یه امید واهیه!
      مثلا شما امسال برای رسیدن به اون رتبه ای که میخواید باید حفظیات ادبیات و دینی رو بلد باشید علاوه بر اون مهارت خوبی تو شیمی داشته باشید که حداقل ۴۰ بزنید و زیست هم حداقل ۴۰_۵۰ بزنید...
      که خب با روزی ۶_۵ساعت واقعا این درصدها سختن تو یه برنامه ی ۵ ساعته جا دادن تمام دروس خیلی سخته در عین حال خوندن حفظیات مثل وقت تلف کردن میمونه چون سال بعد تمام اینارو فراموش میکنید و محبورید بازم با تسلط بیشتری بخونید( که اکثر مواقع حس یادگیری کاذب به شما دست میده و با دقت کمتر میخونید مطالبو...)
      به نظر من حتی یه ساعتم حیفه امسال بزارید پای حفظیات... چون شما در طول این چندماه با تقویت مهارت های محاسباتی و دست و پنجه نرم کردن با ریاضی فیزیک و رسیدن به درصد ۵۰، یک قدم از کسی که زیستو ۷۰ میزنه و بقیه دروس ۲۰_۳۰ درصد با عمومیای عالی و بالای ۷۰ درصد جلوترید درحالیکه ایشون ممکنه رتبه ی ۱۰ هزارو بیاره و شما نیارید!!! ولی فراموش نکنید که هوشمندانه خوندن خیلی مهمتره... (البته اگر پایه یخوبی در ریاضی فیزیک دارید نیازی به این کار نیست) ولی اکثر کسانی که لیسانسه ی رشته های ریاضی فیزیک هستن چون محلسبات خوبی دارن در طول کنکور زحمت کمتری میکشن در عین حال میتونن وقت بیشتری روی زیست بزارن و درصد خوبی بزنن

موفق باشید بازم تصمیم نهایی رو خودتون با توجه به شناختی که از خودتون دارید بگیرید!

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بقیه دوستان هم اگر نظری دارید خوشحال میشم

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      بچه هایی که سوال کردن درمورد برنامه، بفرمائید خدمتتون.
      البته تاریخ هاشون مطابق وقتی بوده که زدم برنامه رو، ادامش رو‌هم درست میکنم. فعلا مطابقش پیش برید تا جلوتر تاریخارو‌هم منطبق الان میزنم.

http://uupload.ir/files/7a9p_image_2...9_17-30-27.png

http://uupload.ir/files/ve00_image_2...9_17-01-14.png
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)