[QUOTE=reza2018;1574221]سلام،اول به سوال آخرت جواب میدم...
اینکه کلاس های نکته و ست به درد چه کسی میخوره تا حد زیادی به طرح درس دبیر بستگی داره،بعضی دبیر ها در کلاس نکته و تست فقط تست حل میکنن ولی بعضی دیگه تدریس هم میکنن...پس بهتر قبل ازثبت نام کلاس مورد نظر از طرح درس دبیر اطلاع پیدا کنی،میتونی از خودش بپرسی یا بچه هایی که سال های قبل کلاسش رو بودن و یا جزوه کلاس سال های قبلش رو پیدا و بررسی کنی.
مرسی از راهنمایی کامل و مفید فقط اینکه
اقای فلاح کیاسالار عمارلو بابایی تدریسشون کودوم مدل از اینایی که گفتیده؟؟؟؟
و خدایی که در این نزدیکی
میزند لبخندی
به تمام گره هایی که تصور دارم
همگی کور شدند...!
دوستان کسی میدونه کلاس نکته و تست آقای آقاجانی چه طوره ؟ من نمیخوام یکی بیاد از اول همه چیو بگه میخوام چیزای مهم و اون قسمت های گیردار بگه مثلا محلول ها و اسید و باز... نمیخوامم فقط با تست باشه اگه کسی نکته و تستشو رفته نظر بده ممنون . و اینکه از بین آقای آقا جانی و کامبیز فرزانه کدوم بهتره برای نکته و تست
و خدایی که در این نزدیکی
میزند لبخندی
به تمام گره هایی که تصور دارم
همگی کور شدند...!
آریان حیدری که خیلی خوبه درکل توصیه میشه مخصوصا پارسال که میگفتن همایش اخرش خیلی خوب بوده ولی نمیدونم فیزیک نکته و تست فیزیک کی خوبه که اگه خودت هم خوب بخونی تا ۵۰ یا ۶۰ برسونتت اخه فیزیک بیشتر این حد هم واجب نیست والا میگن قضاتی خوبه نظر شما چیه؟ راستی نظرتون راجب نکته تست عمارلو چیه اگه کسی که خودش درسارو کلا خونده و تست هم زده باهاش کلاس نکته تست آنلاین بره خوبه؟در کل پارسال با اینکه کل زیست رو خونده بودم و تست هم زده بودم به خاطر اینکه جمعبندی درست نکردم میشد تو کنکور ۷۰ در بیاری ولی با نمره منفی ۵۵ درصد زدم درکل کسی تجربه داره دریغ نکنه. در مورد همایش اخر دینی هم والا اگه کسی تجربه داره بگه اخه از یه منبع معتبر پرسیدم گفت پارسال همایش اخر با سر کشیک زاده رفته بوده تو ۱۰ دقیقه ۷۰ زده.
بچه ها نکته تست همدانی به نظرتون چطوره ...نظام قدیم
طوری عمل کنید که گویا شکست محال است و همین طور هم می شود.
...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)