خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 47 نخستنخست ... 23413 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 704
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouria_pnx نمایش پست ها
      سلامشیمی بابایی و شاهین زاد خلاصه تدریس هم میکنه؟کلا کدوم دبیرا تو نکته و تست تدریس هم میکنن؟عمومی و اختصاصی
      توی آپارات جلسات یک نکته و تست پارسال بابایی و شاهین زاد هست، نگاه کن
      سایر دبیر ها هم هستن تا حدی (سبطی، ذهبی، واعظی، کریمی و...)

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      [QUOTE=reza2018;1574221]سلام،اول به سوال آخرت جواب میدم...
      اینکه کلاس های نکته و ست به درد چه کسی میخوره تا حد زیادی به طرح درس دبیر بستگی داره،بعضی دبیر ها در کلاس نکته و تست فقط تست حل میکنن ولی بعضی دیگه تدریس هم میکنن...پس بهتر قبل ازثبت نام کلاس مورد نظر از طرح درس دبیر اطلاع پیدا کنی،میتونی از خودش بپرسی یا بچه هایی که سال های قبل کلاسش رو بودن و یا جزوه کلاس سال های قبلش رو پیدا و بررسی کنی.

مرسی از راهنمایی کامل و مفید فقط اینکه
      اقای فلاح کیاسالار عمارلو بابایی تدریسشون کودوم مدل از اینایی که گفتیده؟؟؟؟
      و خدایی که در این نزدیکی
      میزند لبخندی
      به تمام گره هایی که تصور دارم
      همگی کور شدند...!

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      [QUOTE=zahragh79;1574532]
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza2018 نمایش پست ها
      سلام،اول به سوال آخرت جواب میدم...
      اینکه کلاس های نکته و ست به درد چه کسی میخوره تا حد زیادی به طرح درس دبیر بستگی داره،بعضی دبیر ها در کلاس نکته و تست فقط تست حل میکنن ولی بعضی دیگه تدریس هم میکنن...پس بهتر قبل ازثبت نام کلاس مورد نظر از طرح درس دبیر اطلاع پیدا کنی،میتونی از خودش بپرسی یا بچه هایی که سال های قبل کلاسش رو بودن و یا جزوه کلاس سال های قبلش رو پیدا و بررسی کنی.

من نکته و تست آقای فلاح حضوریشو بودم ایشون همه جزوات در طول سالشو تدریس میکنه همشو قطعا با بچه های در طول سالش تست بیشتری کار میکنه ولی تو نکته و تستش همه رو میگه

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان کسی میدونه کلاس نکته و تست آقای آقاجانی چه طوره ؟ من نمیخوام یکی بیاد از اول همه چیو بگه میخوام چیزای مهم و اون قسمت های گیردار بگه مثلا محلول ها و اسید و باز... نمیخوامم فقط با تست باشه اگه کسی نکته و تستشو رفته نظر بده ممنون . و اینکه از بین آقای آقا جانی و کامبیز فرزانه کدوم بهتره برای نکته و تست

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      [QUOTE=zahragh79;1574532]
      سلام،اول به سوال آخرت جواب میدم...

آقای فلاح کامل تدریس میکنن،آقای بابایی جزوشون بیشتر جملات صحیح غلط هست..در کل در دروس اختصاصی باید با آمادگی قبلی کلاس نکته و تست رو شرکت کرد.

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkur98ghadim نمایش پست ها
      دوستان کسی میدونه کلاس نکته و تست آقای آقاجانی چه طوره ؟ من نمیخوام یکی بیاد از اول همه چیو بگه میخوام چیزای مهم و اون قسمت های گیردار بگه مثلا محلول ها و اسید و باز... نمیخوامم فقط با تست باشه اگه کسی نکته و تستشو رفته نظر بده ممنون . و اینکه از بین آقای آقا جانی و کامبیز فرزانه کدوم بهتره برای نکته و تست

نکته تست فرزانه اصلا خوب نیس سمتش نرو
      اقاجانی رو نمیدونم
      نکته و تست بابایی رو هم که گفتن چطوریه..من کلاس طول سالشم هستم خیلی خوبه
      و خدایی که در این نزدیکی
      میزند لبخندی
      همگی کور شدند...!

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahragh79 نمایش پست ها

نکته تست فرزانه اصلا خوب نیس سمتش نرو
      اقاجانی رو نمیدونم
      نکته و تست بابایی رو هم که گفتن چطوریه..من کلاس طول سالشم هستم خیلی خوبه
      بابایی فکر نکنم برا نظام ما دیگه نکته و تست بزاره منظورم قدیمه

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      up
      و خدایی که در این نزدیکی
      میزند لبخندی
      همگی کور شدند...!

9. Top | #39
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آریان حیدری که خیلی خوبه درکل توصیه میشه مخصوصا پارسال که میگفتن همایش اخرش خیلی خوب بوده ولی نمیدونم فیزیک نکته و تست فیزیک کی خوبه که اگه خودت هم خوب بخونی تا ۵۰ یا ۶۰ برسونتت اخه فیزیک بیشتر این حد هم واجب نیست والا میگن قضاتی خوبه نظر شما چیه؟ راستی نظرتون راجب نکته تست عمارلو چیه اگه کسی که خودش درسارو کلا خونده و تست هم زده باهاش کلاس نکته تست آنلاین بره خوبه؟در کل پارسال با اینکه کل زیست رو خونده بودم و تست هم زده بودم به خاطر اینکه جمعبندی درست نکردم میشد تو کنکور ۷۰ در بیاری ولی با نمره منفی ۵۵ درصد زدم درکل کسی تجربه داره دریغ نکنه. در مورد همایش اخر دینی هم والا اگه کسی تجربه داره بگه اخه از یه منبع معتبر پرسیدم گفت پارسال همایش اخر با سر کشیک زاده رفته بوده تو ۱۰ دقیقه ۷۰ زده.

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها نکته تست همدانی به نظرتون چطوره ...نظام قدیم
      طوری عمل کنید که گویا شکست محال است و همین طور هم می شود.

11. Top | #41
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      گفت تا عید تموم تموم میکنه.هفته ای1جلسه داره یعنی کلا18_19جلسه میشه؟تو کلاسش میری؟اخرش کتاب معرفی کرد یا باید چندبار تستای خودشو بزنی؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط ariak نمایش پست ها
      در ضمن برای عربی هم سعی کنید اگر ضعیف هستید کلاس طول سال عربی رو استاد فلاح ثبت نام کنین.تازه 13 جلسه رفته.زیاد نیست.قطعا قطعا بهترین و کامل ترین و ایده ال ترین تدریس عربی رو میبنید.دیر نشده.عربی رو به بعد عید و نکته و تست نندازید.با فلاح از همین امروز شروع کنید ضرر نمیکنید.خیلی خیلی فرق میکنه.وقتی دیدین میفهمین
      ...

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arash2001 نمایش پست ها
      گفت تا عید تموم تموم میکنه.هفته ای1جلسه داره یعنی کلا18_19جلسه میشه؟تو کلاسش میری؟اخرش کتاب معرفی کرد یا باید چندبار تستای خودشو بزنی؟
      یکبار گفت اگر میخواید تست اضافی ببینید گاج طلایی رو بگیرید...ولی بازم میگه تست های جزوه کافی هست.

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من گاج طلایی گرفتم.مبحثیه .مثل خیلی سبز درس به درس نیست.کتاب خوبیه
      منم دارمش...منتها اونقدری کیفیت چاپش بد هست که تا حالا نزدمش.نمیدونم همشون اینطوری هستن یا اونی که برای من فرستادن اینطوری از آب در اومده.
      عمو رضا راستی تو کدوم رضایی تو کلاس استاد فکری؟.رضا زیاد هست.نکنه اون رضایی که گفت خدا امکانات میده؟
      اتفاقا کلاس فکری هستم ولی اغلب آفلاینش رو میبینم...نه اون رضا این رضا نیست

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اره عمو رضا.قبلا یعنی تا 3-4 سال پیش میگفتن نشر بین المللی معظم گاج .ولی الان اشغال ترین و بی خود ترین نشر هست.کیفیت چاپ من خوبه .ولی گاج کاغذ هاش تفاله نیشکره.مثل خیلی سبز قیمت گاج بالاس ولی کاغذ باگاس میزنه...تازه زیست دکتر زارع هم پارسال میگفت ناشر پول نمیده.به این خاطر ای کیو و زیست دوازدهم نیومدن .اینقدر این گاج اشغال شده

خدا حفظت کنه.ایشالله موفق باشی.منم افلاین میبینم.چون انلاین وقت میگیره.افلاین با سرعت 2 برابر سریع تموم میشه میشه یه بار دیگه دید...راستی ازمون این هفته یازدهم 2 تا سوالش خیلی گیر بود.مثلا سوال 16 .چی زدی.دایرکت هم جواب نمیده
      راستش کلاس این هفته رو هنوز ندیدم

15. Top | #45
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      درک مطلبش مال کدوم انتشاراته؟چون گفت کتاب میده بیرون
      یکبار گفت اگر میخواید تست اضافی ببینید گاج طلایی رو بگیرید...ولی بازم میگه تست های جزوه کافی هست.
      ...

صفحه 3 از 47 نخستنخست ... 23413 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)