سلام.بچه ها یه کتاب لغت به صورت ضمیمه رایگان با کتاب درک مطلب به زبان ساده شهاب اناری هست،این کتاب شامل ۵۰۴ لغت پرکاربرد هم میشه؟یا ۵۰۴ لغت یه چیز دیگه هست؟
اگه با هم متفاوتن خوندن کدوم یکی بیشتر به درد کنکور میخوره؟
سلام.بچه ها یه کتاب لغت به صورت ضمیمه رایگان با کتاب درک مطلب به زبان ساده شهاب اناری هست،این کتاب شامل ۵۰۴ لغت پرکاربرد هم میشه؟یا ۵۰۴ لغت یه چیز دیگه هست؟
اگه با هم متفاوتن خوندن کدوم یکی بیشتر به درد کنکور میخوره؟
لغت شهاب اناری که فقط لغات شش سال تحصیلیه
۵۰۴ لغتاش جدیدن ینی همونا ک تو درک مطلبا هس
حالا ببین با کدوم راحت تری
ببین اون کتابچه که در کنار کتاب جامع قرمزس که واجبه خوندنش
یعنی لغت های خود کتابه و تست مستقیم میاد ازش
اون کتابچه سبزه رو هم حداقل دوتابخشش رو بخون
چون برای درک مطلب لازم میشه
تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
چرا افسانه؟یعنی شما امتحان کردی و جواب نداده؟
من میخوام یه کتابی بخونم که در سطح کنکور باشه و حداقل ۸۰ درصد لغات خارج از کتاب کنکور رو شامل بشه،راه های دیگه رو مثل حدس کلمه موقع خوندن جمله هم امتحان کردم فایده نداشته.بخاطر همین میخوام لغات بیشتری یاد بگیرم اما نمیدونم وقت گذاشتن روی کدوم واژه نامه به درد میخوره
سلام
کتابچه ی سبزرنگ شامل لغات خارج از کتابه که تو درک مطلب های زبان معمولا دیده میشه و اکثر مواقع از شاگرد انتظار دارن این کلمات رو نادیده بگیره که خب نمیشه و موقع خوندنش یه لحظه به خاطر نفهمیدن یه کلمه تو جمله نمیتونی درست جمله رو معنی کنی... بهترین کار اینه که حفظشون کنی!
لغات ۵۰۴ توی کنکورهای تجربی انسانی و ریاضی استفاده نمیشه ولی تو زبان اختصاصی کاربرد داره خب اگه هدفت زبان اختصاصی باشه میتونی ۵۰۴ بخونی!!
در غیر اون صورت لغات کتابچه ی سبز رو بخون من با حفظ کردن لغات اون کتابچه خیلی سریع تر شدم تو تستای درک مطلب زبان(چون قبلا اگه کلمه ای که معنیشونو نمیدونسم تو جمله میدیدم کلا رشته ی افکارم میبرید و بعدش کندتر میخوندم بقیه ی مطالب مثه یجور استرس لحظه ای)
تعدادشون زیاده ولی قرار نیست همه رو یه شبه حفظ کنی
روزی ۵ لغت بخون!(پایان هر هفته مرور لغات هفته... دوباره روند ۵ لغت رو ادامه میدی پایان هفته، مرور لغتای این هفته و هفته ی قبلی رو انجام میدی... طی یک ماه ۱۵۰ لغت حفظ کردی که بعد از مرور اخر ماه، نیازی نداری دوباره برگردی و مرورشون کنی!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)