من نمیتوانم جلوی فرا رسیدن شب را بگیرم اما میتوانم از تاریکی برای کشف زیباییها استفاده کنید. تنها در تاریکی میتوانم ستارهها را ببینم.
من نمیتوانم جلوی فرا رسیدن شب را بگیرم اما میتوانم از تاریکی برای کشف زیباییها استفاده کنید. تنها در تاریکی میتوانم ستارهها را ببینم.
اگر میبینید که چیزی ذهنتونو مشغول کرده، یا ذهنتون هم به یه موضوع مشغول نیست و پراکنده به موضوعات مختلف مشغوله و از یه موضوع و فکر ذهنتون میپره به موضوع دیگه و برا فکر کردن به یه موضوع و رسیدن به راه حل برا مشکل منسجم نیست:
قبل از خواب هر فکر و مشغله ای دارید رو تو یه دفترچه یادداشت کنید مسئله یا مسئله ها رو و بذارین برا وقت استراحت هاتون مثلا ظهر که وقت استراحت و ناهارتون هست بهش فکر کنید. یه راه هم برا رسیدن به جواب مشکلاتتون و پیدا کردن منشا مشکل به قولی روش ((چرا)) هستش. مشکلی که دارید رو مینوسید و یه چرا بهش اضافه میکنید.( مثلا مشکل اینه موقع درس خوندن خوابم میگیره= چرا موقع درس خوندن خوابت میگیره؟ چون حوصله خوندن ندارم= چرا حوصله خوندن نداری؟ چون خسته شدم= چرا خسته شدی؟ چون پیشرفتی تو درسام ندارم= چرا پیشرفتی نداری؟ چون تست نمیرسم بزنم= چرا نمیرسی تست بزنی؟ چون زمانمو خوب مدیریت نمیکنم. در نتیجه مشکل اصلی از مدیریت نکردن زمان هست.... این یه مثال بود برا متوجه شدن این روش)
استرس یا ترس هم معمولا وقتی ایجاد میشه که کاملا آماده نیستید. مثلا برا آرامش اعصاب و فکرتون میتونید برنامه میان مدت یا بلند مدت خودتونو تا روز کنکور مرور و روی کاغذ پیاده کنید و ببینید و به یقین برسید که با این برنامه من میتونم یه رتبه خیلی خوب بیارم. پس دلیلی برا ترس و نگرانی نیست. فقط باید هر روز رو خوب بخونم تا این روند درست و عالی نتیجه بده. اگر من امروز بد کار کنم این فرآیند نتیجه نمیده ولی اگر هم عالی امروز رو تموم کنم، جایی برا نگرانی نیست و کم کم پیشرفتتون رو هم میبینید و فکرتون منظم تو و کم مشغله میشه.
سعی کنید بعدظهر نخوابید و خواب شبتون کامل باشه. مثلا میانگین ۷ ساعت. کمتر باشه باعث میشه به سمت خواب بعد از ظهر برید و ... یا حداکثر ۴۵ دقیقه بعد از ظهر بخوابید. ( لزومی هم نداره حتما خواب برید که بعضیا میگن من خواب نمیرم و انگار تو خوابم هنوز هشیارم و صداهای اطرافمو میشنوم. همین که چشماتون بسته باشه و دراز بکشید کافیه)
سعی کنید خودتونو خسته کنید در طول روز حالا با فعالیت جسمی و بدنی یا با درس و تمرین و پیاده روی نیم ساعته یا ...
تو رختخواب نخونید و با گوشی یا... کار نکنید چون مغز میگه الآن هنوز وقت خواب نیست چون تو رختخواب وقت کار کردن با گوشی و درس خوندنه.
سعی کنید جای آرومی بخوابید که صدا کم باشه یا اصلا نباشه.
و تو اتاق تاریک بخوابید.
برا صبح بیدار شدن هم میتونید تو یه اتاق پنجره دار بخوابید روبروی پنجره که صبح نور یا روشنی روز شما رو اذیت و بیدار کنه.
خودمم خسته شدم زیاد طولانی شد.اینا نکته هایی بود که یاد گرفتم حالا از مشاورام یا از خوندن مطلب ها و .... امیدوارم مفید باشه
خیلی دارم اذیت میشم
همش سروصداس تو خونه.
معلومه که با دوتا پسر 6 ساله و 3 ساله که همش تو سر و کله
میزنن ادم نمیتونه زیاد تمرکز کنه :/ من خیلی غر نمیزنم ولی واقعا کاسه صبرم سر اومد
باید یه فکر کنم
اگه شب زود بیدار شم مثلا ساعت 3 تا 9 که بچه ها بیدار میشن 5/5 ساعت عصرم ساعت 6 تا 9 شب خونواده میرن بیرون 3 ساعت
هشت و نیم ساعت مفید میشه بکشی بیرون ازش
در نتیجه باید 3 صب بیدار شم.
ولی منی که الان تقریبا 5 ماهه 9 بیدار میشم چطوری میتونم 6 ساعت زودتر بیدار شم؟
راهکار پیشنهاد بدین
نه مرا حسرت به رگ ها می دوانید آرزویی خوش/نه خیال رفته ها میداد آزارم ...
[QUOTE=Mina_medicine;1588458]خیلی دارم اذیت میشم
همش سروصداس تو خونه.
معلومه که با دوتا پسر 6 ساله و 3 ساله که همش تو سر و کله
میزنن ادم نمیتونه زیاد تمرکز کنه :/ من خیلی غر نمیزنم ولی واقعا کاسه صبرم سر اومد
باید یه فکر کنم
اگه شب زود بیدار شم مثلا ساعت 3 تا 9 که بچه ها بیدار میشن 5/5 ساعت عصرم ساعت 6 تا 9 شب خونواده میرن بیرون 3 ساعت
هشت و نیم ساعت مفید میشه بکشی بیرون ازش
در نتیجه باید 3 صب بیدار شم.
ولی منی که الان تقریبا 5 ماهه 9 بیدار میشم چطوری میتونم 6 ساعت زودتر بیدار شم؟
راهکار پیشنهاد بدین [/QUOTE سلام . من زیاد نمیتونم درکت کنم چون تک فرزندم ... با بچه ها سروکار ندارم . ولی خب تو بیشتر خونه ها سر و صدا هست .. نباید ساعت خوابتو تغییر بدی .. الان باید 5 صبح بیدار بشی تا شب بخونی . به سر و صدا توجهی نکن ...یا میتونی بهشون بگی اگه تا روز کنکورم بچه های اروم و ساکتی باشین و فضولی نکنید ..میبرمتون عروسک فروشی همه چی براتون میخرم ...خلاصه قول یه پاداش بزرگی بهشون بده . اگه هم ساکت نشدن گوششونو بکش .
طوری عمل کنید که گویا شکست محال است و همین طور هم می شود.
بیدار شدن من خیلی هم سحرخیزی به حساب نمیاد
ولی خب شاید با اینجا تایم گذاشتنم تشویق شم زودتر بیدار شم
99/1/27
بیداری 7:45
باید نیم ساعت قبل استارت میزدم ولی خب
شروع 8:30
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)