متری که گرفتید دستتون و دارید همه رتبه رو هارو باهاش اندازه میگیرید معیار درستی نیییییست. خداوکیلی باور نمیکنم بعد گذشت ایین همه سال و پیشرفت دنیا و افزایش اگاهی هنوزم دغدغه ما با دغدغه کنکوری های دهه هشتاد و حتی قبل تر هیچ فرقی نکرده زمان معیار درستی نیست. الانا دیگه مشاورا شروع میکنن بگن موفقیت در کنکور از دی و بهمن و اسفند هم شدنیه و کلی مثال هم میارن بعضی شون راست میگن بعضی شون اشتباه. خودتون رو محدود و مقایسه نکنید. من رتبه تک رقمی میشناسم ساعت خوابش از 3 صبح بود تا 11. درحالیکه خودم یه دورانی میگفتم من 9 پاشدم پس نمیتونم روز عالی داشته باشم! رتبه تک و دورقمی میشناسم که نه مدرسه رفتن و نه کلاس خصوصی و نه دی وی دی. و تنها یار و یاورشون کتاب تستها بود و بس. رتبه دورقمی میشناسم روزانه بالای دوسه ساعت از گوشیش استفاده میکرد. نمیگم اینا رفتارای درستی ان میگم اگه با این متری که شما برداشتین بسنجیم هیچکدوم اینا نباید رتبه میشدن چون رتبه ها همشون مثل همن: پایه ی بشدت قوی، تراز بالا، هوش زیاد، خواب منظم، ساعت مطالعه نجومی، دبیرستان های سمپاد و امثالهم، گوشی نداشتند یا محدود استفاده میکردن و... نمیخوادم باور کنید که اینا معیار نمیشن چون باید دلیلی داشته باشید که چرا شما رتبه نشدید دیگه. بگین خب من این معیارا رو نداشتم مگه میشه کسی که اینطوری نبوده رتبه شه؟؟ بعدم که میان یه نفر خلاف این معیارا رو نشونتون میدن میگین نه اینا استثنا ان. بابا ماشالا این همه استثنا؟ اون مترتون رو بزارین زمین اینو گوش کنین. خودکفایی و اعتماد به نفس، استراتژی هوشمندانه داشتن، نازک نارنجی نبودن و ننالیدن از شرایط و مهمتر از هممه، خالی نکردن میدون مبارزه با خود(ینی گاهی تو میتونی ده دقیقه بخونی عب نداره بخون. هیچ وقت ساعت مطالعت صففر نشه). اینا چیزایی بودن که مشترک همشون میگفتن. یکی از رتبه های انجمن همینجا کامنت گذاشته بودن میگفتن هوش ینی بدونی یه هفته قبل کنکور خوابتو تنظیم کنی، ینی بدونی چنتا سوال سخت دیدی نگرخی، ینی بتونی بعد چنتا ازمون زدن استراتژی مناسب خودتو پیدا کنی. نمیگم که با ساعت مطالعه کم میشه نتیجه گرفت ولی اصل قضیه رو بچسبید. از این مقایسه کردنا با اونا که ۲۰ ساعت!! میخونند چیزی جز کمال طلبی منفی و استرس نصیبتون نمیشه. پس هول نشین و انقدر ذهنتونو محدود به کلیشه های مضخرف نکنید.

LinkBack URL
About LinkBacks
.gif)