در مورد خوندن درسا راهکار و روش میده؟برنامه ریزیش چطوره؟با کانون تداخل نداره؟جدول برنامه ریزی داره؟اصلا آموزش برنامه ربزی داره؟کتاب شما چاپ چه سالیه؟
در مورد خوندن درسا راهکار و روش میده؟برنامه ریزیش چطوره؟با کانون تداخل نداره؟جدول برنامه ریزی داره؟اصلا آموزش برنامه ربزی داره؟کتاب شما چاپ چه سالیه؟
تو همون پست قرمزم اینا رو نوشتمااا ولی بازم میگم:
راهکار و روش خاصی که نه
در مورد 1فصل از کتاب برات صحبت کرده بیشتر
همون طور که گفتم برنامه ریزی خیلی خاصی نداره(کلی گفته توی 1 ماه چیا بخونین ولی اینکه برنامه روزانت چی باشه رو خودت باید بنویسی)
تداخل نه(فقط واسه من الان تو کانون ما زیست سوم رو میخونیم اون اومده زیست دوم و پیش رو گذاشته تو برنامه)
جدول هم بعله داره
فکر کنم اینایی که داره همش آموزش برنامه ریزیه دیگه
چاپ9سال91(آخرین چاپ-تخته سیاه)
سلام کدوم کتاب مشاوره خوبه ؟؟؟ من تعریف کتاب صفر کلوین رو خیلی شنیدم کسی دربارش اظلاعات داره؟؟؟؟؟
موضوع تکراری بود
ادغام شد
نظرات صفحه های قبل رو بخونید چون کامل درباره صفر کلوین بحث شده
دیدید نیازتون همینه بخرید
ولی کلا بعضی دوستان فقط میخوان کتاب بخرن نمیدونم چه انتظاراتی از اون کتاب دارن اصلا مثلا اگر شما میخواید روش مطالعه و خلاصه برداری و با طرح دام و ... آشنا بشید خب مسلما این کتاب(0کلوین)آنچنان کمکی نمیکنه چون خلاصه درباره ی نحوه مطالعه و اینا بحث کرده ولی بازم مفیده
ولی این یکی که لینکشو میذارم و برنامه ریزی با طعم فلفل کوله پشتی کمک میکنه
.:: انتشارات خوشخوان ::.
بگید چه انتظاراتی از کتاب دارین تا1چیزی بهتون معرفی کنم
به اینجا هم مراجعه کنید:
http://forum.konkur.in/thread6885.html
ویرایش توسط M o h a m m a d : 14 خرداد 1393 در ساعت 10:31
باز هم نظرهای قطعی و حق به جانب درمورد کتابها و موسسات ...
دانش آموزای عزیز ...
هر کتاب و دفتر و برنامه ای که بتونه شما رو به وجد بیاره، با روحیاتتون سازگار باشه ، احساس خستگی رو بهتون منتقل نکنه و... و در عین حال بار محتوایی مورد قبولی داشته باشه میتونه به شما کمک کنه و شما رو به هدفتون برسونه ...
کتابها نوشته ی اشخاص هستن و خواه نا خواه یکسری عقاید ، تجربیات و توصیه های شخصی رو در بردارن که نویسنده از اونا به عنوان محرک و مکمل برای پیشرفت شما استفاده میکنه.
مشاوره ی رایگان کنکور به مناسبت عید سعید قربان09306469796 محمودی
برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...
پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک
moshaver2026@yahoo.com
مشاور
بخدا ذره ای مهم نیست ... بجای پرداختن به این بحثای حاشیه ای برید هرچی کتاب تست تو بازاره بخورید ...
آن كه دانست ، زبان بست وآن كه ميگفت،ندانست ...!
میشه کسی قلم چی بره و از دفتر برنامه ریزی مهر و ماه استفاده کنه چون دفتر برنامه ریزی فلم چی خیلی خشکه بعد پشتیبانا که هر ازمون دفتر برنامه ریزی را چک میکنن اگه ببینن برای قلمچی نیست گیر نمیدن؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)