خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 20
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

4 سال پشت کنکور برای قبولی در رشته پزشکی؟

سلام خسته نباشین من خیلی دوس داشتم پزشکی یا دارو سازی بخونم واشه همینم پشت کنکور مونده بودم ولی متاسفانه بازم نتیجه مطلوبو به دست نیاوردمو کنکورو بد دادم من اولین بار که سال 90 کنکور دادم 8000 اوردم بعد 91 دادم 2900 اوردم ولی امسالم که دادم واقعا خراب کردمو فک کنم 3000بیارم ولی من میخوام پزشکی بخونم موندم یه سالم بمونم یا نه برم؟به نظرتون من چی کار کنم؟کمکم کنید ؟میخوام یه سالم بمونم ولی یکی از دوسام میگه نه تو که الانم نتونستی قبول شی از پزشکی .اگه سال بعد م قبول شی اونوقت تو رشته ی پزشکی فقط در جا میزنیو نمیتونی بخونی و این رشته رو ادامه بدی؟من الان مشکل پشت کنکور بودن ندارم چون واقعا میخوام مشکله اینو دارم که اگه سال بعد تلاشمو بکنمو قبول شم از پزشکی میتونم واقعا این رشته رو بخونم یا نه مثل گفته ی ایشون تو این رشته گیر میکنم؟چی کار کنم به نظرتون؟شما میشناسین ادمایی که 4 سال موندنو پزشکی خوندنو موفقن؟میترسم برم بخونم و فقط درجا بزنم یا اینجوری نیس؟کمکم کنین خواهش میکنم

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من کیسی دیدم که بعد از دوازده سال پزشکی قبول شد و همچنین دیدم کیسی که هنوز داره در جا میزنه و سال هفتم کنکورش بود امسال.
      به نظرم نمون. اولا بگو که شهرت کجاست؟ تا بشه کمکت کرد

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شهرم تبریز اخه میخوام ÷زشکی بخونم نمیخوام رشته دیگه بخونم

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چرا میخای پزشکی بخونی؟ واسه اسمش؟ حاضری هفت سال از عمر درس سخت بخونی و یعدش دو سال تعهد و تازه هیچی نیست 20000 پزشک عمومی بیکار هست . حداقل دوسال تخصص بخونی اونم که امتحانش وحشتناک سخته بعدش تعهد تخصصم هستا.
      رشته های دیگه ای هست که اگر منطق یفکر کنی میتونی بیاریشون ایشالا. من کارم مشاورس که اطلاعات راجبه تجربی و پزشکی دارم

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      همه چیز بستگی به هدفت و سطح تواناییات داره...

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      عنوان ویرایش شد

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نه منظورم اینکه شما کسی دیدین که از دانشجو پزشکی باشه و4 سال پشت کنکور مونده باشه و هیچ مشکلیم تو رشته پزشکی نداشته باشه تو خوندنش؟من منظورم اینه که به فرض من سال بعد حتما قبول شدم ترسم از اینه که تو رشته ی پزشکی درجا بزنم نه تو پشت کنکوری من واسه رسیدن به هدفم خیلی تلاش میکنم از پشت کنکور بودن نمیترسم البته نمیترسیدما قبلا خوب به نظرم ادم بلخره مجبور میشه میخونه تازه این قدم کم عقل نیستم که نتونم ولی این دوسم که پزشکی مییخونه میگه نه خیلی سخته میگه یه نفر که 4 سال پشت کنکور بمونه بعد از پزشکی قبول شه نمیتونه این رشترو بخونه درسته/؟اینجوریه؟اونی که میگین 12 سال خوند قبول شد الان تو خوندن رشته پزشکی مشکل داره؟یا نه؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      میخوام یا دارو بخونم یا پزشکی.نه به خاطر اسمش

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اصلا اینطوری نیست که اگر کسی چهار سال بمونه سخت میشه خوندن خود رشته پزشکی . بستگی به آدمش داره و متفاوته. ببین رشته پزشکی یه امتحان علوم پایه داره که حجم منابعش بالاست. دندون هم همینو داره. و تعداد محدوی میتونی امتحانی بدی و اگر رد بشی نمی تونی ادامه بدی اما معمولا میشه ردش کرد با درس خوندن درست و حسابی.
      اونیم که گفتم بعد از دوازده سال خونده نه مشکلی نداره الان.
      بذار یه کیس دیگه بگم: توی یکی از دانشگاهای تهران تو دانشکده دندان پزشکی فردی رئ میشناختم که بهداشتکار و در واقع دستیار دندانپزشک بود. بیست و پنج سال کارش این بود. اما تصمیمی گرفت بعد از بیست ئ پنح سال دندون بخونه و کنکور داد و موفق هم شد.
      بستگی به تو داره همه چیز. نمی گم بشین ببین ارزش داره موندن یا نه. بشین ببین هدفت چیه. هدف مهمترین چیزه. پوله؟ از راههای دیگه هم بدست میاد، شوهر خوبه؟ اونم به وقتش خوبش میاد سراغت!
      ارزش اجتماعیه؟ آره دکتر بئدن ارزشمنده تئ جامعه اما ادمای دیگه با شغل و مناصب دیگه هم هستن شریفتر از دکترها و مهندسا!
      هدفتو مشخص کن!

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نمیخوام بنترسونمت یا نامیدت کنم ولی راستش قبولی دارو یا پزشکی چون دختری با رتبه نزدیک سه هزار یکی دو ساله سخت شده. پزشکی که قطعا پسر هم نمیشه اما دارو شاید پسر دانشگاههای درجه سه و چهار قبول بشه.
      احساس می کنم مطالعت نسبت به رشته های تجربی کمه. یکم بیشتر مطالعه کن .

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نه منظورم اینکه شما کسی دیدین که از دانشجو پزشکی باشه و4 سال پشت کنکور مونده باشه و هیچ مشکلیم تو رشته پزشکی نداشته باشه تو خوندنش؟من منظورم اینه که به فرض من سال بعد حتما قبول شدم ترسم از اینه که تو رشته ی پزشکی درجا بزنم نه تو پشت کنکوری من واسه رسیدن به هدفم خیلی تلاش میکنم از پشت کنکور بودن نمیترسم البته نمیترسیدما قبلا خوب به نظرم ادم بلخره مجبور میشه میخونه تازه این قدم کم عقل نیستم که نتونم ولی این دوسم که پزشکی مییخونه میگه نه خیلی سخته میگه یه نفر که 4 سال پشت کنکور بمونه بعد از پزشکی قبول شه نمیتونه این رشترو بخونه درسته/؟اینجوریه؟اونی که میگین 12 سال خوند قبول شد الان تو خوندن رشته پزشکی مشکل داره؟یا نه؟

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sajjadfr نمایش پست ها
      چرا میخای پزشکی بخونی؟ واسه اسمش؟ حاضری هفت سال از عمر درس سخت بخونی و یعدش دو سال تعهد و تازه هیچی نیست 20000 پزشک عمومی بیکار هست . حداقل دوسال تخصص بخونی اونم که امتحانش وحشتناک سخته بعدش تعهد تخصصم هستا.
      رشته های دیگه ای هست که اگر منطق یفکر کنی میتونی بیاریشون ایشالا. من کارم مشاورس که اطلاعات راجبه تجربی و پزشکی دارم

خیلی خیلی عذر میخوام ولی این جمله تون خیلی مسخره بود
      آخه پزشک و بیکاری؟؟؟؟؟؟
      اون پزشکای بیکاری رو هم که شما میگید خیلی خیلی بی عرضه ن که نمیتونن کار کنن
      ولی اگه شما نیک بنگرید!!متوجه میشین ک هیچ پزشکی نمیتونه بیکار باشه
      رمز عبورم رو به صورت رندوم عوض کردن
      دوستان حلال کنید
      اگه دوستان کاری یا پیامی داشتن پیشاپیش شرمنده
      چون رمز عبورمو نمیدونم
      خدافظ

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      این که اره با 3000نمیشه قبول شد اگه بخوام باید بازم بمونم

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چرا نمی تونه پزشک بیکار بمونه؟ این آماریه که می تونی بری تو اینترنت سرچ کنی و ببینی.
      فکر کردی یکی از علتای هول هولکی راه انداختن طرح نصفه نیمه پزشک خانواده چی بود؟
      برو بیشتر مطالعه کن

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من امسال هم کم خوندم مشکلی پیش اومد واسه همین و سر ازمونم مشکلی پیش اومد واس همین خیلی خراب کردم وگرنه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)