ادمین این مشاور گام 100میگفت راستو دروغشو نمیتونم بگم چون خودم از یه دوستانی پرسیدم که گفتن اینجوری شده بعد گفت تقریبا مشابه کنکور 97 شده از انتظارمون که فکر میکردیم قراره نتایج بدبیاد بدنیومد مثل 97
ادمین این مشاور گام 100میگفت راستو دروغشو نمیتونم بگم چون خودم از یه دوستانی پرسیدم که گفتن اینجوری شده بعد گفت تقریبا مشابه کنکور 97 شده از انتظارمون که فکر میکردیم قراره نتایج بدبیاد بدنیومد مثل 97
میدونی من مخالف چیم؟ مخالف یه فکرم! یه فکر که این حقو میده تحمیلش بکنی بهم.
تو طول روز عرض شب من به دنبال سه بخشم
که ( آ ) اولش کلاهی رو سرش نباشه
( را ) دومش منو وصل کنه به بخش سومش (مش)
من زنده میشم حتی با حضور ناقصش
تو یه لکه نور نشونم بده
تا من دنیایی بسازم با انفجارو تابشش
همچنین گفت که اون اسامی هم که اعلام شده بود بعد که تحقیق کردم دیدم بر اساس همون ازمونا گفتن و خبر درستی نبوده
نظام قدیمیا این همه از همون لحظه کنکور جبهه گرفتید که بهمون ظلم شده ای هوار به دادمون برس خدایا / سازمان سنجش داره سرمونو میبره
قراره با تراز مشترک بریم تو قوطی/ امسال کمتر از 20 درصد زیر هزارا قدیمین/
بیا حالا میگن قدیمیا بهتر شدن
شکی نیست که این خبرم مثل همه خبرای این چند وقت پایه و اساس نداره! ولی یچیزیو میخوام بگم دلیل اینکه این جو منفی رو برای خودتون راه انداختید دقیقا خودتونید درحالی که ما جدیدیام میتونستیم کلی ضدحمله رسانه ای (!) بهتون بزنیم و مقابله به مثل کنیم.
البته دلیلیم که نکردیم قطعا از روی عقل و خردمون نبودهخب ما تجربه شما و این بازی با کلمات (ادغام سهمیه / تراز مشترک و ...) رو نداشتیم
ولی تو فروم این یه ماه هم به خودتون و هم به ما فشار زیادی وارد کردید :/
این حجم از هجمه رسانه ای رو ندیده بودم تاحالا واقعیتش
ایشالله 2شنبه همه به ارزوهاشون برسن
![]()
شاد بودن هنر است
گر به شادی تو دل های دگر باشد شاد
-------------------------------------------------------------
لباتون خندون![]()
شاد بودن هنر است
گر به شادی تو دل های دگر باشد شاد
-------------------------------------------------------------
لباتون خندون![]()
در حال حاضر 113 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 113 مهمان)