چقد به این پیجا میشه اعتماد کرد؟! خب یه چیزی هست که میگن
بذار بقیه خوش بگذرونن وقتی داری سخت تلاش میکنی
بذار بقیه بخوابن وقتی داری کار میکنی
تفاوت ها بالاخره مشخص میشه
دوستان گلم باباجان روزی که بخوان رتبه برترارو اعلام کنن صبحش دکتر خدایی یه نشستی برگزار میکنه بعد اعلام میکنه رتبه برترارو و بعدشم شب یا فردا صبحش نتیجه همه میاد انقدر به شایعات توجه نکنید..................احتمالا دوشنبه شب یا سه شنبه صبح نتایج میاد
من در جامعه ای زندگی میکنم که در آن مشکلات بیداد میکند و خدایی دارم که مرا در همه ی مشکلات یاری میکند آری این است زندگانی من......
یه ندایی درونم میگه سه شنبه میاد![]()
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
و گفتارشان تو را غمگین نکند
زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
او شنوا و داناست .
فردا نیاد فقط تولدمه فردا نباید به جزتولد من روزدیگه ای باشه.![]()
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
او شنوا و داناست .
Move in silence only speak when it's time to say checkmate♟️⁶
والا من ديگه خسته شدم از اين وضع لب مرزي بودنم يه كارنامه ميبينم خوشحال ميشم يكي ديگه ميبينم نابود اين لب مرزي بودن واقعا ادمو داغون ميكنه من پرديس ازاد هم بيارم با اين وضع شيريني ميدم
بعدم سوال من اينه كه اين پيجي ك دوسمون گذاشته مگه ادمينش دو تا دانشجو نبستن؟چه جوري اين قدر خفن همه چي ميدونن
او شنوا و داناست .
!'Sei Bella Come Un Gol al 90
اگ شب رتبه برترا رو اعلام کنن
فردا صبح هم بقیه میاد
ولی حس میکنم کلا فردا صبح همشون میاد![]()
به پایان فکر نکن
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کند
بگذار پایان تو را غافلگیر کند
درست …
مثل آغاز
ویرایش توسط Wisteriaa : 12 مرداد 1398 در ساعت 15:53
او شنوا و داناست .
در حال حاضر 42 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 42 مهمان)