ببینید دوست گرامی افراطی برخورد کردن(از همون اول خلاصه و جمع بندی خوندن ) خیلی برای اوایل یک دانش آموز که داره کنکور میدهخوب نیست
شما بخون ولی نه الان چون اول یادگیری هست بعد تسلط بعد مرور که تسلط رو حفظ کنی نه از همون اول مرور خلاصه ها و خوندن کتاب جمع بندی
شما یک تجدید نظر کنید و فعلا به تسلط کتاب درسی برسید
بنده خودم سربازی بودم و حافظه تصویری دیگه بدردم نمیخوره(چون مطالب یادم رفته و اینکه کتابها تغییراتی داشتن) و دارم از گاج طوسی استفاده میکنم و تا آخر فروردین همین رو می خونم چون میدونم ضرر نمیکنم
تو الان داری فکر می کنی ضرر می کنی که یک کتاب رو چند بار بخونی وداری درجا می زنی ولی این درجا زدن نیست بلکه تسلط هست تو باید با تسلط بری کنکور بدی
از ما گفتن بود ولی یه کم به حرفای من و دیگر دوستان فکر کن
لپ کلام من و امثال من که منتقد این پیشنهاد آقا رضا هستن...:
سال کنکور,سالی نیست که ما بخوایم آزمون و خطا کنیم و کارای عجیب و غریب بکنیم.درسته که ممکنه روش شما جواب بده و شما 80 به بالا بزنی,اما درست نیس که تا روشی رو خودت نتیجه قطعیش رو ندیدی ,بیای و قاطعانه نظر این همه دانش آموز و مشاور رو که از یه راه منطقی نتیجه گرفتن زیر سوال ببری.
سال کنکور فقط کافیه مسیری رو بری که بقیه رفتن و موفق شدن.سال کنکور,سال ابتکارات نیست.همین.
باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
حالا شما به این بنده خدا گیر دادین .این همه کتابایی پیشنهاد میشه که به درد نمیخوره.اون ادمی که به حرف ایشون گوش کرده و نتیجه نگرفته تقصیر خودشه.ادم عاقل باید مشورت چندنفرو داشته باشه.بعدشم به نظرم کتاب خوبیه
حرفم اینه.هرکس براثرتجربه شخصی و ازمون وخطا به یه نتیجه ای میرسه که خوشایندشه.ایشونم نتیجه گرفته.حالا یکم پافشاری میکنه اما کسایی که قبول ندارن نگیرن.
درضمن نمیشه ادم یه کار اشتباهی بکنه یا نتیجه بدی بگیره گردن کس دیگه بندازه
و بگه فلانی منو منحرف کرد
![]()
من اصن واسه دینی تست نزدم دینی 3رم فقط ماه اخر خوندم دینی 2ام بیشتر ایه هاشو خوندم تو کنکورم 66 زدم به نظرم اصن کتاب تستو اینا به درد نمیخوره مطمئنم اگه دینی 3 رم زودتر شروع میکردم بالای 80میزدم
چقدر دوست داشتنی هستند...
آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند...
برعکس
برا دینی
فقط باید گاج طوسی رو بخونید
تا ببینید چقدر راحت میشه تستای کنکوری رو زد
ویرایش توسط Amiir : 04 مهر 1392 در ساعت 14:54 دلیل: لینک دادن ممنوع
شما کتابو بخون بببین موفق میشی یا نه؟؟؟
ضمنا ازمون و خطا نیست ... من میگم کل تابستون رو از این کتاب خوندم ....
پایین ترین درصدی که تو قلم چی (که همه میگن سوالاش فضاییه) زدم 60 بوده ...
بعدا این ازمون و خطاست؟؟؟
لابد درسنامه گاج خوبه از کتاب بیشتر توضیح داده؟؟؟
هر کسی راه خودش رو میره ... من کسی رو مجبور نکردم ...
فقط گفتم این بهترینه همین
برادر
اگه مث کتابه و نه چیزی بهش اضافه شده نه کم پس فرقش با کتاب درسی چیه؟
عه؟!تو که توی متن بالایی گفتی نه چیزی بهش اضافه شده نه کم؟!!! حالا میای میگی مطالب اضافی رو حذف کرده؟ در ضمن طراح کنکور مگه میاد براساس فکر اون مولف سوال طرح کنه!اومدیمو طراح عشقش کشید از همون قسمتی که میگی اضافیه سوال بده میخوای چیکار بکنی بعدش؟!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)