دوستان یه چیزی رو بهتون بگم ....
برای درس دین و زندگی از همین الان کتاب جمع بندی مهروماه رو بگیرین و کتاب رو بندازین دور....
بهتون قول میدم اگر این کتاب رو بگیرین و خوب بخونین راحت تو کنکور بالای 80 میزنی....
دوستان یه چیزی رو بهتون بگم ....
برای درس دین و زندگی از همین الان کتاب جمع بندی مهروماه رو بگیرین و کتاب رو بندازین دور....
بهتون قول میدم اگر این کتاب رو بگیرین و خوب بخونین راحت تو کنکور بالای 80 میزنی....
الان وقت كاف براي خوندن يكي از دوتا كتاب خيلي سبز يا گاج + كتاب آيات و نكات + مرور به تعداد دفعات كافي وجود داره. اصلا درست نيست كه از الان به جاي كتابهاي گاج يا خيلي سبز كتاب جمع بندي بخونيم. من توصيه ميكنم در كنارش واسه گاج هم وقت بزاري دوست عزيز
میدونی داری چی میگی___یعنی چی اینو بخون بالای 80 میزنی___این کتاب خلاصه است و همه ی مطالب رو نداره و واسه جمع بندی بعد عید تالیف شده الان بچه ها باید با کتاب های جامع پیش برن که بتونن کل مطالب رو بخونن و بعد عید مطالبی که مهم و پرتکرار هستن رو با کتاب هایی مثل این و دیگر کتب خلاصه بولد کنن تو ذهنشون____الان تازه اول کاره ....!!!sorry!!!
عاغا چرا بچه هارو گمراه میکنی!
تنها راهی که میتونه کسی تو کنکور دینی رو خوب بزنه همین کتابه...یعنی غیر از کتاب به هیچ منبعی نیازی نیس
بعدشم،اسم کتابی که گفتی جم بندیه،پس واسه این موقع اصن مناسب نیس
واسه دینی جم بندی هم لازم نیس اخه!کتاب درسی رو بخون نکات خیلی مهمشو که فک میکنی یادت میره توی یه برگه خلاصه برداری کن همین!
قابل توجه هردوی شما .... لابد بچه میخوان متاب رو بخونن که هیچی ادم حالیش نمیشه ؟؟؟
یا درسنامه گاج رو که از کتاب بیشتر توضیح داده؟؟؟
ببین من تا اخر کنکور همین کتاب رو میخونم از همین الان ...
ببینیم کی بالاتر میزنه نسبت به اونایی که کتاب یا گاج یا ... رو میخونن ...
بهت قول میدم که بالای 80 بزنم ...
بخاطر این موضوع هم که شده هیچ کتاب دیگه ای رو هم نمیخونم فقط همین ....
بذارین بهتون بگم که این کتاب :
1 - نکات خط به خط کتاب رو داره ...
2- خلاصه ی نموداری هر درس رو داره ...
3 - ایات و مفهوم و معنی و تعداد بارهایی که تو کنکور اومده و توی کنکور چه جوری اومده رو داره ...
شما بگید غیر از اینا چه چیز دیگه ای لازمه؟؟
جالبه دیگران همینجور میان تشکر هم واسشون میذارن ...
اول کتاب رو ببینین بعد اظهار نظر کنین
باشه عزیزم همه ی رتبه های برتر کنکور و شیوه هایی که دین و زندگی رو خوندن((خوردن کتاب +کمک آموزشی مناسب)) همه غلط میگن تو داری راس میگی_
تا حالا اسمی به نام حافظه تصویری به گوشت خورده؟؟؟!!!اگه خورده بود هیچ وقت نمیگفتی کتاب درسی رو بندازین دور!!!
در ضمن من این کتاب جمع بندی مهروماه رو 1 هفته مونده بود به کنکور خوندم و از محتواش آگاهی کامل دارم که اینا رو میگم این کتاب همون جور که قبلا هم گفتم برای بعد از عید تالیف شده و ساختار شبکه ای که داره برای منظم کردن و یکپارچه کردن کلیه آموخته هایی که تو کتاب های جامع خوندیم کاربرد داره که اومده کلیه مطالب مربوط به هم رو تو ضمیمه آخرش اوورده و آزمونک هایی به نام بزنگاه هم بعد هر چند درس داره که باعث جمع بندی اون درس ها میشه___اگه قرار بود این کتاب بتونه جای یک کتاب جامع رو پر کنه شک نکن مهروماه اصلا کتاب دبن و زندگی جامعش رو چاپ نمیکرد و میگفت همه این کتاب سیب رو بخونن و بالای 80 بزنن
مطمئن باش کسی نمیاد اینجا و الکی در مورد یک کتابی که نخونده نظر بده ___فی امان الله!!!
کتاب درسته یه کمی سنگین گفته بعضیا جاهارو اما همین کلمه هایی که توی کتاب بکار برده شده میدن تو کنکور یعنی بیای بیان کتابو عوض کنی که بچه بهتر بفهمه خیلی کار خوبی میکنی اما توی کنکور بدبختش میکنی
اگه میخوای توی کنکور موفق بشی باید فقط کتابو بخونی سوالات رو از کتاب طرح میکنند نه از کتاب کمک آموزشی که طرز نوشتش با کتاب فرق داره
باشه شما بالاتر بزن من که با شما کل کل ندارم
باشه...خیلی هم خوب
من فحش دادم؟فحشی که دادمو با رسم شکل بهم نشون بده!نکنه باید با چشم بصیرت ببینم؟
چی هدر میره؟
اصن خیل خب،راه شما واسه خودت راه ماهم واسه خودمون...هرکی هم با هر روشی که دوس داره میتونه بخونه
اما من تجربش کردم و از رتبه های برتر هم تائید حرفمو گرفتم حتی معلممون که دیروز اومد سر کلاسمون همین حرف منو زد....دینی فقط و فقط کتاب!
منم بخاطر فحش بسیار رکیکم معذرت میخوام قول میدم دیگه تکرار نشه!![]()
حافظه تصویری مهم ترین فاکتور تو دینی هست.....خیلی میشینن فقط متن گاح یا.... میخونن بدون اینکه به این فاکتور توجه کنن
بعد که تو آزمون جامع آزمایشی کار رو خراب میکنن میفهمن چه کلاهی رفته سرشون
لازم به خوندن کتاب نام برده نیست.....فرمایش شما یه مقداری منحصر به فرد بود و طبیعتا عمومیت نداشت ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)