ولی رفتنش می ارزه نرم میخام بخابم بعدش من برا شرایط ازمون میرم
"همه روز روزه بودن همه شب نماز کردن / همه سال حج نمودن سفر حجاز کردن
ز مدینه تا به کعبه سر و پابرهنه رفتن / ز ملاهی و مناهی همه احتراز کردن
شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن/ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن
به خدا که هیچکس را ثمر آنقدر ندارد / که به روی نا امیدی در بسته باز کردن"
سوالا لو رفته سخت هم که طرح کردن. هیچ جوری نمیصرفه بریم ازمون هیچ فایده ای نداره حتی ممکنه ناامید هم بشه ادم.
میشینیم خونه کنکورمونو میزنیم خیلی هم بهتره![]()
واقعا نمیدونید تف سنج چیه
یه لیوان اب . یه لیوان بزاق میزاری دو سر دستگاه رو میزاری داخلش بعد تشخیص میده کدوم بزاقه
Lɪғᴇ ɪs ʟɪᴋᴇ Mᴀᴛʜ .. ɪғ ɪᴛ ɢᴏᴇs ᴛᴏ ᴇᴀsʏ .. sᴏᴍᴇᴛʜɪɴɢ ɪs ᴡʀᴏɴɢ <₃
با سلام
رنسانسی که تقریبا از سال 89در سولات فیزیک بوجود اومد نتیجه اش این بوده که تا الان سطح سوالات فیزیک بالابوده باشه وچیزی تحت عنوان فیزیک متوسط یا ساده وجوذ نداشته باشه.
امسال هم مطابق سالهای پیش سوالات فیزیک سطح بالا طراحی شدن و این برای داوطلب بسیار خوب هست که براحتی با زدن یک سوال بتونه تفاضل امتیاز بالاتری نسبت به رقبا کسب کنه ایصا با نزدنه سوال یا پایین زدن چیزی رو ازدست نده.
البت باوجود مسعوذی و کامیار و شیروانی طراح ازشما انتظار بالاتر بودن سطح نسبت بع دهسال گذشته رو از شما داره.
با این تفاسیر
کنکور خارج وداخل همسنگ وهم تراز هستند اینکه دانش اموز بگه تفاوت دارن یا خیر دلیلی بروجود تفاوت نیست ومتاسفانه اینترنت پراز داده های کذب واحساسی هست
سوالات امسال تقریبا همسطح سوالات 93ایضا سال گذشته هست.
دلیلی هم که بر بی اعتباری ازمون قلمچی وارد هست استفاده گسترده از سوالات تکراری نظیز ازمون غیر حضوری و سالهای ثبل وایضا سوالات گواه هست که کنکور از این سوالات خایب هست دوما تقلبات ناجور ک امار غلطی بع داوطلب تزریق میکند.
شما کاری که در حال حاضر از دستت برمیاد این هست که باوجود شاهین های اسمان پرهاتو بازکنی و بی هیچ بیمی پرواز کنی.از نتیجه حاصله هم راضی باشی چراکه دانشگاه فقط کنکور نیست.دیر نخواهد بود که ازمونهای ترم شروع بشن واگر سطح شما از سطح دانشجوهایدیگ پایینتر باشه(بقولی شانسی پذیرفته شید)ضرر اصلی رو اونجا خواهید کرد.
با ارزوی موفقیت
در من چه میگذرد؟؟؟
آن زمان که جهان در گذر است.....
ویرایش توسط AynazZ : 06 تیر 1398 در ساعت 23:23
یارو شیصد شده بود تو قلم اختصاصیاشو 50 تا 60 زده بود قشنگ میانگین کنکورش 10تا15 درصد تو هردرس بالاتر بود تو قلم چی هم گذاشته مصاحبه رفو نه فقط اون کلا ازمون قلمچی درصدش از کنکورتون پایین تر میشه من خودم پینهاد میکنم برید اگه دیدید خوب ندادید کارنامو نبینید خودم به شخصهع فردا نمیرم چون تمام خارج از کشورام مونده مگرنه صدرصد میرفتم شما که کنکورارو کار کردیدو وضعتون بهتره خیلی میتونه ازمون واستون مفید باشه سختی سوالات قلم چی هرساله خواهرم تو ازمون جامع اخر قلم ریاضی 27 فیزیکو44زیست54فیزیکو 44زبانو51عربی رو32دینی68زبانو 84زده بود همه درساش تو کنکور بالاتر رفت هیچ درس زیر 50ای نداشت تو رتبشهم دقیقا عین رتبه دوتا جامع اخر قلم چی شد
میدونی من مخالف چیم؟ مخالف یه فکرم! یه فکر که این حقو میده تحمیلش بکنی بهم.
تو طول روز عرض شب من به دنبال سه بخشم
که ( آ ) اولش کلاهی رو سرش نباشه
( را ) دومش منو وصل کنه به بخش سومش (مش)
من زنده میشم حتی با حضور ناقصش
تو یه لکه نور نشونم بده
تا من دنیایی بسازم با انفجارو تابشش
٩٧ خارج
خب واقعا سخت بود به نظرم
با اين درصدام واقعا ناراحت شدم اون عدداي ٤٠ درصدام واقعا اذيتم كرد
ادبيات ٤٩ واقعا نميفهمم چرا اصلا اصلا زير ٦٠ توقعا نداشتم
عربي ٩٦ خب راضيم واقعا هميشه به خاطر اخرين درس بودن تو عموميم بهش ضربه ميخورد اين سري با اين كه اخر زدمش اما تربيب سوالاي خودشو عوض كردم نتيجه عالي بود اول قواعد بعد متن و تحليلا بعد ترجمه
ديني ٧٦ خب من توقع زير ٨٠ ندارم
زبان ٧٦
رياضي ٥٥ اي بابا واقعا بايد به ٦٥هم ميرسيد خدا كنه كنكور برسه
زيست ٨٨ راضيم
فيزيك ٤٥ وضع فيزيك منم خرابهبالا تر از ٥٠ نميره ديگه
شيمي ٤٣ خب خب خب خدايا به من كمك كن با اين درس اصلا نميتونم سوالايي كه ميتونم بزنمو در بيارم بعد سر تحليل ميبينم اااا اين چقدر اسون بود ميشد ٥٥ هم بزني مثلا تو اين شرايط
اينم كه گفتي كاش بقيه هم بزارن ببينيم
الان من چه كنم
ویرایش توسط Zarax : 09 تیر 1398 در ساعت 07:34
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)