سلام
کنکور 97 خارج رو زدم...این دیگ چیزی بود ک کاملا جدید بود چون بهرحال کتابام چاپ 96 بودن و کنکور خارج هم ک من ندیده بودم حتی پارسال اما درصدام افتضاح
نمیدونم اون سخت بود یا من گند زدم
کلا الان حسم ناامیدیه(نگفتم درصدام زیر خط فقره فقط مشمل اینکه به درد هدف من نمیخوره)
ادبیات 67........باید میشد 75 اما دوتا قرابت غلط زدم دقیقا این دوتا قرابت یجوری بودن در سطح المپیاد...البته یکی رو اول درست زده بودم بعدا غلط زدم اما خب درستش هم بنظرم با منطق نمیخوند
عربی 76......وای 3تا غلط دارم در حالیک عربی نقطه ی قوتمه و انتظار بالای 80 دارم مثلا مفعول مطلق به اون آسونی بخاطر سریع زدن اشتباه کردم
دینی 48.....نخوندم ک بگم ازش انتظار درصد بالا دارم اما قبلیا دیگ 60 میزدم راضی بودم آخه من توی 7روز چیکار کنم با 40تا درس دینی
زبان 24.....این لامصب نمیخوندم بهتر میزدم تا الان ک یذره میخونم البته بنظرم طبیعیه چون الان بیشتر تست میزنم و غلطم بیشتر میشه اما خب من چیکار کنم آخه
زمین 9...راضیم ازش
ریاضی 54.....آخه من توقع 65 دارم اولش ک دوتا رو نزدم
مگ اگ نمودار دو واحد بره سمت مثبت ها براش -2 نمیذاریم ای خدا چرا اینو با +2 حل کرده آخه....میانگین غلط زدم....لگاریتم همون محاسبه ی زمان سود غلط زدم اصلا نمیدونم چیشد اینجوری شد اه
زیست 87......از زیستم راضیم یعنی تنها درسیه ک راضیم
فیزیک 14.....سر فیزیک من قبلش شیمی میزنم حس کردم شیمی واقعا خراب کردم دیگ فقط کم مونده بود سر جلسه گریه کنم اصلا نمیدونم چیشد و چطوری شد این شد خیلیی بد بود اما خب خداییش 30 اینا بیشتر بلد هم نیستم(گاهی تا 40 میزنم چون مدار راحت میدن میزنم)
شیمی 56.....نمیدونم بگم سخت بود یا بگم آسون بود
سوال اولش اینه: چند بند نظریه دالتون نادرست تلقی میشود!!!!...آخه من چه یادمه چنتا بند داشت این چه وضع سواله
توی ساختار لوییس آرسنیک داده بود با اینک جاشو توی جدول میدونستم اما بدرد نمیخورد اصلا نمیدونم چرا همچین دادن
اخیرا از پیش1 مد شده دوتا سوال در سطح المپیاد میدن ک باز من حل نمیکنم درصدم میره
سوال دادن کدام واکنش ها با نظریه آرنیوس یا لوری برونستد قابل قبوله اینا میدونم چین خب اما گزینه ها وای اصلا خیلیی بد بودن سر شیمی حس میکردم اصلا هیچی بارم نیس در حالیکه من انتظار درصد 65 کنکور رو دارم
این کوفتی تخمین میده 3500-4000 تازه اینم به لطف زیسته یعنی عملا رتبه پارسالمم نمیارم
فقط میگم شاید خارج خیلیی سختتر بوده یعنی سخت نه ها یجوری بودن مثلا شیمی سوالاش مثال زدم سخت نیستن اما قابل حل هم نیستن!!!!
97 خارج رو زدین؟ عیب ازینه یا از من؟ خیلی حالم گرفته اس
فردا برم قلم چی آزمونش یا نه؟
هم میگم برم چون شاید نتیجه خوب شه این حس بدم بره
یکیم میگم نرم بدتر بشه آخه اینک کنکوره اینطوری شد اون ک کلا غیراستاندارده قراره چه گلی به سرم بزنه اه

LinkBack URL
About LinkBacks
.gif)
.gif)
.gif)
(گاهی تا 40 میزنم چون مدار راحت میدن میزنم)

.gif)

.gif)