X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 7 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 105
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

ناامید شدم + قلم چی فردا برم یا نه؟

سلام
      کنکور 97 خارج رو زدم...این دیگ چیزی بود ک کاملا جدید بود چون بهرحال کتابام چاپ 96 بودن و کنکور خارج هم ک من ندیده بودم حتی پارسال اما درصدام افتضاح
      نمیدونم اون سخت بود یا من گند زدم
      کلا الان حسم ناامیدیه (نگفتم درصدام زیر خط فقره فقط مشمل اینکه به درد هدف من نمیخوره)

ادبیات 67........باید میشد 75 اما دوتا قرابت غلط زدم دقیقا این دوتا قرابت یجوری بودن در سطح المپیاد...البته یکی رو اول درست زده بودم بعدا غلط زدم اما خب درستش هم بنظرم با منطق نمیخوند

عربی 76......وای 3تا غلط دارم در حالیک عربی نقطه ی قوتمه و انتظار بالای 80 دارم مثلا مفعول مطلق به اون آسونی بخاطر سریع زدن اشتباه کردم

دینی 48.....نخوندم ک بگم ازش انتظار درصد بالا دارم اما قبلیا دیگ 60 میزدم راضی بودم آخه من توی 7روز چیکار کنم با 40تا درس دینی

زبان 24.....این لامصب نمیخوندم بهتر میزدم تا الان ک یذره میخونم البته بنظرم طبیعیه چون الان بیشتر تست میزنم و غلطم بیشتر میشه اما خب من چیکار کنم آخه
      زمین 9...راضیم ازش

ریاضی 54.....آخه من توقع 65 دارم اولش ک دوتا رو نزدم
      مگ اگ نمودار دو واحد بره سمت مثبت ها براش -2 نمیذاریم ای خدا چرا اینو با +2 حل کرده آخه....میانگین غلط زدم....لگاریتم همون محاسبه ی زمان سود غلط زدم اصلا نمیدونم چیشد اینجوری شد اه

زیست 87......از زیستم راضیم یعنی تنها درسیه ک راضیم

فیزیک 14.....سر فیزیک من قبلش شیمی میزنم حس کردم شیمی واقعا خراب کردم دیگ فقط کم مونده بود سر جلسه گریه کنم اصلا نمیدونم چیشد و چطوری شد این شد خیلیی بد بود اما خب خداییش 30 اینا بیشتر بلد هم نیستم (گاهی تا 40 میزنم چون مدار راحت میدن میزنم)

شیمی 56.....نمیدونم بگم سخت بود یا بگم آسون بود
      سوال اولش اینه: چند بند نظریه دالتون نادرست تلقی میشود!!!!...آخه من چه یادمه چنتا بند داشت این چه وضع سواله
      توی ساختار لوییس آرسنیک داده بود با اینک جاشو توی جدول میدونستم اما بدرد نمیخورد اصلا نمیدونم چرا همچین دادن
      اخیرا از پیش1 مد شده دوتا سوال در سطح المپیاد میدن ک باز من حل نمیکنم درصدم میره
      سوال دادن کدام واکنش ها با نظریه آرنیوس یا لوری برونستد قابل قبوله اینا میدونم چین خب اما گزینه ها وای اصلا خیلیی بد بودن سر شیمی حس میکردم اصلا هیچی بارم نیس در حالیکه من انتظار درصد 65 کنکور رو دارم

این کوفتی تخمین میده 3500-4000 تازه اینم به لطف زیسته یعنی عملا رتبه پارسالمم نمیارم
      فقط میگم شاید خارج خیلیی سختتر بوده یعنی سخت نه ها یجوری بودن مثلا شیمی سوالاش مثال زدم سخت نیستن اما قابل حل هم نیستن!!!!
      97 خارج رو زدین؟ عیب ازینه یا از من؟ خیلی حالم گرفته اس

فردا برم قلم چی آزمونش یا نه؟
      هم میگم برم چون شاید نتیجه خوب شه این حس بدم بره
      یکیم میگم نرم بدتر بشه آخه اینک کنکوره اینطوری شد اون ک کلا غیراستاندارده قراره چه گلی به سرم بزنه اه

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      منم 97 داخلو زدم واسم جدید بود کلی فت درصد داشتم تو تاپیک قبلیتم گفتم درصدارو بهم میده 4700دقیقا الان چند روزه میشینم پایه درس میگم تو که قبول نمیشی پس چی داری میخونی قرار بود دیروز کنکور بزنم انداختمش امروز امروزم انداختم فردا کلا بی هدف بی برنامه همینجور شولکی دارم میخونم بنظرم قلم رو برو اگه دیدی خوب دادی نتیجشم ببین ولی حتی اگه یک درصد احساس کردی زیاد خوب ندادیش حتی نگاهشم نکن بعدا رتبه قلم چی واقعا نزدیکه به کنکور کاری ندارم میگن تقلب میشه و فلان بیسار ولی من کارنامه های خواهرمو چندتا از دوستامو دیدم رتبه قلم چیشون نزدیک تر بود به کنکورشون تا سنجشا
      میدونی من مخالف چیم؟ مخالف یه فکرم! یه فکر که این حقو میده تحمیلش بکنی بهم.

تو طول روز عرض شب من به دنبال سه بخشم
      که ( آ ) اولش کلاهی رو سرش نباشه
      ( را ) دومش منو وصل کنه به بخش سومش (مش)
      من زنده میشم حتی با حضور ناقصش
      تو یه لکه نور نشونم بده
      تا من دنیایی بسازم با انفجارو تابشش

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بعدا یه ققضیه ای هستا سوالات خارج همیشه سخت تره از داخل محاسباتیایه بیشتری داره تو درس زبانش هم سخت تر میزارن محاسباتیایه بیشترو سخت ترش سره اینه که ماشین حساب واسشون مجازه

تو یه لکه نور نشونم بده
      ویرایش توسط Pa__r__sa : 06 تیر 1398 در ساعت 12:06

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام.منم 97 خارج رو زدم یه چیزی درحد 94 داخل هست .به نظرم اگر تونسته باشی میانگین 60 زده باشی خوبه.زیستت خیلی خوبه ماشالله .فیزیک فرمول بخون تست سراسری بزن این هفت روز با توجه به سطح شما میشه رسید به 30 تا 40 با خوند پیش دو و مغناطیس.ولی درکل به نظرم برا این نتیجه خیلی خوب نشد که سختی سوالات باعث شد تمزکزت پایین بیاد باید قبول کنی اگر سخته برا همه است و اگه اسونه بازم برا همه است.شرایط ازمون خیلی روی شما تاثیر داره .نباید اینطوری باشی باید امادگی این رو داشته باشی که با هر سوالی رو به رو بشی.یکی از دوستان من سال 96 اولین کنکورش بود میانگین ترازش تو قلمچی 7400 بود!!!!روز کنکور به خاطر ترافیک 5 دقیقه دیر میرسه سر جلسه.چون نمی تونه استرسش رو کنترل کنه تا اخر ازمون رو خراب میکه در حالی که این ادم همیشه 15 مین برا عمومی ها اضافه می اورد .رتبه اش شد 12000 منطقه دو .باید خودت رو کنترل کنی .شما تلاشت رو کردی توکل بر خدا .

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      والا من خودم دیگه تا مرحله اخره ناامیدی و بی انگیزگی خستگی و ...رفتم ولی تو ناامید نشو واقعا میتونی امسال قبول شی

تو یه لکه نور نشونم بده

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pa__r__sa نمایش پست ها
      منم 97 داخلو زدم واسم جدید بود کلی فت درصد داشتم تو تاپیک قبلیتم گفتم درصدارو بهم میده 4700دقیقا الان چند روزه میشینم پایه درس میگم تو که قبول نمیشی پس چی داری میخونی قرار بود دیروز کنکور بزنم انداختمش امروز امروزم انداختم فردا کلا بی هدف بی برنامه همینجور شولکی دارم میخونم بنظرم قلم رو برو اگه دیدی خوب دادی نتیجشم ببین ولی حتی اگه یک درصد احساس کردی زیاد خوب ندادیش حتی نگاهشم نکن بعدا رتبه قلم چی واقعا نزدیکه به کنکور کاری ندارم میگن تقلب میشه و فلان بیسار ولی من کارنامه های خواهرمو چندتا از دوستامو دیدم رتبه قلم چیشون نزدیک تر بود به کنکورشون تا سنجشا
      من 97 داخل رو فقط یکبار یکسال پیش دیدم سر جلسه ک خب طبعا یادم رفته بود کلا امااااااا اون خیلییی بهتر بود
      خارج خیلیی افتضاح ترههه

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فردا جامع قلم چی هست؟
      با چه منطقی برای فردا آزمون گذاشتن آخه
      من الان غصه ی اینو میخورم که چرا کنکورا رو زودتر کار نکردم که زودتر با درصدای بدم مواجه بشم

*
      تو قلم چی مهم ترازه نه درصد، الانم ترازت خوب بشه یا بد دیگه فرقی نمیکنه، چون زمانی نمونده که بخوای جبرانش کنی
      بنظر من برو سر جلسه عمومی ها رو بزن، دفترچه اختصاصی رو بگیر بیا بیرون.
      بعد خودت تو خونه اختصاصیا رو بررسی کن، ولی بازم زماندار نزن و اصلا درصد هم نگیر

*
      تخمین رتبه برای کسایی که درصدهاشون متعادله خوب جواب میده
      ولی مثلا برای تو که زیستت انقد خوبه ولی عوضش درصد فیزیکت پایینه اصلا قابل استناد نیست.
      نتیجه کنکورت بهتر از تخمین رتبه میشه، فیزیک رو هم بهتر میزنی مطمئن باش
      ولش کن دیگه این یه هفته با عددا و درصدا و تخمین رتبه ها سروکله نزن.

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عمومی ها و ریاضی داخل اسون تر بود فکر کنم! شیمی داخل ولی سخت تر !
      من کاری ندارم به قلمچی و اینا اما اصلا قابل توجیه نیست برام که میگی ناامیدم
      تا اخرین لحظه باید بخونی.شاید کنکور 98 بهترین کنکور سه روز یبار تو بشه

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Voldemort نمایش پست ها
      سلام
      دوست عزیز به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی نا امید نشو چون اواخر کاره به همین خاطر فشار زیاده و عادیه این مسائل و حتما حتما حتما فردا قلمچی رو برو مهم نیست نتیجه چی باشه
      و اما در مورد دروست تا جایی که من اطلاع دارم در مورد زبان حتما لغات و قواعد رو مرور کن و این یه هفته ی باقی مونده رو هر شب دو تا متن و یه کلوز رو بزن فقط یه هفته مونده مطمئن باشه معجزه می کنه در مرد درک مطلب و کلوز
      در مورد فیزیک سریع بپر برو یه خط ویژه بگیر و بودجه بندی سوالات رو هم دانلود کن ببین کدوم فصل بیشترین سوال رو داره و برات آسون تره رو انتخاب کن و هر روز یه فصلش رو بخون ( کلا 6 فصل )
      در مورد بقیه دروس هم فقط بی احتیاطی کردی و بیس رو بلدی فقط باید آرامشت رو موقع آزمون حفظ کنی به نظرم روی آرامشت بیشتر تمرکز کن هر روز یه ربع آهنگ ریلکسیشن گوش بده تا کنکور و نفس عمیق بکش بیش از حد تاثیر داره و در آخر هم یادت باشه کنکور قابل پیش بینی نیست معلوم نمیشه هفته ی بعد چه سوالاتی میاد شاید از همون جا اومد که همشو بلدی بنابراین روحیت رو نباز و با قدرت ادامه بده
      با آرزوی بهترین ها

سلام
      این فشار و گرما (من با کولر مشکل دارم با هردونوعش سردرد میگیرم بخاطر همین خاموشش میکنم) ک هست کلا بیحالم انگار مث میت میفتم یه گوشه
      قرص اینام ک خانواده نمیذارن میگن ضرر داره اینا در نتیجه همینطور بیحال میخونم ک صد رحمت به نخوندن
      خط ویژه فیزیک پایه دارم اما پیش پیدا نکردم چون نظام قدیم کلا نایاب شده
      ممنون ازتون
      آره پارسال هم ک وقت کم آوردم بشدت دست پاچه شدم سعی میکنم آروم باشم تا یه حدی هم موفقم اما خب اون اولش خیلیی غلط محاسباتی دارم و بدتر ازون اتلاف وقت...بعد فیزیک یکم آروم شدم برگشتم شیمی و بهترش کردم در حقیقت اولش در حد 40 اینا بود ک رسوندمش به 56

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Neo.Healer نمایش پست ها
      من 97 داخل رو فقط یکبار یکسال پیش دیدم سر جلسه ک خب طبعا یادم رفته بود کلا امااااااا اون خیلییی بهتر بود
      خارج خیلیی افتضاح ترههه
      گفتم که سوالات خارج هر سال سخت تره از داخله نمیتونی با رتبه تخمین داخل بسنجی اونا اغلب چون زبانشون خوبه زبانشونو سخت تر میدن(اینو تو کتاب دوردنیا ما نوشته بودن اگه بخوای برم بگردم نشون بدم بهت)تو اختصاصیا هم حق استفاده از ماشین حساب دارن بخاطر همین سختر طرحش میکنن نمیتونی مقایسه کنی بعدا تو درصد فیزیکتو خط ویژه کار کنی فصلایه راحتو تا 30 میکشونیش حداقل خیلی رتبتو بهتر میکنه

تو یه لکه نور نشونم بده

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

Sheytani
      نمایش مشخصات
      سلام
      درصدات ک خیلی خوبن
      ولی اینک آزمون رو بری یا نری رو نمیدونم
      چون این آزمون رو روحیت خیلی تاثیر داره
      امیدوارم تصمیم درستی بگیری
      موفق باشی پزشک آینده

12. Top | #12
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      برو ازمونو

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Z_H.. نمایش پست ها
      سلام.منم 97 خارج رو زدم یه چیزی درحد 94 داخل هست .به نظرم اگر تونسته باشی میانگین 60 زده باشی خوبه.زیستت خیلی خوبه ماشالله .فیزیک فرمول بخون تست سراسری بزن این هفت روز با توجه به سطح شما میشه رسید به 30 تا 40 با خوند پیش دو و مغناطیس.ولی درکل به نظرم برا این نتیجه خیلی خوب نشد که سختی سوالات باعث شد تمزکزت پایین بیاد باید قبول کنی اگر سخته برا همه است و اگه اسونه بازم برا همه است.شرایط ازمون خیلی روی شما تاثیر داره .نباید اینطوری باشی باید امادگی این رو داشته باشی که با هر سوالی رو به رو بشی.یکی از دوستان من سال 96 اولین کنکورش بود میانگین ترازش تو قلمچی 7400 بود!!!!روز کنکور به خاطر ترافیک 5 دقیقه دیر میرسه سر جلسه.چون نمی تونه استرسش رو کنترل کنه تا اخر ازمون رو خراب میکه در حالی که این ادم همیشه 15 مین برا عمومی ها اضافه می اورد .رتبه اش شد 12000 منطقه دو .باید خودت رو کنترل کنی .شما تلاشت رو کردی توکل بر خدا .
      خیلییی بده واقعا من آدم بشدت ریلکسی هستم اما وقتی توی درسایی ک نقاط قوتمن یعنی ادبیات عربی زیست شیمی و تا حدودی ریاضی بد میزنم یعنی به حد انتظارم نمیرسه بدجور هول میکنم یعنی حال من موقع زدن فیزیک دیدن داشتا بجای تمرکز روی سوالا هی با خودم میگفم آروم باش چیزی نیس آروم باش
      ممنون ازتون
      فیزیک و زبانو برسونم بقیه میتونم یجور ماسمالی کنم

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط naazanin نمایش پست ها
      فردا جامع قلم چی هست؟
      با چه منطقی برای فردا آزمون گذاشتن آخه
      من الان غصه ی اینو میخورم که چرا کنکورا رو زودتر کار نکردم که زودتر با درصدای بدم مواجه بشم

*
      تو قلم چی مهم ترازه نه درصد، الانم ترازت خوب بشه یا بد دیگه فرقی نمیکنه، چون زمانی نمونده که بخوای جبرانش کنی
      بنظر من برو سر جلسه عمومی ها رو بزن، دفترچه اختصاصی رو بگیر بیا بیرون.
      بعد خودت تو خونه اختصاصیا رو بررسی کن، ولی بازم زماندار نزن و اصلا درصد هم نگیر

*
      تخمین رتبه برای کسایی که درصدهاشون متعادله خوب جواب میده
      ولی مثلا برای تو که زیستت انقد خوبه ولی عوضش درصد فیزیکت پایینه اصلا قابل استناد نیست.
      نتیجه کنکورت بهتر از تخمین رتبه میشه، فیزیک رو هم بهتر میزنی مطمئن باش
      ولش کن دیگه این یه هفته با عددا و درصدا و تخمین رتبه ها سروکله نزن.
      قلم چی همیشه آخرین آزمونش یک هفته قبل کنکوره من پارسال فک کنم رفتم ترازمم 6400 اومد
      در طول سال خیلیی خانواده گفتن برو کلاس فیزیک اما واقعا خجالت میکشیدم بعنوان پشت کنکور برم کلاس (مشکلمم نفهمیدن نیس تنبلی و نخوندنه)
      انشاالله ک خوب بشه.....من متاسفانه شانس دوباره هم ندارم (واقعا هم نمیخوام بحد کافی سر کنکور اذیت شدم یکمم بمونم باید برم دارالمجانین) باید مهر برم دانشگاه

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط diorbear نمایش پست ها
      عمومی ها و ریاضی داخل اسون تر بود فکر کنم! شیمی داخل ولی سخت تر !
      من کاری ندارم به قلمچی و اینا اما اصلا قابل توجیه نیست برام که میگی ناامیدم
      تا اخرین لحظه باید بخونی.شاید کنکور 98 بهترین کنکور سه روز یبار تو بشه
      پارسال واقعا همین شد.....بهترین آزمونم کنکور 97 بود
      یعنی از حد انتظارم انقد فراتر شدم ک باورم نمیشد (خب فیزیک ک خراب کردم حقم بود نمیخوندمش!)
      امیدوارم امسال هم برای من و واس همگیمون بهترین آزمون باشه (انشاالله هم هست چون دیگ توی کنکور تقلب خیلیی کمتره قلم چیه و خرید سوالا هم واس از ما بهترونه)

صفحه 1 از 7 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 10 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن