Hell is empty....
All the devils are here........
اینا هر روز که بیدار میشن به خواب تازه برای برخی از جماعت بیچاره ی کنکوری (به جز سهمیه ای ها که هر جور دلشون بخواد میتازونن ) میبینن
اَی خِدا![]()
نمیدونم ایراد از منه یا که...در هر صورت این خبر هم نه استرسمو زیاد کرده نه فکرمو درگیر!!!!
تموم زندگیم پای دوکلمه گذشت:بی خیال-مهم نیست!
مشاور
1/آنها باید برای کنکور 98 ثبتنام کنند که خارج از این 85 درصد میخواهند وارد دانشگاه شوند؛ به عبارت دیگر در حال حاضر، 15 درصد ظرفیت دانشگاهها کنکور طلب است.خدایی با بیان اینکه این طرح برای کنکور 98 اجرایی خواهد شد، /85 درصد پذیرش دانشگاهها را بدون کنکور انجام میداد ولی با این طرح به دنبال آن هستیم که آنها را از ثبت نام کنکور جدا کرده و به صورت مجزا اعلام کنیم حرفی از رشته های با کنکور نزده همون هایی که بدون کنکور پذیرش میشدن بدون کنکور شدن
خبر خاصی نیست![]()
برای انکساگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
من برای این هدف می خواهم پزشک شوم
ویرایش توسط ali.asghar : 04 دی 1397 در ساعت 13:48
ببخشید توی پست اول نوشته شده 15 درصد از ظرفیت دانشگاه ها کنکور میخوان ؟؟؟؟؟
اشتباه نوشته شده یا درسته ؟؟؟؟
چون تا جایی ک من میدونم 15 درصد از رشته ها کنکور میخوان درسته ؟؟؟؟
15 درصد دانشگاه ها ینی 85 درصد ظرفیت بی کنکور میرن پزشکی و 15 درصد با کنکور ؟؟؟
میشه یکی منو روشن کنه ؟؟؟ !! (!)
پارسال هم همین جوري بود هیچ فرقی نکرد فقط امسال زمان ثبت نام رو جلو انداختن که به گفته خودشون تا شهریور این فرصت ادامه داره یعنی می تونی کنکور هم شرکت کنی
شبکه خبرو دیدید؟یعنی چی؟انوقت شاید کسی رتبش به دانشگاهی که ازمونشو داد نخورد ولی یه دانشگاه رتبه پایین ر قبول شد(فرضا دانش اموز تهرانی بین تهران و شهرستان)هر دانشگاهی جدا کنکور میگیره یعنی؟
This time,this is my fight song
Take -backe -my life Song
Prove - I'm - alright Song
My power's turned on
Starting right now,i'll be strong
اینا میخوان ظاهرا با یه تیر سه چهار تا نشون رو بزنن ولی با اجازه یه دونش رو هم نمیتونن بزن!![]()
تا همین حد سطحی و آبکی هستش طرح هاشون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)