فکر میکنم این کارها برای اینکه اکثریت رشته ها بدون کنکور بشن و 3 تا رشته کنکور داشته باشه و در سال های بعدش هر دانشگاه خودش پذیرش کنه و کنکور رو کلا بردارن
اینقدر هم ب ظرر داوطلب ها نیس افراد زیادی هستند ک به خاطر پیرا ها کنکور میدن
نمایش نسخه قابل چاپ
اینا هر روز که بیدار میشن به خواب تازه برای برخی از جماعت بیچاره ی کنکوری (به جز سهمیه ای ها که هر جور دلشون بخواد میتازونن ) میبینن
اَی خِدا :((
خبر جدیدی نیست و مال 2ماه پیشه دقیقا 14ابان بود که معدل مثبت شد و این خبر و گذاشتن
نمیدونم ایراد از منه یا که...در هر صورت این خبر هم نه استرسمو زیاد کرده نه فکرمو درگیر!!!!
1/آنها باید برای کنکور 98 ثبتنام کنند که خارج از این 85 درصد میخواهند وارد دانشگاه شوند؛ به عبارت دیگر در حال حاضر، 15 درصد ظرفیت دانشگاهها کنکور طلب است.خدایی با بیان اینکه این طرح برای کنکور 98 اجرایی خواهد شد، /85 درصد پذیرش دانشگاهها را بدون کنکور انجام میداد ولی با این طرح به دنبال آن هستیم که آنها را از ثبت نام کنکور جدا کرده و به صورت مجزا اعلام کنیم حرفی از رشته های با کنکور نزده همون هایی که بدون کنکور پذیرش میشدن بدون کنکور شدن
خبر خاصی نیستhttp://forum.konkur.in/images/smilies/ya/y%20(397).gif
وای خدا عنوان تاپیک رو دیدم قلب ریخت فکر کردم میخوان خود کنکورو مرحله ای کنن
ببخشید توی پست اول نوشته شده 15 درصد از ظرفیت دانشگاه ها کنکور میخوان ؟؟؟؟؟
اشتباه نوشته شده یا درسته ؟؟؟؟
چون تا جایی ک من میدونم 15 درصد از رشته ها کنکور میخوان درسته ؟؟؟؟
15 درصد دانشگاه ها ینی 85 درصد ظرفیت بی کنکور میرن پزشکی و 15 درصد با کنکور ؟؟؟
میشه یکی منو روشن کنه ؟؟؟ !! (!)
پارسال هم همین جوري بود هیچ فرقی نکرد فقط امسال زمان ثبت نام رو جلو انداختن که به گفته خودشون تا شهریور این فرصت ادامه داره یعنی می تونی کنکور هم شرکت کنی
شبکه خبرو دیدید؟یعنی چی؟انوقت شاید کسی رتبش به دانشگاهی که ازمونشو داد نخورد ولی یه دانشگاه رتبه پایین ر قبول شد(فرضا دانش اموز تهرانی بین تهران و شهرستان)هر دانشگاهی جدا کنکور میگیره یعنی؟
تبریک استرس جدید جور شد :|
اینا میخوان ظاهرا با یه تیر سه چهار تا نشون رو بزنن ولی با اجازه یه دونش رو هم نمیتونن بزن! :))
تا همین حد سطحی و آبکی هستش طرح هاشون :yahoo (79):