X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 83
    1. Top | #46
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saj8jad نمایش پست ها
      عه راستش مورد شما رو نمیدونم تو کدوم بخش باید طبقه بندی کرد و در نظر گرفت راستش

پ.ن : میتونم بپرسم چرا هدف مشخص و واحدی ندارید؟ یعنی هیچ آرمان و هدفی تو زندگی برا خودتون متصور نیستید؟!
      اصلا هیچ هدفی ندارم...علاقم ب ریاضی بود ولی میدونم اونو اصن نمیشه

2. Top | #47
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dayi javad نمایش پست ها

منظور من از شل کردن ول کردن نیس!

ن اینکه دیگ زندگیو ول کنی بگی هر چی میخواد بشه بشه !

ن منظورم اینه ب خودتون سخت نگیرین !

مدیر دبیرستانوم همیشه صبح شنبه ک میکروفون میفتاد دستش
      میگفت مهم نیس چی نتیجه میگیرین
      مملکت ک فقط دکتر و پزشک لازم نداره !
      مملکت کارگر میخواد ! چاه فاضلاب خالی کن میخواد و .... !
      من10 ساعت مطالعم بشه 9ساعت و نیم مامانم میگه چرا کمتر شده؟
      یعنی حتی جای ی ربع و نیم ساعت کم کاری هم ندارم:/

3. Top | #48
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مشکل اینجاست که اکثرا نمیدونن به چه چیزی علاقه دارن یا هیچ فانتزی ذهنی ندارن که وادارشون کنه به حرکت.من خودم تجربی هست رشته م ولی اومدم تجربی که اومده باشم فقط چون اصلا نمیدونستم چی دوست دارم و هنوزم نمیدونم.الانم واسه کنکور نمیخونم اصلا کتابا رو که میبینم غصه م میگیره از درسا خوشم نمیاد و رویاهای تجربیا اصلا برام تعریف شده نیست.الانم واقعا گیرم.

4. Top | #49
      در انتظار تایید ایمیل

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fate.meh_ نمایش پست ها
      اصلا هیچ هدفی ندارم...علاقم ب ریاضی بود ولی میدونم اونو اصن نمیشه
      Me too

but i loved to be a lawyer

5. Top | #50
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      شت
      تشویقم کرد برم دنبال علاقم

6. Top | #51
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ifmvi نمایش پست ها
      مشکل اینجاست که اکثرا نمیدونن به چه چیزی علاقه دارن یا هیچ فانتزی ذهنی ندارن که وادارشون کنه به حرکت.من خودم تجربی هست رشته م ولی اومدم تجربی که اومده باشم فقط چون اصلا نمیدونستم چی دوست دارم و هنوزم نمیدونم.الانم واسه کنکور نمیخونم اصلا کتابا رو که میبینم غصه م میگیره از درسا خوشم نمیاد و رویاهای تجربیا اصلا برام تعریف شده نیست.الانم واقعا گیرم.
      مورد شما ، واقعا مشکل خیلیاست جدا
      به نظرم این موضوع برمیگرده به آموزش و پرورش کشور که کلا نابوده از پایه!
      یه مشت چرت و پرت و مزخرفات و لاطائلات و خزعبلات از همون اول تو مغز بچه میکنن تا پایان دوره دبیرستان آخر سر هم هیچی یاد نمیگیره که هیچ ، استعدادش هم کشف که نمیشه بازم هیچ ، کلا استعداد و ذوقش هم به کلی نابود میشه و ...
      از این موضوع کمی که دور بشیم به نظرم این یه مشکل فرهنگی و اجتماعی هستش
      از طرفی خونواده ها بچه ها رو به زور و اجبار میگن باید رشته خاصی رو بخونن یه زمان مهندسی بود الان پزشکی شده
      از طرفی هم بخاطر کل کل و چشم و بهم چشمی های خانوادگی و مسائل مالی و اقتصادی طرف مجبور تن به چیزی که حقیقتا اونو دوستش نداره و کمتر علاقه ای بهش نداره بده و ...
      به عنوان مثال پدر و مادره فانتزی و رویا دوران بچگیش این بوده مهندس و پزشک بشه الان نشده داره سر بچه ش عقده گشایی میکنه ، حالا اینم اصلا در نظر نمیگیره شاید اون بچه علاقه ای نسبت به اون رشته نداشته باشه پدر بیامرز
      واقعا خیلی موردا رو دیدم اینطوری بودن ، خیلی رنج و عذاب و استرس میشکن

7. Top | #52
      mmr
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دقیقا . زدی تو خال ! توی این اموزش و پرورش ما حتی یه بار از بچه پرسیده نمیشه که خود واقعیش کی هست . فقط باید یه کار روتین رو پیش بگیری که هیچ علاقه ای بهشون ندارید . البته که خانواده ها هم دخیل هستند واما بیشتر مسایل مربوط به کشور هست که نیمخواد پیشرفت کنه . خدا وکیلی به قول یکی از بچه های انجمن : اگه مریم میرزاخانی ایران بود حتما ریاضی رو ول میکرد میرفت تجربی امتحان میداد !
      مورد شما ، واقعا مشکل خیلیاست جدا
      به نظرم این موضوع برمیگرده به آموزش و پرورش کشور که کلا نابوده از پایه!
      یه مشت چرت و پرت و مزخرفات و لاطائلات و خزعبلات از همون اول تو مغز بچه میکنن تا پایان دوره دبیرستان آخر سر هم هیچی یاد نمیگیره که هیچ ، استعدادش هم کشف که نمیشه بازم هیچ ، کلا استعداد و ذوقش هم به کلی نابود میشه و ...
      از این موضوع کمی که دور بشیم به نظرم این یه مشکل فرهنگی و اجتماعی هستش
      از طرفی خونواده ها بچه ها رو به زور و اجبار میگن باید رشته خاصی رو بخونن یه زمان مهندسی بود الان پزشکی شده
      از طرفی هم بخاطر کل کل و چشم و بهم چشمی های خانوادگی و مسائل مالی و اقتصادی طرف مجبور تن به چیزی که حقیقتا اونو دوستش نداره و کمتر علاقه ای بهش نداره بده و ...
      به عنوان مثال پدر و مادره فانتزی و رویا دوران بچگیش این بوده مهندس و پزشک بشه الان نشده داره سر بچه ش عقده گشایی میکنه ، حالا اینم اصلا در نظر نمیگیره شاید اون بچه علاقه ای نسبت به اون رشته نداشته باشه پدر بیامرز
      واقعا خیلی موردا رو دیدم اینطوری بودن ، خیلی رنج و عذاب و استرس میشکن
      ویرایش توسط mmr : 18 آذر 1397 در ساعت 18:54

8. Top | #53
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      حقایقی از کنکور که هیچ وقت به شما نمی گویند!دوستان! ، توصیه میکنم این ویدیو رو حتما حتما ببینید خصوصا کسانی که سردرگم هستند ، بسیار جالبه و شما رو با نکات جالب و مهمی آشنا میکنه ، از دست ندید ؛https://www.youtube.com/watch?v=lEipOiIQwxgدانلود از پیکوفایل : حقایقی از کنکور که هیچ وقت به شما نمی گویند! (97.7MB - 240P)بخش معرفی:چیزی رو می خوام امروز بهتون بگم تو هیچ مدرسه ای و هیچ مشاور کنکوری بهتون نمیگه چیزیه که قبل فکر کردن به کنکور باید بدونید و سرنوشتتون رو ررقم بزنید قراره درمود موضعلت زیر صحبت کنیم:1-علایقتون2-انتخاب مسیر3-انواع دانشگاه ها4-محیط دانشگاهی صحبت کنیم
      بسیار بسیار مفید بود مرسی از تگ به انتخاب خودم بیشتر از قبل امیدوار شدم بازم مرسی

9. Top | #54
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Melikamg نمایش پست ها
      بسیار بسیار مفید بود مرسی از تگ به انتخاب خودم بیشتر از قبل امیدوار شدم بازم مرسی
      خواهش میکنم
      خوشحالم از این بابت
      موفق باشید

10. Top | #55
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      حقایقی از کنکور که هیچ وقت به شما نمی گویند!
      دوستان! ، توصیه میکنم این ویدیو رو حتما حتما ببینید خصوصا کسانی که سردرگم هستند ، بسیار جالبه و شما رو با نکات جالب و مهمی آشنا میکنه ، از دست ندید ؛
      https://www.youtube.com/watch?v=lEipOiIQwxg

دانلود از پیکوفایل :
      حقایقی از کنکور که هیچ وقت به شما نمی گویند! (97.7MB - 240P)

بخش معرفی:
      چیزی رو می خوام امروز بهتون بگم تو هیچ مدرسه ای و هیچ مشاور کنکوری بهتون نمیگه
      چیزیه که قبل فکر کردن به کنکور باید بدونید و سرنوشتتون رو ررقم بزنید قراره درمود موضعلت زیر صحبت کنیم:
      1-علایقتون
      2-انتخاب مسیر
      3-انواع دانشگاه ها
      4-محیط دانشگاهی
      صحبت کنیم

مرسي تگ شدم سجاد جان!
      واقعيت محض، زندگي من روي كانسپت هايي مي چرخه كه موضوعات و ديتيلش خيلي
      فراتر از صحبت هاي اين دوتا پسره...

اما حداقل حرفايي كه مي زنن مي تونه به خيلي ها تو همين انجمن ي نگرش جديدي بده
      ببينن تو زندگي با خودشون چند چندن...
      Mathematics, rightly viewed, possesses not only truth, but supreme beauty—a beauty cold and austere, like that of sculpture, without appeal to any part of our weaker nature, without the gorgeous trappings of painting or music, yet sublimely pure, and capable of a stern perfection such as only the greatest art can show. The true spirit of delight, the exaltation, the sense of being more than Man, which is the touchstone of the highest excellence, is to be found in mathematics as surely as poetry

11. Top | #56
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چشم الان آپلود میکنم
      دمت گرم

12. Top | #57
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MyDestiny نمایش پست ها

مرسي تگ شدم سجاد جان!

کاش شما اینقد لفظ قلم صحبت نمیکردن حالم بهم میخوره از این نوع حرف زدنت و فونتت انگار پدر علم فیزیکی

13. Top | #58
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MyDestiny نمایش پست ها

مرسي تگ شدم سجاد جان!

خواهش میکنم
      صحیح و ایضا خیلیم عالی
      راستش آره دقیقا هدفمم همین بود که افراد یه نگرش جدیدی نسبت به این موضوع پیدا کنن چون واقعا خیلیا رو میبینم یا باهاشون در ارتباطم که زورکی دارن خودشون رو لخ لخ میکشونن به سمت چیزی (چیزهایی) که اصلا علاقه ای بهشون ندارن ، مثل این میمونه که انگار یه جوری تو باتلاقی چیزی گرفتار شده باشن اصطلاحا و ...

پ.ن :
      دوستان گلم هدف من از این تاپیک همونطوری که دوستان گفتند ارائه یه شناخت و نگرش جدید هستش ، اصلا و اصلا هدف من این نبود که بگم سمت تجربی نرید یا برید ، خواستم این موضوع رو رفع ابهام کنم چون تو پیاما یه همچنین بازخوردهایی رو مشاهده کردم ، هدف این تاپیک اینه که شما به سمت هدفت و علایقت بری بر خلاف اون چیزی که اجتماع به شما تحمیل میکنه ، اگر هدفت تجربیه خیلی هم عالیه پس با شور و اشتیاق مضاعف تر برو سمتش ، اگر هدفت مهندسی همچنین ، اگر هم علوم انسانی هستش باز به شرح ایضا و ...
      ویرایش توسط saj8jad : 18 آذر 1397 در ساعت 21:40 دلیل: + پ.ن

14. Top | #59
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط erfan2001 نمایش پست ها
      دمت گرم
      فدای تو

15. Top | #60
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehranab نمایش پست ها
      کاش شما اینقد لفظ قلم صحبت نمیکردن حالم بهم میخوره از این نوع حرف زدنت و فونتت انگار پدر علم فیزیکی
      عزیز دل این چه نوع برخوردیه خب؟!
      هر کسی تریپ شخصیتی خاص و منحصر به فرد خودش رو داره ، قرار نیست چون شما چیزی رو دوست دارید یا یا ندارید اونجوری که شما میخواید طرف مقابل هم صحبت یا رفتار کنه و بلعکسش
      حالا سوء تفاهم نشه تصور کنید چون این کاربر از من تعریف کرد یا نکرد و اینا دارم ازش دفاع میکنم ولی در کل بهتره این رویه هامون رو تغییر بدیم
      موفق باشی دوست من

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن