X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 56
    نمایش نتایج: از 76 به 83 از 83
    1. Top | #76
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مرسی بابت تگ @saj8jad عزیز
      اما باید پذیرفت همیشه یه حداقل لازمه
      شیمی میگه مهم نیست واکنش ت چه قدر تولید گرما میکنه تو به یه حداقل در ابتدا نیاز داری
      الان هم جامعه باید یه حداقل فراهم کنه که متاسفانه اون حداقل نیست در خیلی از رشته های مورد علاقه ما
      همین....!

2. Top | #77
      در انتظار تایید ایمیل

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vahidz771 نمایش پست ها
      ویدئو رو نشد ببینم ولی یه چیزایی رو بگم از تجربه خودم.

1. توی انتخاب رشته اولین و مهم‌ترین و اخرین چیز علاقتونه! نگید فلان رشته خوبه، فلان چیز بازار کار داره و...! هر رشته‌ای میتونه بهترین یا بدترین رشته باشه و رشته خوب و بد وجود نداره بنظر من (البته نگید این پسره دیوونس مثلا پزشکی با علوم ازمایشگاهی یا مثلا رشته مکانیک با اقتصاد رو یکی میدونه! تو ادامه میگم). خلاصه اگه به یه رشته علاقه دارین یا تجربه دارین توی اون رشته اون رشته بهترین رشته‌ایهست که میتونین انتخاب کنین و شک نکنین موفق میشین. اگه بین دو رشته دو دل باشین و نتونین بین این دوتا به سمت یکی کشش پیدا کنین، جفتشونم میتونن خوب باشن. مهم‌تر از علاقه تجربه شما از یک کاری هست؛ اگه تو محیط کاری تجربه دارین، بهترین حالت انتخاب همون رشتس! مثلا اگه پدرتون بساز بنداز دارن و همیشه کمک دستش بودین یا توی دفتر ساختمان‌اندازی کار می‌کنین بهترین حالت رشته عمران هست؛ اگه توی محیط برنامه‌نویسی بودین بهترین حالت کامپیوتر هست. چون تا بیاین به محیط جدید عادت کنین خیلی طول می‌کشه و ممکنه تا یکی دو سال اول تحصیل هیچی از رشتتون نفهمین چون تو این مدت فقط داشتین طرز فکرتون راجع به اون رشته رو عوض می‌کردین!
      2. توی انتخاب شهر دانشگاهتون، خیلی دقت کنید؛ هیچوقت 100درصد نمیشه گفت فلان شهر رو میارم مثل من که سال 94، 95 با رتبه 1300 بابل اورده بودن من سال 96 با 900 نیاوردم! پس توی انتخاب رشته حتی انتخاب 150تون هم نباید رو هوا و بدون حساب کتاب باشه! نزدیک‌ترین شهر در صورتی که دانشگاه تراز اول باشه میتونه بهترین گزینه باشه؛ تراز اول منظورم فقط تهران نیست! دانشگاه‌های مراکز شهرها معمولا بهترین‌ها هستن و بقیش به تلاش خودتون برمی‌گرده. البته بعضی وقتا شهرهایی که یکم دورتر هستن نسبت به شهرهای نزدیک‌تر میتونه انتخاب بهتری باشه ولی نه خیلی دور! پیشنهادم اینه شهری رو انتخاب کنید که حداقل ماهی یکبار رو بتونینرفت‌وامد کنین به خونه و دو هفته یکبار بهترین گزینه‌س. شهری رو انتخاب کنید که آدمای باکلاس‌تر و سطح بالایی از فرهنگ و زندگی دارن (به شدت روتون تاثیر داره)؛ مثلا تهران، تبریز، شیراز! شاید اینا ازتون دور باشن ولی بین شهرهای نزدیکتون بازم هست همچین شهرایی.
      4. توی دانشگاه از ترم اول چسبیدین به درس تا ترم اخر محکم جلو میرین ولی اگه ترم اول رو فقط به قصد پاس کردن رفتین، ترمای بعد گیر می‌کنین! ساده‌ترینش ریاضی یک واسه مهندسیا که پایه انتگراله! کل درسای محاسبات دانشگاه رو همین انتگرال می‌چرخه و چه بخوای چه نخوای دهنت سرویسه؛ حالا اگه خونده باشی و خوب یاد گرفته باشی کمتر دهنت سرویسه ولی در کل سرویسه
      5. توی دانشگاه و بخصوص خوابگاه هرجور دوستی انتخاب کنی مسیرت میشه همون! اهل درس باشه درسخون میشی؛ اهل تفریح باشه اهل تفریح میشی؛ اهل دود باشه اهل دود میشی؛ بدون تعارف اگه اهل ابجی‌مابجی باشه غرق تو دریای ابجیا میشی. بهترین دوست اونیه که درسشو میخونه، تفریحش رو میره، هر از گاهی اهل دود هم هست و در نهایت با ابجیا هم بگو بخند داره بخوام بهتر منظورمو برسونم اینه که زندگیش رو نظم می‌چرخه و به همه کاراش میرسه؛ راستی هیچوقت دوستی انتخاب نکنین که میلش فقط به یه چیز مثل درس یا تفریحه! بعد از چند وقت تک‌بعدی بودن خستتون میکنه و روحتونو تحلیل میبره! انسان تنوع طلبه و باید همه چیز تو برنامش باشه؛ حتی چیزای بد اما به اندازش!
      6. از این چیزا که بگذریم، تجربه کاری موازی با رشته دانشگاهیتون خیلی خیلی مهمه! اگه رشتتون تجربی باشه که هر رشته‌ای برین مثل پزشکی یا پرستاری تجربه عملی زیاد دارین و نیاز به کاری نیست! اگه مهندسی هستین برین توی دفتر فنی‌ها کار کنین، حتی کاراموز؛ مهندسی که فقط تئوری خونده پخوبه، مهندسی که فقط تجربه داره خلیی بهتره؛ مهندسی که تجربه و دانش رو باهم داره هم که بهترینه! پس تجربه و دانش رو باهم و به موازات هم ببرین جلو؛ موفق هستین با شک، موفق‌تر میشین میشین بدون شک
      7. تا ترم دو دانشگاه سردرگمین و کمتر کسایی هستن که بدونن رشته‌ای که انتخاب کردن رو واقعا دوس دارن یا نه! بجای اینکه ببینین رشتتون رو دوس دارین یا نه، سعی کنین توی رشتتون موارد جذاب پیدا کنین و خودتون رو نسبت به اون رشته علاقه‌مند کنین! بخواید ببینین عایا علاقه دارین یا نه زمان زیادی لازمه و علاوه بر اینکه توی درساتون عقب میفتین، تا چشم بهم بزنین هم 4 سال تموم میشه! اگه اخرش بفهمین علاقه ندارین هم زمان رفته هم رشته مورد علاقتون رو نخوندید! پس به دنبال پیدا کردن چیزای جالب رشتتون واسه علاقه‌مند شدن بهش باشین.
      8. این مورد کلیشه‌ست ولی بهش فکر کنین؛ هدف زندگیتون رو پیدا کنین، هدفای کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلند مدت! پیدا کردنش خیلی سخته ولی حداقل بهش فکر کنین
      9. تحصیل توی بعضی رشته‌ها اشتباه و فقط وقت گذرونیه، رشته‌هایی مثل مردم شناسی! این مردم خودشونم نتونستن بشناسن شما میخواین بشناسینشون؟ یا مثلا مددکاری اجتماعی؛ 4 سال بخونی که چی؟ تهش میخوای چیکار کنی؟ بنظر من فقط رشته‌های تاپ دانشگاه رو بخونین؛ اگه نیاوردین یا وارد بازار کار بشین یا اگه واقعا میخواین بخونین پشت کنکوری بشین. من اگه یه کاره‌ای تو این سیستم اموزشی بودم شاید فقط 30 تا رشته تو دانشگاه میموند خیلی رشته‌ها واقعا به هیچ درد آدم و حتی جامعه نمیخوره. وقتتون ارزشمنده، تلف نکنین

حرف آخر هم اینکه زندگی کار خودشو می‌کنه
      ، بهترین کار اینه که شل بگیرین که درد نگیره انقد سخت نگیرین، انقد تو گذشته گم نباشین، به آینده هم زیادی فکر نکنین! چون الانتونه که اینده رو میسازه پس فقط به الان و به بهترین حالت ممکن جلو بردنش فکر کنین. بدترین کار اینه الانت درگیر گذشته باشی، فردا هم حسرت الان رو بخوری، به اینده هم امید نداشته باشی! این خود شکسته، خودِ خودِ خودشه!
      موفق باشیم همگی
      دمت گرم داداش ، این حرفا فقط میتونه حرف ی آدم پخته وآبدیده باشه ، واقعن لذت بردم
      پ.ن: این چند روز از بس حرفای چرت و پرت وآبکی شنیده بودم دیگه واقعن داشتم از انجمن متنفر میشدم باز ی نفر پیدا شد ی حرف درست حسابی بزنه

3. Top | #78
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yashar.b نمایش پست ها
      دمت گرم داداش ، این حرفا فقط میتونه حرف ی آدم پخته وآبدیده باشه ، واقعن لذت بردم
      پ.ن: این چند روز از بس حرفای چرت و پرت وآبکی شنیده بودم دیگه واقعن داشتم از انجمن متنفر میشدم باز ی نفر پیدا شد ی حرف درست حسابی بزنه
      قربانت قارداش، مشکل پخته بودن نیست؛ همه بچه‌ها تجربه دارن منتها حوصله انتقال دادنش رو ندارن.
      منم اینجوری بودم، الان ماهی یبار میام انجمن یه فتوای مفصل و کامل میدم باز میرم تا ماه دیگه
      .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
      صدا آدما هِی میره تو مُخ
      گُر میگیریم لایِ حسرت مدام
      ...
      .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

4. Top | #79
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام و با تشکر از کاربر گرامی @saj8jad عزیز برای تگ تاپیک

ببینین کلا کنکور یه چیز مشکل داریه ولی خب یسری خوبی ها هم داره . شما اگه دقت کنین کلا یه 4 یا 5 تا کشور هستن که کنکور برگزار میکنن که شما سرجمع حساب کنین کنکور ایران از همشون آسون تره
      کنکور توی کره جنوبی یه ماراتن واقا سخته که بچه ها واسه چند تا دانشگاه تلاش میکنن که شرکت هایی مثل سامسونگ کارمنداشون رو بیشتر از اونجا استخدام میکنن و خانواده ها هم سر همین خیلی پول خرج میکنن و بچه ها به قدری درس میخونن که بعضی وقت ها از حال میرن.( این مطلب رو یه مستند شبکه bbc داشت من توی یوتیوب دیدم)
      الان کشورایی مثل آمریکا هستن که که کنکور ندارن و فقط تحصیل برای تاپ های دبیرستان های معروف آمریکا رایگانه و بقیه هر رشته ای که دوست داشته باشن میتونن بخونن ولی باید کلی هزینه شهریه دانشگاه بکنن که بیشتر از اینکه بخوان بخاطر عدم علاقه از رشتشون انصراف بدن بخاطر کمر خم کردن زیر شهریه دانشگاه انصراف میدن ولی توی ایران خیلی راحت روزانه قبول میشه شد و رایگان درس خوند ولی اونجا اینجوری نیست
      تازه کنکور ما بنظر من آسون تر هم هست و این موسسه های کنکور و مافیا دارن سختش میکنن واسه بچه ها وگرنه که به قول استاد ژنتیک ما مگه این 3 تا کتاب زیست چقدر مطلب داره که بخوان انقدر ازش سوال طرح کنن
      پس همش بدی نیست یسری خوبی ها هست نمیشه هر مسئله ای رو یکطرفه قضاوت کرد

اما مسئله پزشکی...
      ببینین این رشته خیلی حرف راجبش میشه زد و خب من بیشتر به اون جنبه مادی و بازار کارش میپردازم
      ببینین وقتی شما مثلن یسری شغل جلوتون میزارن با سختی کار های متفاوت ولی با درامد های یکسان و بگن که انتخاب کن شما کدوم رو انتخاب میکنین؟؟ خب معلومه دیگه شما بین کارگر ساختمون و کسی که توی نمایشگاه ماشین میشینه مطمئینا نمایشگاه ماشین رو انتخاب میکنین حالا ما گفتیم درآمد یکسان و بگذریم از اینکه درآمدی که نمایشگاه ماشین داره رو یه کارگر ساختمون میلیون ها سال هم کار کنه نمیتونه بدست بیاره
      بگذریم.. پس شما نگاه میکنین که کدوم میصرفه براتون دیگه
      بحث پزشکی هم همینه شما میاین تو این رشته فقط با هدف مادی بعد اصن سختی های این رشته رو نمیبینین که شما باید 7 سال بخونین و کلی بدبختی بکشین و بدبختی ها هم تمومی نداره
      مثلا تا یه دوره ای یه درسایی رو میخونین که بخودتون میگین خدایا اصن اینا به چه درد من میخوره که دارم میخونم و به چه کار من میاد و از یسری استادایی نمره بگیرین که واقا جوری رفتار میکنن که شمایی که داری پزشکی میخونی ارث باباشون رو بالا کشیدی و از یه دوره ای به بعد هم باید درس بخونی هم کار بیمارستانی داری که خودش پر از استرسه یعنی شما توی کارآموزی(استایجری) صبح ساعت 7 میری بیمارستان تا تقریبا بعد از ظهر بعد باید خسته و کوفته بیای خونه بشینی درس بخونی تا صبح روز بعد که کلا بتونی شاید 3 ساعت بعضی وقتا بخوابی و اگه شل بگیری فرداش استاد ضایعت میکنه تو بیمارستان جلوی همه با یه سوال سربالین بیمار
      شیفت های دوره کارورزی(انترنی) هم که راجبش صحبت نکنیم بهتره به والله میشناسم کسایی که کارشون به قرصای ضد اضطراب و اینا افتاده
      همه ی اینا رو باید تحمل کنی که تهش یه مدرک پزشکی دستت بدن البته نقش دانشگاه در رشته پزشکی فقط دادن مدرکه وگرنه آموزشی به اونصورت نمیبینی و همش داری خودت میخونی

بله دیگه اینا رو خودتون هروقت تجربه کردین باید از خودتون بپرسین که واقا کار درستی کردین که بخاطر پول اومدین این رشته یا نه
      البته بحث علاقه که چیز دیگه ایه اون رو کسی داشته باشه فرق میکنه مسئلش
      من اینارو گفتم که خداوکیلی بخاطر پول و بدون علاقه وارد پزشکی نشین توروخدا

اما یه نکته خیلی مهم در مورد دانشگاه در هررشته ای که میخوام به بچه های این انجمن توصیه کنم به جای گفتن حرفای نه چندان مهم این: آقا ترم اولتون رو خوب بخونین درساتون رو و خوب پاس کنین چون اگه این اتفاق نیفته تا ترم آخر دست و پا شکسته میاین بالا و هم اینکه خودتون رو با بقیه هم مقایسه نکنین چون هرکس یسری توانایی هایی داره و خدا نعمت هاش رو بین همه نقسیم کرده و سرجمع به کسی نه کم داده و نه زیاد و بهتره که توانایی هاتون رو بشناسین

با تشکر.

5. Top | #80
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sonnet نمایش پست ها
      دوستان با توجه به همه این صحبتا که توی ویدیو و بعد در تاپیک شده، آیا حالا راهی هست که بشه بدون کنکور، از راه تمیز و سالم وارد حوزه های علمی شد؟!
      شاید سوالم مسخره باشه ولی خب پرسیدنش بد نیست و اصولا باید راهی باشه.
      من ۲۴ سالمه و واقعا علاقه دارم که مثلا توی یه آزمایشگاه مشغول کارهای علمی-پژوهشی بشم، ولی این مسیر کنکور و بعد هم دانشگاه واقعا عذابه برام ( با تلاش و درس خوندن مشکل ندارم، با کنکور و دانشگاه توی این سن مشکل دارم)
      منظورتون دقیق از ((حوزه های علمی)) چیه؟متوجه نشدم من
      اگر منظورتون ورود از راه های غیر قانونیه،که 100درصد تو کشور ما شدنیه شک نکنید،من به عینه موارد خییییییلی زیادی رو دیدم،پارتی خیلی راحت سخت ترین سد ها رو میشکنه،گفتم طرف به سختی سواد خوندن داره به خاطر بند پ همکلاسیه منه،حالا این افراد یدونه نیستن!!فقط توی کلاس من و هم دوره ای های من هستن به تعداد!!! البته خرید صندلی دانشگاه هم هست توی هر رشته و دانشگاهی که دوست دارید،هست که با باید بگم از شدنش میشه فقط موضوع مهم این وسط اینه که سراغ ادم درستش(منظورم از واژه ی(( درست)) اینجا کسی هست که کارش اینه وگرنه از لحاظ اخلاقی بحثی در مورد این افراد نیست) چونکه خیلیا رو نشیدم رفتن و پولهای هنگفتی دادن برای این کار و تهش هم طرف پولا رو خورده و رفته،خییییلی خییییلی زیاد دیدم و شنیدم ولی باز شنیدم و دیدم هم افراد کمی بدون هیچ پارتی و فقط با دادن پول به کسی که کارش اینه رفتن تو اون رشته ای که میخواستن تو اون دانشگاهی که میخوان
      اگرمنظورتون دور زدن قانونی کنکوره،اونم خیلی راها داره یکیش برید خارج بعد از 1 سال انتقالی بگیرید بیاید همون رشته رو ایران بخونید(البته تا جایی ک میدونم امسال این قانون رو برداشتن و از این به بعد کسی نمیتونه انتقالی بگیره از خارج به داخل و باید درسش تموم بشه خارج و بعد از گرفتن مدرکش بیاد ایران برای معادلسازی مدرکش)حالا جز این راه هم خیلی راه های دیگه داره این حالا قانونیه که خیلیا فهمیدن
      اگر هم منظورتون صرفا کار علمی-پژوهشیه ولی تو مراکز درمانی مثل ازمایشگاه و بیمارستان و...هست تاجایی که میدونم تعدادی از این مراکز گاهی وقتا خودشون یه دوره هایی میذارن مثلا اشنایی با داروهای مختلف و نسخه خوانی مثلا توی 3یا6ماه حالا از همین دوره ها توی ازمایشگاه(یه سریاشون البه که اگهی میدن خودشون)هست ولی اینکه به شکل جدی بخواید کار تحقیقاتی و ...بکنید بدون مدرک دانشگاهی توی این مراکز بعید میدونم بشه

ویرایش توسط .SoRoUsH. : 30 آذر 1397 در ساعت 07:04

6. Top | #81
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      الآن قبولوندن بقیه توی رشته پزشکی از خود پزشکی درآمدش بیشتره[emoji108][emoji846]

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Top | #82
      GHG
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      حالا واقعا همه این ۶۰۰ هزار نفر پزشکی میخوان؟ من تو مدارسی بودم که بچه ها هیچ هدفی نداشتن واسه زندگیشون هیچ برنامه ای نداشتن از این ۶۰۰ هزارنفر ۴۰۰ هزار نفرش حداقل سیاهی لشکرن

8. Top | #83
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GHG نمایش پست ها
      حالا واقعا همه این ۶۰۰ هزار نفر پزشکی میخوان؟ من تو مدارسی بودم که بچه ها هیچ هدفی نداشتن واسه زندگیشون هیچ برنامه ای نداشتن از این ۶۰۰ هزارنفر ۴۰۰ هزار نفرش حداقل سیاهی لشکرن
      اره دقیقا

هرچی رتبه میره زیر ده هزار هی سنگین تر میشه رقابت

زیر 4هزار هم که هی سنگین تر از قبل ب مراتب

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 56

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 9 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن