نوشته اصلی توسط
SEYED.mjtf
عزیز دل، اینجا ارث پدر هیچکدوم از ما نیست که بگیم بیا یا نیا و به هیچکسی هم ربطی نداره...اما بیا و عضو مفید باش، اذیت نکن و اعصاب بچه هارو خرد نکن..همین...بازم اگه از دست من ناراحت شدی شرمنده من عذر میخوام...
تو بیا تو مطالب درسی و سوالای بچه ها حضور فعال داشته باش و به حاشیه ها دامن نزن، همه میزارنت رو چشماشون....
اینجا اصل بر مفید و باحال بودنه...کلن توی جامعه هم همینه...
من کسی رو ناراحت نکردم اگه مخالفت کردم دلیل آوردم ، من اگه در مورد سهمیه بندی نظام قدیم و جدید نظر دادم دلیل اوردم
اگه در مورد زیست نظر میدم و خواهد داد چون هم بالا زدم و حتی درصد 90 هم در کنکوری داشتم کسانی که بدون تخصص بخوان حرف بزنن نارحتیشون پای خودشون باشه از نظر تخصص داشتنم هم حاضرم رقابت بزارم
در مورد بقیه درس ها نظرم انقدر جدی نبوده و نیست چون بالا نزدم
کسی باز حس رقابتی داره حاضرم بزارم کسی نقدی بر کتاب های زیست داره حاضریم بشنویم ولی نقد ما هم بشنونه نارحت هم شد پای خودش
بحث بی ربط هم نکردم چون هم آینده منه هم آینده شماست و من مطمعنا چیزی در نظام قدیم به ضررم نباشه الکی جدل با کسی نمی کنم
حداقل منفعتی که میبینم در این تایپک اینه نظام قدیمی ها نزارن سهمیه بندی کنن دوباره تکرار مکررات نمی کنم دیگه با این توضیحات این تایپیک و مقاله اگر راست باشه ظرفیت محدود بدن کیه که ندونه به ضررش هست