X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 8 از 11 نخستنخست ... 789 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 106 به 120 از 161
    1. Top | #106
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عنوان تاپیک ؟ سهمیه بندی؟ تاپیک زیست؟ حذفیات زیست ؟ من بیشتر میفهمم ؟ ..
      بیخیال شین توروقرآن
      امیدوارم در حد یه تبلیغ برا انتخاب رشته دانشگاهایی مثه پیام نور و.. باشه که یه کارت فروخته شه و صندلی دانشگاهاشون پر شه و الا با مصیبتی بزرگتر از تاثیر قطعی روبرو هستیم
      ویرایش توسط RezaJJ : 24 مرداد 1397 در ساعت 00:49

2. Top | #107
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Negar_B نمایش پست ها
      سال۸۱تا۸۳ هم دونظام بوده ازقسمت های مشابه سوالات یکسان ازقسمت های جدید دونوع سوال هم سطح.رتبه هاهم باهم بوده ولی پذیرش ها پایین بوده برای نظام قدیم.هرمشاوری موسسه ای چیزی میگه فقط استنادشون به اون چندساله.بعدم شما یه نگاه به کلیت کتابای نظام جدید بکنید همون مطالب نظام قدیمه یه جاهایی تغییرداشته بیانش درست ولی کلیت تو خیلی ازسرفصلاهمونه.پس ازسوالات کنکورای سالای قبل به راحتی میتونند بفهمند الفبای کنکور به چه شکل...
      سلام. ببخشید، من این قسمت رو که فرمودید در سال های 81 تا 83 پذیرش برای داوطلبان نظام قدیم پایین بوده رو متوجه نشدم. یعنی خود داوطلب های نظام قدیم نتایج ضعیفتر گرفتن و کمتر قبول شدن، یا نه مثلا از بین یک داوطلب نظام قدیم و یک داوطلب نظام جدید با نمرات مشابه، داوطلب نظام جدید پذیرفته شده؟

3. Top | #108
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط YasharUR نمایش پست ها

فقط تو این بین من این رو نمیفهمم که چرا اینقدر تفاوت میزارید بین شرایط و منابع دو نظام !!!
      طبق دیده های من تقریبا هردوشون یکسانند و حتی حجم مطالعاتی نظام جدید کمتر شده .
      علاوه بر یکسان بودن مطلب کلی، ایده ها هم مشخصه .هر سال میشه سخت ترش کرد ولی دیگه کل چهارچوب رو هیچ موقع توی یه درس عوض نکردن و عوض هم نخواهد شد.سوالا رو باز هم سازمان سنجش اینجا میده
      غیر از اینه بفرمایید ما هم بفهمیم !!؟؟[/size]
      توی کنکوری که چنتا تست ممکنه سرنوشتتو عوض کنه حرف از یکسان بودن مطالب کلی کمی بی معنیه.

حالا بحث اساسی من این بود که تراز آوردن بین پشت کنکوریها راحتتره چون قویها همون سال اول قبول شدن! رو این مناقشه دارید؟ نظرتون محترم ولی منطقی نیست. اکثریت مطلق رتبه برترهای هر سال کنکور اولیهان.

چه کنکور نظام جدید راحتتر باشه چه نظام قدیم، معنیش اینه که قبول می کنید متفاوتند و باید ابتدائا جدا از هم سنجیده بشن و بعد از استاندارد شدن نمراتشون با هم مقایسه بشن.

دو نوع سوال خواهیم داشت. فرض کنید همه داوطلبها با هم سنجیده بشن. روال کار اینطوری خواهد بود (یا باید باشه) که آمار پشت کنکوریها و کنکور اولیها رو دربیارن و مثلا بین هزار نفر اول تعدادشون رو مقایسه کنند. اگر تفاوت معنی داری با آمار سالهای قبل داشته باشه سهم هر کدوم از دو گروه با روال سالهای قبل با در نظر گرفتن جمیع شرایط، احتمالا همین کاری رو می کنند که بالا نوشتم (مثلا فرض کن هر سال رتبه های زیرهزار پشت کنکوری 25 درصد بوده، امسال بشه 10 درصد و یا برعکس). غیر این باشه، نتایج دقیق نخواهد بود.

4. Top | #109
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      میخواستم بخوابم .. یکم به خبر بد دیروز در مورد دریای خزر فکر کردم .. قیمت دلارو چک کردم .. بعد گفتم خداروشکر امروز خبر بد جدید نداشتیم .. که یهو این تاپیکو زیارت کردیم..
      فردا خبر مرگ خودمو به خودم ندن فقط ..
      مرسی استارتر

5. Top | #110
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farhud نمایش پست ها
      توی کنکوری که چنتا تست ممکنه سرنوشتتو عوض کنه حرف از یکسان بودن مطالب کلی کمی بی معنیه.

حالا بحث اساسی من این بود که تراز آوردن بین پشت کنکوریها راحتتره چون قویها همون سال اول قبول شدن! رو این مناقشه دارید؟ نظرتون محترم ولی منطقی نیست. اکثریت مطلق رتبه برترهای هر سال کنکور اولیهان.

چه کنکور نظام جدید راحتتر باشه چه نظام قدیم، معنیش اینه که قبول می کنید متفاوتند و باید ابتدائا جدا از هم سنجیده بشن و بعد از استاندارد شدن نمراتشون با هم مقایسه بشن.

دو نوع سوال خواهیم داشت. فرض کنید همه داوطلبها با هم سنجیده بشن. روال کار اینطوری خواهد بود (یا باید باشه) که آمار پشت کنکوریها و کنکور اولیها رو دربیارن و مثلا بین هزار نفر اول تعدادشون رو مقایسه کنند. اگر تفاوت معنی داری با آمار سالهای قبل داشته باشه سهم هر کدوم از دو گروه با روال سالهای قبل با در نظر گرفتن جمیع شرایط، احتمالا همین کاری رو می کنند که بالا نوشتم (مثلا فرض کن هر سال رتبه های زیرهزار پشت کنکوری 25 درصد بوده، امسال بشه 10 درصد و یا برعکس). غیر این باشه، نتایج دقیق نخواهد بود.
      جناب بزرگوار Dr AmiRoFfF @ نظرات ایشون هم با من یکسانه تقریبا حرفای من رو میزنه
      آیا ایشون اون بزرگوار نیست
      ممکنه یکی دیگه هم پیدا بشه ها
      بعد نگاه کردم حرفای ایشون رو کجاش این حرفا شبیه حرف منه در مورد نظام قدیمی ها شاید ولی تاریخ عضویتش هم با من فرق داره
      کمی بیشتر تفکر کنیم ایمان خود را زود زیر سوال نبریم
      مثل اینکه درگیری شدیدی با بزرگوار داشتین ؟
      آقا ما بزرگواری مثل شما از این حرفا نمی زنیم ادبمون نیست در این حد / ما از بی ادبان ادب یاد میگیرم
      خوشبختانه با ما هم خوب حرف زدی ولی مثل اینکه کین ایشون به دل گرفتی هنوز، پیشنهادم اینه کینه انسان رو از درون میسوزنه خوب نیست

وااای این مدافع سهمیه کنکور هست بزرگوار
      این نظرات من بخون تو همین چند پست این به نظرتون بچه ها شبیه منه
      من از هر چی سهمیه هست بدم میاد و هرکی قانونش رو تصویب کرده الهی خدا جزاش رو بده به بدترین شکل
      این میگه باید نظام قدیم و جدید سهیمه بندی بشه من کجا گفتم بزرگوار سهیمه بندی بشه
      ویرایش توسط Eternal : 23 مرداد 1397 در ساعت 01:29

6. Top | #111
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Eternal نمایش پست ها
      جناب بزگوار Dr AmiRoFfF @ نظرات ایشون هم با من یکسانه تقریبا حرفای من رو میزنه
      آیا ایشون اون بزرگوار نیست
      ممکنه یکی دیگه هم پیدا بشه ها
      بعد نگاه کردم حرفای ایشون رو کجاش این حرفا شبیه حرف منه در مورد نظام قدیمی ها شاید ولی تاریخ عضویتش هم با من فرق داره
      کمی بیشتر تفکر کنیم ایمان خود را زود زیر سوال نبریم
      مثل اینکه درگیری شدیدی با بزرگوار داشتین ؟
      آقا ما بزرگواری مثل شما از این حرفا نمی زنیم ادبمون نیست در این حد / ما از بی ادبان ادب یاد میگیرم
      خوشبختانه با ما هم خوب حرف زدی ولی مثل اینکه کین ایشون به دل گرفتی هنوز، پیشنهادم اینه کینه انسان رو از درون میسوزنه خوب نیست
      اون بزرگوار هنوز مشغول شستن خودش هست چون بچه ها بدجور رنگیش کردن
      کینه ای ازش ندارم چون نه درگیریش با من بود و نه اصن در حد و اندازه ای بود که باعث کدورت خاطر من بشه
      شما سرت به کار خودت باشه نگران ایمان من نباش
      کسی که میخواهد زنده بماند
      باید مبارزه کند
      و کسی که دست از مبارزه بردارد
      آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
      " آدولف هیتلر "

7. Top | #112
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr AmiRoFfF نمایش پست ها

اون بزرگوار هنوز مشغول شستن خودش هست چون بچه ها بدجور رنگیش کردن
      کینه ای ازش ندارم چون نه درگیریش با من بود و نه اصن در حد و اندازه ای بود که باعث کدورت خاطر من بشه
      شما سرت به کار خودت باشه نگران ایمان من نباش
      جدی میگم صادقانه جواب بده اینها رو
      اینها شباهته @Dr AmiRoFfF
      وااای این مدافع سهمیه کنکور شهدا و ایثارگران هست بزرگوار حقش هم بوده اخراج بشه
      این Privileged@

نظرات من بخون تو همین چند پست این به نظرتون بچه ها شبیه منه
      من از هر چی سهمیه هست بدم میاد و هرکی قانونش رو تصویب کرده الهی خدا جزاش رو بده به بدترین شکل
      این میگه باید نظام قدیم و جدید سهمیه بندی بشه من کجا گفتم بزرگوار سهمیه بندی بشه
      من همش اینجا دارم تکرار میکنم سهمیه بندی نباشه
      کمی دقت کنیم در قضاوت و قاضی نباشیم
      ویرایش توسط Eternal : 23 مرداد 1397 در ساعت 01:35

8. Top | #113
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Negar_B نمایش پست ها
      پیک سنجش امروز این کانال ازمون هاهم شات گرفته گذاشته.پیک سنجشم مزخرف نمیگه قابل استناده به نظرم:/
      درسته...من تو سایتشم دیدم الان...
      هووووف...
      نویسنده اش کیه؟یعنی میشه به این جمله سرپوشیده ش استناد کرد؟
      Don't be afraid to fail
      ...Be afraid not to try

9. Top | #114
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Destiny hope نمایش پست ها
      درسته...من تو سایتشم دیدم الان...
      هووووف...
      نویسنده اش کیه؟یعنی میشه به این جمله سرپوشیده ش استناد کرد؟
      به نظر من که هر کی بوده یه مقاله نوشته که بیکار ننشسته باشه، چرت و پرته، همچین اتفاقی نمیفته...

10. Top | #115
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به این کامنت توجه کنیید(برای دو صفحه ی پیشه قبل از لو رفتن)
      من که کلا از هر چی سهمیه بندی هست کلا حالم به هم میخوره
      چه کنکور نظام قدیم چه جدید
      چه بنزین/ چه برق/ چه آب
      چه سهمیه مناطق /چه سهمیه ایثارگران / چه سهمیه هئیت علمی / چه سهمیه شهدا / چه 5 درصدی / چه بالای 25 درصدی /چه سهمیه ژن خوبا و دیپلمات ها (خارجکی ها)
      / چه سهمیه منطقه محروم / چه سهمیه بسیجی فعال
      حالا هم این کامنت

نظرات من بخون تو همین چند پست این به نظرتون بچه ها شبیه منه
      این میگه باید نظام قدیم و جدید سهمیه بندی بشه من کجا گفتم بزرگوار سهمیه بندی بشه
      من همش اینجا دارم تکرار میکنم سهمیه بندی نباشه
      کمی دقت کنیم در قضاوت و قاضی نباشیم
      برادر من شما چرا باید کامت به اون بی ربطی رو اون وسط بدی و بخوای اثبات کنی ضد سهمیه ای در صورتی که اصلا کسی موضع شما در این مورد نپرسیده بود. بعد هم دکتر امیرف ساعت حوالی ساعت یک دست شما رو رو کرد و شما در عرض یه ربع تموم سایکولوجی privileged رو در آوردید. عجیبه که انقدر سریع به این موضوع واکنش شدید نشون دادید. در ضمن ایشون هم مثل شما تموم زیر و بم زیست نظام جدید رو در اورده بود

در قضاوت و قاضی نباشیم

11. Top | #116
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      زیست شناسی چند درصد زدی شما
      من قسمت مشابه برات میارم متن دو کتاب در تناقض هست یعنی سوال مشابه بده هر دو نظام غلط میزنه
      یعنی دو تا کتاب داره دو تا حرف متفاوت میزنه بعد اگه به این تغییرات میشه بگی جزئی ما حرفی نداریم
      من چون خودم رو زیست تخصص دارم امسال هم 79.4 زیست زدم کنکور 97 این رو ویژه بررسی کردم
      زیست نظام جدید این حذفیات رو داره
      اصلا موکول زیستی رو در ضمن فصل گفته و کمتر هم گفته بافت شناسی رو یه خلاصه ای گفته در ابتدای فصل گوارش بافت گیاهی هم جدا کرده در قسمت گیاهی
      فصل اندامک سلولی به کل حذف شده در عوض زیست دیروز امروز فردا دارن این به اون در در حالی که بحث مولکولی سلولی واجب تر بودن
      قسمت قلب و گوارش و عصب رو بیشتر گفته و حتی مفصل تر زیست نظام قدیم کمی مبهم هست بعضی جملاتش
      در عوض قسمت کلیه و دفع مواد و هورمون خیلی جزئی تر گفته این به اون در میشه تولید مثل رو در حد هم گفته
      تقسیم ها رو یکی گفته
      زیست جانوران دیگه غیر از انسان رو کمتر بحث کرده در تمام کتاب ها
      کمی اضافه کرده مطلب گیاهی از اون طرف از زیست چرخه های گیاهی سوم رو حذف کرده این به اون در میشه
      ژنتیک به کل قیچی کرده شجره و مندلی به کل ندارن این پون مثبی هست برای خیلی ها چون معمولا سوالات ژنتیک وقت گیرترین سوال زیست بودن
      دوباره پروتیئن سازی اجازه طرح مسئله عددی نداره یعنی باز راحتره
      ژنتیک جمعیت کلا قیچی شده با اون مسئله هشا و مباحث مشترک با انتخاب طبیعی
      پیدایش به کل قیچی شده کمی حفظیات سنگین داره این نام ها تاریخ ها انقراض ها و...
      تحول جاندارن تقریبا بیشتر فصلش حذف شده یه قسمتی فقط گفته شده
      پویایی جمعیت به کل قیچی شده
      آغازیان میتونم بگم 95 درصد مطلبش قیچی شده
      قارچ 100 درصد قیچی شده
      ویروس و باکتری هم 90 درصد مطلبش قیچی شده
      شارش انرژی اجازه طرح سوال از فرمول هایی شیمایی نداده
      ایمنی کمی زیادتر بحث کرده با این که مولف اشتباه کرده چرا ویروس رو باکتری بحث نکرده این حد نفهمی از این همه مولف زیست بعید بوده
      هورمون هم که فصل سنگین نظام قدیمی هاست مباحث ترکیبی رو کلا قیچی کرده وقتی توی دفع مواد زاید نگفته و تقسیم بندی هورمون ها رو نگفته باشه
      در کل زیست بسیار راحتری دارن و کمی مولف ناشی بازی هم در اورده سطح سواد کمتری به نظرم داشته جای بحث نیست
      ولی سختی هم داره این واژگان آشغال زبان فارسی اضافه شده که زیاد
      نیستن میشه مسلط شد بهشون کاری سختی نیست
      همون واژه هاى فارسي مذخرف به ميزان كافي پدرشونو در مياره

12. Top | #117
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdired نمایش پست ها

حالا هم این کامنت

برادر من شما چرا باید کامت به اون بی ربطی رو اون وسط بدی و بخوای اثبات کنی ضد سهمیه ای در صورتی که اصلا کسی موضع شما در این مورد نپرسیده بود. بعد هم دکتر امیرف ساعت حوالی ساعت یک دست شما رو رو کرد و شما در عرض یه ربع تموم سایکولوجی privileged رو در آوردید. عجیبه که انقدر سریع به این موضوع واکنش شدید نشون دادید. در ضمن ایشون هم مثل شما تموم زیر و بم زیست نظام جدید رو در اورده بود

عزیز من برو ببین این صفحه بزرگوار
      چقدر پست سهمیه شهید مدافع حرم هست ببنید چقدر نظر در این مورده
      و می توانید قسمت های پست های دیگر هم بروید ببنید حرفای ایشون در مورد سهمیه ها و بحث کتاب ها هست کاری هم نداره در ثانبه هم میشه فهمید
      و بعد به فرض محال که من ایشون باشم قسمتی از نظر ایشون هم با من یکی باشه و یه توپی بشه گردو
      من میگم کسی ادعایی داره و حرفام رو غلط میدونه باید رقابت زیستی بزاریم بسم الله مرد میدون دکتر امیروف باشه شما باشی هر کس دیگری هست
      ما نظراتمون دادیم و شما مخالفی یا دیگران از دکتر امیروف خوبی دیدن من که نگفتم کار شما مورد داره
      میگم قضاوت نکنیم و شک بی مورد شاید ایشون خوب بوده از من پاک تر بد بوده به من چه
      در مورد نظر دکتر امیروف بهشون گفتم که نمیشه با شباهت ها زود کسی رو قضاوت کرد
      بدل مسی هم دیدم بدل اوباما جدیدا هم بدل پوتین اومده بازم میگم حتی شباهت ما و اون اندازه هم نیست باشه هم نمیشه گفت
      و نظر کسی نه تایید میکنم نه تکذیب نظر بقیه مورد احترامه
      اگر هم موضعی گرفتم چون هم به ضرر خودم هست هم به ضرر دیگران دیدم
      چیزی که برای خودم نپسندیم برای دیگران هم نپسندیم

رقابت هم از نظر سطح علمی حاضرم بزارم هر کسی بگین
      و بعد سطح نظر شما در مورد من هم مهم نیست چه شما من رو بد بدونی چه خوب پشی برای من ارزش نداره
      چون ما باید پیش کسی عزیز باشیم که شاید باشیم ،نباشیم هم کسی جز خودش نمیتونه تعیین کنه

13. Top | #118
      کاربر باسابقه

bazande
      نمایش مشخصات
      عزیز من برو ببین این صفحه بزرگوار
      چقدر پست سهمیه شهید مدافع حرم هست ببنید چقدر نظر در این مورده
      و می توانید قسمت های پست های دیگر هم بروید ببنید حرفای ایشون در مورد سهمیه ها و بحث کتاب ها هست کاری هم نداره در ثانبه هم میشه فهمید
      و بعد به فرض محال که من ایشون باشم قسمتی از نظر ایشون هم با من یکی باشه و یه توپی بشه گردو
      من میگم کسی ادعایی داره و حرفام رو غلط میدونه باید رقابت زیستی بزاریم بسم الله مرد میدون دکتر امیروف باشه شما باشی هر کس دیگری هست
      ما نظراتمون دادیم و شما مخالفی یا دیگران از دکتر امیروف خوبی دیدن من که نگفتم کار شما مورد داره
      میگم قضاوت نکنیم و شک بی مورد شاید ایشون خوب بوده از من پاک تر بد بوده به من چه
      در مورد نظر دکتر امیروف بهشون گفتم که نمیشه با شباهت ها زود کسی رو قضاوت کرد
      بدل مسی هم دیدم بدل اوباما جدیدا هم بدل پوتین اومده بازم میگم حتی شباهت ما و اون اندازه هم نیست باشه هم نمیشه گفت
      و نظر کسی نه تایید میکنم نه تکذیب نظر بقیه مورد احترامه
      اگر هم موضعی گرفتم چون هم به ضرر خودم هست هم به ضرر دیگران دیدم
      چیزی که برای خودم نپسندیم برای دیگران هم نپسندیم

رقابت هم از نظر سطح علمی حاضرم بزارم هر کسی بگین
      و بعد سطح نظر شما در مورد من هم مهم نیست چه شما من رو بد بدونی چه خوب پشی برای من ارزش نداره
      چون ما باید پیش کسی عزیز باشیم که شاید باشیم ،نباشیم هم کسی جز خودش نمیتونه تعیین کنه
      Eternal،یه بررسی ریز رو پروفایلت انجام دادم....بالای 80 درصد خود کاربر Privileged هستی که در مورد سهمیه مدافعان حرم پست گذاشت و پستای عجیب غریب درمورد ترغیب به پشت کنکور نموندن و تشویق به خوندن نظام جدید میکرد....نکن برادر،نکن خواهر، این بدی ها و پستی ها یقه آدم رو یه جایی میگیره....کم فحش خوردی توی اون تاپیک؟ یه کوچولو انسان باش...حداقل در این حد که میتونی؟ @mahdired
      @Dr AmiRoFfF
      خُنُک آن قماربازی، که بباخت آن‌چه بودش
      بنماند هیچش إلّا، هوس قمار دیگر...
      ویرایش توسط M.javaddd : 23 مرداد 1397 در ساعت 03:05

14. Top | #119
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdired نمایش پست ها

حالا هم این کامنت

تایپک در مورد سهمیه بندی بود نظر در مورد سهمیه دادم شما از حال به هم خوردن من از سهمیه ها موردی میبینی
      ویرایش توسط Eternal : 23 مرداد 1397 در ساعت 03:07

15. Top | #120
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SEYED.mjtf نمایش پست ها
      Eternal،یه بررسی ریز رو پروفایلت انجام دادم....بالای 80 درصد خود کاربر Privileged هستی که در مورد سهمیه مدافعان حرم پست گذاشت و پستای عجیب غریب درمورد ترغیب به پشت کنکور نموندن و تشویق به خوندن نظام جدید میکرد....نکن برادر،نکن خواهر، این بدی ها و پستی ها یقه آدم رو یه جایی میگیره....کم فحش خوردی توی اون تاپیک؟ یه کوچولو انسان باش...حداقل در این حد که میتونی؟ @Amin6
      @
      Dr AmiRoFfF
      من الان گفتم پشت کنکور بمونید برید تایپک های قبلی منو ببنید، پست های قبلی منو ببنید من کجا گفتم پشت کنکور نمونید؟
      گفتم میخوام پشت کنکور بمونم بیام بگم پشت کنکور نمونید که چی
      من میگم سهمیه بندی به هر نحوی صحیح نیست و سر فصل ها هم سنجش بهتره یکسان کنه چون هم به ضرر منه هم به ضرر بقیه
      حالا سهمیه شهدا باشه کشک باشه یا دوغ باشه

صفحه 8 از 11 نخستنخست ... 789 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن