نوشته اصلی توسط
farhud
توی کنکوری که چنتا تست ممکنه سرنوشتتو عوض کنه حرف از یکسان بودن مطالب کلی کمی بی معنیه.
حالا بحث اساسی من این بود که تراز آوردن بین پشت کنکوریها راحتتره چون قویها همون سال اول قبول شدن! رو این مناقشه دارید؟ نظرتون محترم ولی منطقی نیست. اکثریت مطلق رتبه برترهای هر سال کنکور اولیهان.
چه کنکور نظام جدید راحتتر باشه چه نظام قدیم، معنیش اینه که قبول می کنید متفاوتند و باید ابتدائا جدا از هم سنجیده بشن و بعد از استاندارد شدن نمراتشون با هم مقایسه بشن.
دو نوع سوال خواهیم داشت. فرض کنید همه داوطلبها با هم سنجیده بشن. روال کار اینطوری خواهد بود (یا باید باشه) که آمار پشت کنکوریها و کنکور اولیها رو دربیارن و مثلا بین هزار نفر اول تعدادشون رو مقایسه کنند. اگر تفاوت معنی داری با آمار سالهای قبل داشته باشه سهم هر کدوم از دو گروه با روال سالهای قبل با در نظر گرفتن جمیع شرایط، احتمالا همین کاری رو می کنند که بالا نوشتم (مثلا فرض کن هر سال رتبه های زیرهزار پشت کنکوری 25 درصد بوده، امسال بشه 10 درصد و یا برعکس). غیر این باشه، نتایج دقیق نخواهد بود.
جناب بزرگوار
Dr AmiRoFfF @ نظرات ایشون هم با من یکسانه تقریبا حرفای من رو میزنه
آیا ایشون اون بزرگوار نیست
.gif)
ممکنه یکی دیگه هم پیدا بشه ها
.gif)
بعد نگاه کردم حرفای ایشون رو کجاش این حرفا شبیه حرف منه در مورد نظام قدیمی ها شاید ولی تاریخ عضویتش هم با من فرق داره
کمی بیشتر تفکر کنیم ایمان خود را زود زیر سوال نبریم
.gif)
مثل اینکه درگیری شدیدی با بزرگوار داشتین ؟
آقا ما بزرگواری مثل شما از این حرفا نمی زنیم ادبمون نیست در این حد / ما از بی ادبان ادب یاد میگیرم
خوشبختانه با ما هم خوب حرف زدی ولی مثل اینکه کین ایشون به دل گرفتی هنوز، پیشنهادم اینه کینه انسان رو از درون میسوزنه خوب نیست
وااای این مدافع سهمیه کنکور هست بزرگوار
این نظرات من بخون تو همین چند پست این به نظرتون بچه ها شبیه منه
من از هر چی سهمیه هست بدم میاد و هرکی قانونش رو تصویب کرده الهی خدا جزاش رو بده به بدترین شکل
این میگه باید نظام قدیم و جدید سهیمه بندی بشه من کجا گفتم بزرگوار سهیمه بندی بشه