چرا باید تاثیر قطعی بشه حداقل واسه نظام قدیمیا؟لطفا دلیل بگید
حالا غیر واقعی و واقعی رو اگر خدای نکرده تاثیر معدل قطعی شد اونوقت اثرش رو به صورت کاملا ملموس حس خواهید کرد
ماجرای FATF رو نمیخوام اینجا بحثشو باز کنم اما یه چیزی که مربوط به معدل میش رو خوب یادمه و اونم سال 95 بود که اگر تماس و پیامک های بچه ها نبود اصلا معدل مثبت نمیشد. این پیامی که بچه ها میدن فقط و فقط در جهت آگاهی بیشتر مسولین هست نه جهت دهی و خط دادن به تصمیمشون
راجب موسسات کنکوری هم که میگین هیچ کدوم از موسسات کنکوری تا این لحظه حتی کوچکترین واکنشی هم نشون ندادن میدونین چرا؟
چون کنکور سراسری حالا حالا ها برداشته نخواهد شد و حتی اگر تاثیر معدل 90 درصد هم بشه باز هم باید یه آزمون ورودی داشته باشیم پس مطمعن باشید موسسات کنکوری قطعی بشه واسشون ضرر که نداره نفعش بیشتر هم میشه چون از فردا همه جا جار میزنن که واسه ارتقا معدل هم بیاین سرکلاس![]()
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
ظاهرا شما هرجا که حرفی واسه گفتن ندارید بحثو عوض میکنید.
به هرحال یه تاپیک عمومی هستش و اظهار نظر کردن توش آزاد.
اما چندین موضوع رو که واستون کاملا روشن میکنم بحثو خیلی شیک عوض میکنید اومدید گفتین حرف های سبطی معتبر نیست گفتم خب حرف سنجش بعد گفتین سنجش کلی مثال زده اومدم مثال عینی از همون مصاحبه با سنجش واستون زدم بعد اومدین گفتین سبطی میخواد پول بیشتر دربیاره و اینجور مساعل گفتن قطعی بشه نفعشون بیشتر نشه کمتر نخواهد شد الانم که من یه چیز دیگه میگم شما کلا یه حرف دیگه میزنی واسه خودت
به هرحال نرود میخ آهنین در سنگ فرو
موفق باشید
بدرود
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
از این بحث های خاله زنکی که بگذریم به یک قضیه جالب برمیخوریم: دی
اینکه هامون سبطی از دیشب تعداد زیادی دانش اموز به جون نماینده ها ریخته و حدود1 ک عضو کانالش زیاد شده فقط به خاطر یک اظهار نظر تو 19خرداد 97 هست: ))
خود همین جناب مصاجبه کننده الان از صفوف ملت محسوب میشن و دنبال تاثیر قطعی نیستن !
احتمال افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور 98 تا سقف 50 درصد :: خبرگزاری خانه ملت
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
بس کنید .
الان شما گلو که هیچ ......خودتونم پاره کنید کسی صداتونو نمیشنوه
اون سال که تبش داغ بود و کلی معترض داشت .کسی حرفشونو نشنید الان که به مراتب کمتره ...اگرم الان تاثیر مثبته بخاطر اعتراض نیست بخاطر رای دیوانه ...
اگه اعتراضا و تلفن و تجمع جواب میداد الان دلار و طلا وسایر معضلات و بغرنج ها رو نمیداشتیم ....دست کم سال کنکور سال رفتن به فاز چگوارا نیست ...
نکته بعد اینکه من خودم اینجا به همه اطمینان میدم .هیچ
قطعی شدنی درکار نخواهد بود ...
بس کنید .
الان شما گلو که هیچ ......خودتونم پاره کنید کسی صداتونو نمیشنوه
اون سال که تبش داغ بود و کلی معترض داشت .کسی حرفشونو نشنید الان که به مراتب کمتره ...اگرم الان تاثیر مثبته بخاطر اعتراض نیست بخاطر رای دیوانه ...
اگه اعتراضا و تلفن و تجمع جواب میداد الان دلار و طلا وسایر معضلات و بغرنج ها رو نمیداشتیم ....دست کم سال کنکور سال رفتن به فاز چگوارا نیست ...
نکته بعد اینکه من خودم اینجا به همه اطمینان میدم .هیچ
قطعی شدنی درکار نخواهد بود ...
سلام دوستانی که به هردلیل موافق قطعی شدن تاثیرمعدل هستند به مسئولین پیامک بدهند تاثیرمثبت به معنای تاثیرصفردرصد است وجمعیت کنکورسال اینده رابه طورفزاینده افزایش می دهد دقت کنیدصحبت های عامون سبطی هیچ ارزش علمی نداره وثابت نشده واکثرلیسانس وفوق لیسانس ها که مجددتجربی شرکت میکنند سوابق تحصیلی دارندچون کمتراز33سال سن دارند ومثبت شدن تاثیر باعث هجوم بیشتران ها وگرفتن ظرفیت سه رشته تاپ پزشکی میشه چوندسطح علمی بسیاربالایی دارندودردانشگاه سخت ترین دروس ممکن راخوانده اند امسال حدودهشتادهزارنفربودن سال بعد به دویست هزارنفر میرسندوتعدادقبولی های زیادی هم دارند ازحق خودتون دفاع کنیددوستان این امار ازمعاونت اموزشی وزارت بهداشت هم بپرسین تعدادقبولی پزشکی لیسانس وفوق که بازه سنی22-30دارن درحالیکه معدلاشون پایینه بسیارزیادشده
ویرایش توسط h33samane : 14 تیر 1397 در ساعت 19:25
کاملا مشهود بود که شما از همون اول مخالف تاثیر مثبت معدل هستی
خیلی خیلی برام جالبه که یکی مثه شما که یه پشت کنکوری ساده هست میای میگی حرف های آقای سبطی و سازمان سنجش غلطه اونوقت شما درست میگی؟
تازه جالب تر اینه که میان حرف از اثبات میزنن اونوقت آمار های فضایی میدن که سال آینده قراره 200 هزار نفر فارغ التحصیل لیسانسه و فوق لیسانس به کنکور 98 اضافه میشن. میشه لطف کنی این آمار رو بگی از کجا آوردی؟ شمایی که ادعای اثبات و علمی بودن میکنی؟
مطمعن باش اونی که لیسانس و ارشد داره جوری وارد میدون کنکور میشه که شما حالا حالاها باید دنبالش بدوی تا بهش برسی(خصوصا اگر رشتش فنی یا ریاضی باشه که دیگه قطعی شدن معدل به نفعشم هست)
حتی اگر دیپلم انسانی هم داشته باشه تاثیر معدل قطعی باز هم به نفعش میشه
ای کاش راجب کار هایی که میکنیم یکم فکر میکردیم و بعدا راجبشون تاپیک میزدیم
تاپیک کاملا حاشیه ای هست و از تیم مدیریت درخواست دارم که تاپیک رو ببندن
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
ویرایش توسط _-Mohammad-_ : 14 تیر 1397 در ساعت 19:16
خب گفتم که عقیدت رو بگو صغری کبری نچین که جمیعت زیاد میشه و...جمیعت 1 میلیون هم بشه فوقش رتبه ها حداکثر هزارتا جا به جا میشه که هر کسی میتونه با 10 درصد شیمی و زیست و ریاضی بیشتر از بروز این اتفاق جلوگیری کنه.اما شما میخواین برای رسیدن به مقصد رقیب رو حذف کنید که این کار کثیفی هست دوست عزیز
در حال حاضر 44 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 44 مهمان)