سلام به همه کنکوری های عزیز..
آیا کسی بوده تو این مدت رتبه شه؟
آیا کسی بوده با معدل پایین رشته های تاپ قبول شه؟
آیا کسی بوده حتی فکر رتبه شدن نداشته اما تونسته با پشتکارش شاخ کنکورو بشکنه؟
اینا سوالاتیه که حدود 75 درصدعزیزان،در حال سرچ کردنش هستن تو این روزا....
دلیلش چیه حالا؟
به فکر معجزن...
معجزه ساز شو دوست عزیز و الکی سرچ نکن تو این سایت اون سایت..چون مکان تمام شگفتی ساز های کنکوری رو قشنگ همه ی دوستان میارن اینجا قرار میدن...
مثل عکس :
که باغدار بود...
یا مثل:
همانطور که می دانید بنده با معدل ۱۳ متحول شدم و توانستم در کنکورسراسری در رشته ی انسانی رتبه یک استان شوم و با اینکه ریاضی را۵ % و زبان را ۶% زده بودم توانستم در کنکور سراسری عربی را ۱۰۰ %بزنم و بدون اینکه از کلاس های گران قیمت استفاده کنم و پول های گزاف هزینه کنم رتبه ۱۱۰ کنکور شوم.
خیلی از دانش آموزان دوست دارند که راز موفقیت رتبه های برترکنکور را کشف کنند که آنها چگونه خوانده اند و اضطراب خود را کنترل کرده اند.
در زیر مقاله شاگردی را برایتان نقل می کنم که نه تنها توانست با کمترین امکانات و پس از تغییر رشته تمام مشکلات را کنار بگذارد بلکه توانست رتبه ۴ کنکور هم شود تا افتخاری شود برای خود و خانواده اش.
من فاطمه محسنی رتبه ۴ کنکور سراسری ۹۱ در رشته انسانی رتبه ۸ کشوری و دانشجوی روانشناسی بالینی دانشگاه شهید بهشتی هستم.
من در دبیرستان در رشته ریاضی تحصیل کردم و کنکور ریاضی هم دادم ولی رتبه ام ۱۲۰ هزار شد اما به مرور زمان و با فکر کردن به آینده ی شغلی متوجه شدم که به رشته علوم انسانی علاقه دارم و تصمیم گرفتم در کنکور انسانی شرکت کنم.
یا
عکس ها و مطالب و شخصیت ها
ی شگفت آور کنکور سراسری
دیگر....
در این قسمت،همه دوست دارن
ببیننو بشنون که چه کسانی رتبه
شدن که حتی باورشم سخته...
الان همه نیاز دارن به اینکه ببینن
تو این دو ماهم رتبه زیر 1000
امکان داره تا به خودشون بقبولونن
شروعی دوباره داشته باشن...
پس از جاها ی مختلف نت یا از