یه مشت ابله رو نشوندن جلو وزیر واسه دفاع از کنکوری ها
به خصوص اون پسر عینکیه
راجع به همه چی حرف میزنه جز تاثیر قطعی معدل
یه مشت ابله رو نشوندن جلو وزیر واسه دفاع از کنکوری ها
به خصوص اون پسر عینکیه
راجع به همه چی حرف میزنه جز تاثیر قطعی معدل
کسی که میخواهد زنده بماند
باید مبارزه کند
و کسی که دست از مبارزه بردارد
آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
" آدولف هیتلر "
بطحایی ثابت کرده ، کاری رو بخواد انجام بده میده و کاری با کسی نداره ، مثل حذف مدارس پایه هفتم نمونه دولتی و حذف آزمون تیزهوشان ( این یکی رو آخر سر پشیمون شد )
بچه ها نظر سنجي ميذارن الان حالا خورشيد كه ثابت بشه اكثر بچه ها با تاثير قطعي مخالفن
شركت كنيد وقتي گذاشتن![]()
عاغا وزیر اعلام کرد این قانون برای نظام جدیداست ن قدیم ها
من در جامعه ای زندگی میکنم که در آن مشکلات بیداد میکند و خدایی دارم که مرا در همه ی مشکلات یاری میکند آری این است زندگانی من......
اگه دقیق دیده باشی گفت فعلا تصمیمی در این باره نگرفتیم گفت این قانون برای نظام جدید و سال دوازدهم هست ولی برای نظام قدیم یا همون پشت کنکوری ها فعلا تصمیمی گرفته نشده در ضمن اگه یادت باشه به دانیال هم برگشت گفت تونستم جوابتون رو بدم اونم گفت نه در کل خیلی مصاحبه مسخره و از پیش تعیین شده ای بود
نذاشتن دانیال حرف بزنه فقط یکی اوردن که بحثو از تاثیر معدل منحرف کنه باسوالای چهار خطیش... سوالای درستوحسابیو جواب نمیداد میگفت وارد بحث کارشناسی نشیم....وزیرم ک گفت تاثیر قطعی ربطی به نظام قدیم نداره
درسته منظورم همین بود یعنی هیچی نمیدونست این وزیر شوکه شد یکی گفت نظام قدیمم
من در جامعه ای زندگی میکنم که در آن مشکلات بیداد میکند و خدایی دارم که مرا در همه ی مشکلات یاری میکند آری این است زندگانی من......
به جرئت می تونم بگم یکی از فاجعه ترین برنامه های تاریخ صدا و سیما بود
اول اون آقای سویزی بود کی بود؛ یک انسان چیزمال بود که برای تملق و چاپلوسی اومده بود. اومدن سر تاثیر قطعی معدل بحث می کنن بعد اونوقت این کودن ابله الاغ داره درباره حذف دروس پرورشی حرف می زنه.
عشق کردم برای آقای خشنود و اون دوست قزوینی. تنها کسایی که با شجاعت و بی پرده حرف زدند. خشنود بنده خدا حرف های زیادی برای گفتن داشت ولی گوش شنوا نداشت.
از همه بدتر آقای وزیر هر جا که کم می آوردن لفظ کارشناسی رو وسط می کشیدن که بله آقا توی دانش آموزی ابلهی بیش نیستی و چیزی حالیت نیست.
------------------------
صد درود به دوستان نظام قدیم که از هیچ چیز باکی نداشتن و جواب تکه کلام های وزیر رو با احترام و نهایت تندی و تیزی می دادن.
--------------------------------
دو جمله به یادماندنی داشت این مناظره؛
وزیر به خشنود گفت الان پوزخند زدی گفت دقیقاً
دوم هم اون جمله دوست قزوینی که گفت بنگر که چه می گوید نه که می گوید
--------------------
ویرایش توسط LORD KORD : 27 مرداد 1397 در ساعت 17:07
دم خشنود و دانیال اقایی گرم
اونای دیگه که الکی رفته بودن بگن مام اره شما نه
یعنی چی خو![]()
بخصوص سویزیالان میخواست بگه من خیلی مایه مایلم یا خیلی حالیمه
مرتیکه بحث اینده کلی جوونه نشستی بهش میگی چرا ساعتای پرورشی رو حذف کردی||||||
دم خشنود گرم اونجا که گفت شما پوزخند زدین فک کنم از اتاق فرمان بهش یه چیزایی گفتن اون یارو رو از گوشش دراورد مثل مرد حرفش رو زد
دانیال اقایی رو بهش وقت کم دادن وگرنه عالی حرف میزد
الان باید منتظر این باشیم که کی تصمیم برای نظام قدیما گرفته میشه چه وضعشه اخه![]()
در حال حاضر 905 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 905 مهمان)