X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 8 از 19 نخستنخست ... 78918 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 106 به 120 از 276
    1. Top | #106
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siamak136 نمایش پست ها
      هزینه های پردیس هم واقعا زیاده. پزشکی سالش 25 میلیون
      فایل پیوست 77966
      خیلی هزینه ها بالاست ...
      خدا رو شکر میتونیم بریم ازاد .

2. Top | #107
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      هزینه های پردیس هم واقعا زیاده. پزشکی سالش 25 میلیون
      فایل پیوست 77966
      خب این پردیس دانشگاه تهرانه! بقیه جاها قیمتش کمتره

3. Top | #108
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستان من رو برای دانشگاه ازاد به شک انداختین .
      من در سامانه سنجش سوالم رو مطرح کردم ... ولی عموما برای جواب دفترچه رو کپی میکنن .
      حالا ببینیم چه جوابی میدن .
      باز هزینه ازاد رو میشه پرداخت کرد پردیس اصلا .

4. Top | #109
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rouhollahbnd نمایش پست ها
      خب این پردیس دانشگاه تهرانه! بقیه جاها قیمتش کمتره
      پردیس کجا ارزون تره ؟

5. Top | #110
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نه نه جدا نیس ببین تو یه لند از دفترچه این متن رو نوشته.
      د ( پذيرفته شده دوره هاي روزانه آزمون سراسري سا ل 1396 )رشته هاي متمركز يا نيمه متمركز(، در
      صورت ثبت نام و شركت در آزمون سراسري سال 1397 ، منحصرا مجاز به انتخاب رشته در دوره هاي
      غير روزانه )نوبت دوم)شبانه(، نيمه حضوري، پيام نور، غيرانتفاعي، ظرفيت مازاد، پرديس خودگردان، مجازي
      و دانشگاه آزاد اسلامی( بوده و فقط در اين دور هها گزينش خواهند شد.

ببینید دقیقا اورده که ازاد و غیر انتفاعی رو ولی تو بند که شامل حل ارشد ها میشه این بند رو اورده.

با توجه به رأي هيئت عمومي ديوان عدالت اداري مورخ 7/ 6/ 1396 مبني بر عدم ابطال مصوبه پنجاه و
      يكمين جلسه شوراي عالي برنامه ريزي علوم پزشكي مورخ 25 / 3/ 1392 ، دانش آموختگان مقاطع كارشناسي
      ارشد ناپيوسته كليه رشته هاي تحصيلي و دكتري عمومي (پزشكي، دندانپزشكي، داروسازي و دامپزشكي)
      ميتوانند با رعايت شرايط ذيل از طريق قبولي در آزمون سراسري در مقطع دكتري عمومي رشته هاي
      پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي صرفا در پرديسهاي خودگردان و ظرفيت مازاد دانشگاه هاي علوم
      پزشكي تحصيل نمايند:
      - لزوم گذراندن طرح نيروي انساني براي دان شآموختگان مشمول طرح.
      - دارا نبودن هرگونه تعهد خدمت به ارگان يا دستگا ههاي اجرايي و عدم دارا بودن تعهدات سهميه بومي
      و يا سهميه مناطق محروم.
      - داشتن ممنوعيت تحصيل از نظر سازمان نظام وظيفه.
      - كليه پذيرفته شدگان در دور ههاي پرديس خودگردان و يا ظرفيت مازاد (اعم از اينكه در مقاطع تحصيلي
      قبلي تحصيل، از آموزش رايگان برخوردار بوده و يا نبود هاند) ملزم به پرداخت شهريه مطابق مصوبه هيئت
      امناي دانشگاه و مصوبات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي مي باشند.
      - دان شآموختگان مقطع كارشناسي ارشد ناپيوسته صرفا قادر به تحصيل در پردي سهاي خودگردان و
      ظرفيت مازاد م يباشند.

خب یعنی اینکه حتی ارشد ها حتی نمتونن تو ازاد تو رشته های پزشکی دندان و دارو بخونن فقظ فقط پردیس و مازاد ظرفیت و این یعنی اینکه پردیس که رفتی حتی شکایت هم کنی بازم نمیتونی رایگان تحصیل کنی. و باید به این قانون شکایت کرد که نباید فرقی بین ارشد و کارشناسی باشه و ارشد هم بتونه مثل کارشناسی ها بره روزانه حالا چه با پرداخت شهریه چه بدون پرداخت و هم بتونه بره ازاد
      ببینید دفترچه ثبت نام کنکور یه متن حقوقی نیست که منسجم باشه و بشه در حد این جزئیات بهش استناد کرد. صرفا جنبه اطلاع رسانی داره.
      در مورد دانشگاه آزادم بنده خودم مراجعه نکردم اما برخی از دوستانی که تو این تاپیک هستند پرسیدن ازشون و گفتن مشکلی نیست. و نیز تو این قانون فکر نکنم اشاره ای به دانشگاه های غیر دولتی شده باشه چون اصلا صلاحیت تصمیم گیری در این موردو ندارن. اگه بخوایم با این دید نگاه کنیم باید گفت اونایی که ارشد دارن نمیتونن تو دانشگاه های خارجی هم پزشکی بخونن چون تو قانون اسمشو نیاورده. در حالیکه مشخصه اینگونه نیست.
      بازم به عهده ی دوستان ذی نفع. پرس و جو کنید تا جواب قطعی بگیرید.
      stay focused and never give up

6. Top | #111
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lily7 نمایش پست ها
      من به بخش پاسخگویی دانشگاه ازاد زنگ زدم . میتونیم ازاد رو انتخاب کنیم مشکلی نیست .
      خدا کنه حداقل ازاد باشه و اون تخفیفاتم باشه خیلی خوب میشه ادم امیدوار میشه.

7. Top | #112
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط revenger نمایش پست ها

ببینید دفترچه ثبت نام کنکور یه متن حقوقی نیست که منسجم باشه و بشه در حد این جزئیات بهش استناد کرد. صرفا جنبه اطلاع رسانی داره.
      در مورد دانشگاه آزادم بنده خودم مراجعه نکردم اما برخی از دوستانی که تو این تاپیک هستند پرسیدن ازشون و گفتن مشکلی نیست. و نیز تو این قانون فکر نکنم اشاره ای به دانشگاه های غیر دولتی شده باشه چون اصلا صلاحیت تصمیم گیری در این موردو ندارن. اگه بخوایم با این دید نگاه کنیم باید گفت اونایی که ارشد دارن نمیتونن تو دانشگاه های خارجی هم پزشکی بخونن چون تو قانون اسمشو نیاورده. در حالیکه مشخصه اینگونه نیست.
      والا ادم میمونه یه متن درست حسابی نمی نویسن با عجله چیزای اضافه میکنن ادغام میکنن معلوم نیس اصلا. سوال هم که میپرسی متن دفترچه کپی میکنه بدون هیچ توضیح

8. Top | #113
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام من دانشجوی پیام نورم البته هر دو ترم رو مرخصی گرفتم برای ثبت نام کنکور دو تا سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم.
      1-من که دانشجوی پیام نورم چه زمانی باید انصراف بدم
      2-در صفحه ی 5 دفتر چه بالای صفحه قسمت و گفته دانش اموختگان مقطع کارشناسی ناپیوسته صرفا حق تحصیل در پردیس و مازاد رو دارن ایا این شامل منم میشه یا نه

9. Top | #114
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط revenger نمایش پست ها

من با بخش پاسخگویی دانشگاه ازاد صحبت کردم گفتن شامل حال دانشگاه ازاد نمیشه .

10. Top | #115
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      الان جواب سازمان سنجش اومده که پاسخگویی به مسائل دانشگاه ازاد در حیطه ما نمیباشد .
      گفتن با مرکز دانشگاه ازاد تماس بگیرین.

11. Top | #116
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      پردیس کجا ارزون تره ؟
      دانشگاه بندرعباس میدونم که ورودی امسال 19 تومن گرفتن برای یک سال

12. Top | #117
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دانشگاه بندرعباس میدونم که ورودی امسال 19 تومن گرفتن برای یک سال
      با مخارج زندگی در یه شهر دیگه همونقدر میشه .
      یعنی برای هر کس شهر خودش به صرفه تر از اب در میاد ...

13. Top | #118
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad475 نمایش پست ها
      سلام من دانشجوی پیام نورم البته هر دو ترم رو مرخصی گرفتم برای ثبت نام کنکور دو تا سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم.
      1-من که دانشجوی پیام نورم چه زمانی باید انصراف بدم
      2-در صفحه ی 5 دفتر چه بالای صفحه قسمت و گفته دانش اموختگان مقطع کارشناسی ناپیوسته صرفا حق تحصیل در پردیس و مازاد رو دارن ایا این شامل منم میشه یا نه
      هر وقت قبول شدی انصراف بده!

14. Top | #119
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      با مخارج زندگی در یه شهر دیگه همونقدر میشه .
      یعنی برای هر کس شهر خودش به صرفه تر از اب در میاد ...
      اون که آره!
      ولی خب شما گفتید کجا ارزون تره منم مثال زدم!
      من خودمَم امسال به اجبار انتخاب رشته کردم و محرومم! اگه جواب درخواست رفع محرومیتم نیاد مجبورم برم پردیس یا آزاد از اون جایی که شهر ما آزاد پزشکی نداره پردیس شهر خودم بهتره! ولی باز هم نمیدونم که بمونم برای 98 یا همین امسال کنکور بدم! -_-

15. Top | #120
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اون که آره!
      ولی خب شما گفتید کجا ارزون تره منم مثال زدم!
      من خودمَم امسال به اجبار انتخاب رشته کردم و محرومم! اگه جواب درخواست رفع محرومیتم نیاد مجبورم برم پردیس یا آزاد از اون جایی که شهر ما آزاد پزشکی نداره پردیس شهر خودم بهتره! ولی باز هم نمیدونم که بمونم برای 98 یا همین امسال کنکور بدم! -_-
      همین امسال کنکور بده . هر روز قوانین عوض میشه .
      اره پردیس شهر خوت به صرفه تره . البته ازاد یه شهر دیگه هم همون حساب میشه ...
      امیدوارم هممون ازاد قبول شیم . با توجه به شرایط محروم نیستیم و هزینه اش خیلی کم تره.

صفحه 8 از 19 نخستنخست ... 78918 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن