دوستان من رو برای دانشگاه ازاد به شک انداختین .
من در سامانه سنجش سوالم رو مطرح کردم ... ولی عموما برای جواب دفترچه رو کپی میکنن .
حالا ببینیم چه جوابی میدن .
باز هزینه ازاد رو میشه پرداخت کرد پردیس اصلا .
ببینید دفترچه ثبت نام کنکور یه متن حقوقی نیست که منسجم باشه و بشه در حد این جزئیات بهش استناد کرد. صرفا جنبه اطلاع رسانی داره.
در مورد دانشگاه آزادم بنده خودم مراجعه نکردم اما برخی از دوستانی که تو این تاپیک هستند پرسیدن ازشون و گفتن مشکلی نیست. و نیز تو این قانون فکر نکنم اشاره ای به دانشگاه های غیر دولتی شده باشه چون اصلا صلاحیت تصمیم گیری در این موردو ندارن. اگه بخوایم با این دید نگاه کنیم باید گفت اونایی که ارشد دارن نمیتونن تو دانشگاه های خارجی هم پزشکی بخونن چون تو قانون اسمشو نیاورده. در حالیکه مشخصه اینگونه نیست.
بازم به عهده ی دوستان ذی نفع. پرس و جو کنید تا جواب قطعی بگیرید.
stay focused and never give up
سلام من دانشجوی پیام نورم البته هر دو ترم رو مرخصی گرفتم برای ثبت نام کنکور دو تا سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم.
1-من که دانشجوی پیام نورم چه زمانی باید انصراف بدم
2-در صفحه ی 5 دفتر چه بالای صفحه قسمت و گفته دانش اموختگان مقطع کارشناسی ناپیوسته صرفا حق تحصیل در پردیس و مازاد رو دارن ایا این شامل منم میشه یا نه
الان جواب سازمان سنجش اومده که پاسخگویی به مسائل دانشگاه ازاد در حیطه ما نمیباشد .
گفتن با مرکز دانشگاه ازاد تماس بگیرین.
اون که آره!
ولی خب شما گفتید کجا ارزون تره منم مثال زدم!
من خودمَم امسال به اجبار انتخاب رشته کردم و محرومم! اگه جواب درخواست رفع محرومیتم نیاد مجبورم برم پردیس یا آزاد از اون جایی که شهر ما آزاد پزشکی نداره پردیس شهر خودم بهتره! ولی باز هم نمیدونم که بمونم برای 98 یا همین امسال کنکور بدم! -_-
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)