X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 19 نخستنخست ... 67817 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 91 به 105 از 276
    1. Top | #91
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lily7 نمایش پست ها
      واقعا در شرایط سختی قرارمون دادن .
      به نظرم اگه قراره وکیلی گرفته بشه وقتش الانه . حکم قبل از انتخاب رشته دست بچه های ارشد باشه . چون وقتی اجازه ندن روزانه رو انتخاب کنیم اعتراض بعدش بیفایده است .
      منم موافقم که شکایت قبل از کنکور باشه که با خیال راحت برن بچه ها سر جلسه. منطقی ترین کار اینه که همه با هم یک بار طرح شکایت کنن که اولا نتونن زیرش بزنن و ثانیا هزینه گرفتن وکیل سرشکن شه

2. Top | #92
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      دوستان من فارغ التحصیل کارشناسی (شبانه) هستم ..3 روزه که زندگیم رفته رو هوا همه برنامه هام بهم ریخته
      در دفترچه نوشته فارغ التحصیل کارشناسی نمیتونه دوباره وارد مقطع کارشناسی بشه.خب قبول!من هم نمیخوام دوباره لیسانس بگیرم! من میخوام وارد رشته دکترای حرفه ای پزشکی بشم!
      ایا پزشکی و یه رشته کارشناسی در یه مقطعه؟؟؟؟؟
      کارشناسی ارشد ناپیوسته رو مقطع بالاتر میدونن اما پزشکی رو هم مقطع با کارشناسی!!!!!!!!!!
      وقتی ازشون میپرسم این قانون چرا اصلا هست؟میگن واسه کسایی هست که میخوان سربازی رو به تعویق بندازن! ااقا قبول حرف شما! خوندن مجدد کارشناسی رو منع کنین! نه من رو که میخوام پزشکی بخونم و این همه زحمت کشیدم و تو این گرونی این همه خرج کردم و کلی ادم و خونواده رو امیدوار کردم!
      ...
      تکلیف من چیه؟میرم نظام وظیفه میگن ما واقعا شرمنده ایم ! از دست ما کاری برنمیاد! ما قانون رو ننوشتیم !باید بری سربازی!
      من واسه این کنکور اینهمه خودمو حبس نکردم که تهش منع بشم از شرکت در کنکور!
      کجا برم؟
      مجلس ؟دیوان؟
      کجا؟
      1.یا راهی خواهم یافت ,یا راهی خواهم ساخت!/2.اگر فکر میکنی چیزی محاله بخاطر طرز فکرته!/3.تو میتونی از هر انسانی که فکرشو کنی بزرگتر بشی پس حتی تو خیالتم خودتو مقایسه نکن و به اون آدم غبطه نخور! هیچکی لیاقت مقایسه شدن با تو رو نداره

3. Top | #93
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      شما بايد بري خدمت . متاسفانه راهي نداره

4. Top | #94
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دقیقا
      کاملا موافقم

5. Top | #95
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DR.M نمایش پست ها
      دوستان من فارغ التحصیل کارشناسی (شبانه) هستم ..3 روزه که زندگیم رفته رو هوا همه برنامه هام بهم ریخته
      در دفترچه نوشته فارغ التحصیل کارشناسی نمیتونه دوباره وارد مقطع کارشناسی بشه.خب قبول!من هم نمیخوام دوباره لیسانس بگیرم! من میخوام وارد رشته دکترای حرفه ای پزشکی بشم!
      کارشناسی ارشد ناپیوسته رو مقطع بالاتر میدونن اما پزشکی رو هم مقطع با کارشناسی!!!!!!!!!!
      وقتی ازشون میپرسم این قانون چرا اصلا هست؟میگن واسه کسایی هست که میخوان سربازی رو به تعویق بندازن! ااقا قبول حرف شما! خوندن مجدد کارشناسی رو منع کنین! نه من رو که میخوام پزشکی بخونم و این همه زحمت کشیدم و تو این گرونی این همه خرج کردم و کلی ادم و خونواده رو امیدوار کردم!
      ...
      تکلیف من چیه؟میرم نظام وظیفه میگن ما واقعا شرمنده ایم ! از دست ما کاری برنمیاد! ما قانون رو ننوشتیم !باید بری سربازی!
      کجا برم؟
      مجلس ؟دیوان؟
      کجا؟
      ظلمه بخدا تو این مملکت نمیشه اصلا یه برنامه ریزی بلند مدت داش چون با تغییر یه قانون زندگی ادمو از این ور به اون ور میکنن. اصلا هم اطلاع رسانی خوب نیس و دقیقا مشکل اینکه امسال قانون میزارن امسال هم اجرا میکنن. خب بابا قانون میزاری امسال بیار تو دفترچه بگو از سال بعد اجرا میشه همه هم تکلیفشو روشن کنه نه اینکه دیروز تصویب کنی امروز اجرا کنی خب کلی ادم اواره میشن. بخدا مسولیت همه چی افتاده دست نا اهل ها. یا میان قانون میزارن مثلا حذف ککنور، 10 ساله قانون تصویب کردن که باید حذف بشه ولی هیچ راهی برا حذف کردنش نگفتن چون واقعا راهی نیس که، 10 ساله رو هواس بعدشم قانون تصویب میکنن همون فرداش میگن اجراش کنین. خدا فقط به دادمون برسه
      ویرایش توسط siamak136 : 03 بهمن 1396 در ساعت 22:53

6. Top | #96
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام چطوری متن دادخواست را تنظیم کنیم؟
      به نظرم زمان رو نباید از دست بدیم -هرچه سریعتر باید برای شکایت اقدام کنیم اما مهمه یک دادخواست قوی تنظیم بشه که دلایل منطقی رو بخوبی منعکس کنه و از حقمون دفاع کنه.

7. Top | #97
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DR.M نمایش پست ها
      ...
      کجا برم؟
      مجلس ؟دیوان؟
      کجا؟
      باید بری خدمت
      حالا یکی مثل شما هدفش پزشکی خوندنه ولی طبق قانون باید بره خدمت بعدش میتونه دوباره درس بخونه
      ویرایش توسط lily7 : 04 بهمن 1396 در ساعت 08:26

8. Top | #98
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siamak136 نمایش پست ها
      باز امیدوار میکنه این خبر ممنون بابت خبر ولی چرا رتبه برتر پزشکی تخفیف 100 درصد نمیگیره غیر پزشکی میگیره
      خواهش میکنم . امیدوارم واقعا 50 درصد شهریه رو تخفیف بدن .
      احتمالا چون هزینه پزشکی خیلی بالاست .
      من که از وقتی متوجه شدم نمیتونیم بریم روزانه خواب درست و حسابی ندارم ....
      اینهمه برنامه ریزی !

9. Top | #99
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lily7 نمایش پست ها
      خواهش میکنم . امیدوارم واقعا 50 درصد شهریه رو تخفیف بدن .
      احتمالا چون هزینه پزشکی خیلی بالاست .
      من که از وقتی متوجه شدم نمیتونیم بریم روزانه خواب درست و حسابی ندارم ....
      اینهمه برنامه ریزی !
      اره اگه قشنگ تو دفترچه نوشته بود. میشد یقین پیدا کرد که حتما تخفیف میدن ولی فقط حرفش باشه معلوم نیس اصلا. والا برنامه های منو هم بهم ریخته. درسته من سربازم فعلا تا تموم نشه نمیتونم کنکور بدم ولی بعد ظهر ها که میام خونه میخونم تا کنکور بعد شرکت کنم ولی حالا با این حال نمیدونم و اصلا معلوم نیس کنکور بعد چه قانونی میزارن.

10. Top | #100
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط smartchild نمایش پست ها
      اینا هم مانع نشدن که!!!! میگن بیاین ولی شهریه پردیس میگیریم مدرک پردیسم میدیم البته علاوه بر پردیس ها که طرح ندارن میگن یه طرح ناقابلم بگذرونید
      پردیس ها طرح دارن!!

11. Top | #101
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rouhollahbnd نمایش پست ها
      پردیس ها طرح دارن!!
      پردیس به خودی خود طرح نداره ولی اینا میگن اگه ارشد داشته باشی باید هم پول پردیس بدی هم طرح بگذرونی

12. Top | #102
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط revenger نمایش پست ها

فکر کنم اون منظورش تو دانشگاه های دولتی بوده. آزاد و غیرانتفاعی و ... احتمالا بحثشون جداست.
      نه نه جدا نیس ببین تو یه لند از دفترچه این متن رو نوشته.
      د ( پذيرفته شده دوره هاي روزانه آزمون سراسري سا ل 1396 )رشته هاي متمركز يا نيمه متمركز(، در
      صورت ثبت نام و شركت در آزمون سراسري سال 1397 ، منحصرا مجاز به انتخاب رشته در دوره هاي
      غير روزانه )نوبت دوم)شبانه(، نيمه حضوري، پيام نور، غيرانتفاعي، ظرفيت مازاد، پرديس خودگردان، مجازي
      و دانشگاه آزاد اسلامی( بوده و فقط در اين دور هها گزينش خواهند شد.

ببینید دقیقا اورده که ازاد و غیر انتفاعی رو ولی تو بند که شامل حل ارشد ها میشه این بند رو اورده.

با توجه به رأي هيئت عمومي ديوان عدالت اداري مورخ 7/ 6/ 1396 مبني بر عدم ابطال مصوبه پنجاه و
      يكمين جلسه شوراي عالي برنامه ريزي علوم پزشكي مورخ 25 / 3/ 1392 ، دانش آموختگان مقاطع كارشناسي
      ارشد ناپيوسته كليه رشته هاي تحصيلي و دكتري عمومي (پزشكي، دندانپزشكي، داروسازي و دامپزشكي)
      ميتوانند با رعايت شرايط ذيل از طريق قبولي در آزمون سراسري در مقطع دكتري عمومي رشته هاي
      پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي صرفا در پرديسهاي خودگردان و ظرفيت مازاد دانشگاه هاي علوم
      پزشكي تحصيل نمايند:
      - لزوم گذراندن طرح نيروي انساني براي دان شآموختگان مشمول طرح.
      - دارا نبودن هرگونه تعهد خدمت به ارگان يا دستگا ههاي اجرايي و عدم دارا بودن تعهدات سهميه بومي
      و يا سهميه مناطق محروم.
      - داشتن ممنوعيت تحصيل از نظر سازمان نظام وظيفه.
      - كليه پذيرفته شدگان در دور ههاي پرديس خودگردان و يا ظرفيت مازاد (اعم از اينكه در مقاطع تحصيلي
      قبلي تحصيل، از آموزش رايگان برخوردار بوده و يا نبود هاند) ملزم به پرداخت شهريه مطابق مصوبه هيئت
      امناي دانشگاه و مصوبات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي مي باشند.
      - دان شآموختگان مقطع كارشناسي ارشد ناپيوسته صرفا قادر به تحصيل در پردي سهاي خودگردان و
      ظرفيت مازاد م يباشند.

خب یعنی اینکه حتی ارشد ها حتی نمتونن تو ازاد تو رشته های پزشکی دندان و دارو بخونن فقظ فقط پردیس و مازاد ظرفیت و این یعنی اینکه پردیس که رفتی حتی شکایت هم کنی بازم نمیتونی رایگان تحصیل کنی. و باید به این قانون شکایت کرد که نباید فرقی بین ارشد و کارشناسی باشه و ارشد هم بتونه مثل کارشناسی ها بره روزانه حالا چه با پرداخت شهریه چه بدون پرداخت و هم بتونه بره ازاد

13. Top | #103
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط smartchild نمایش پست ها
      پردیس به خودی خود طرح نداره ولی اینا میگن اگه ارشد داشته باشی باید هم پول پردیس بدی هم طرح بگذرونی
      والا تا جایی که من میدونم پردیس و آزاد و روزانه همشون طرح دارن

14. Top | #104
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      هزینه های پردیس هم واقعا زیاده. پزشکی سالش 25 میلیون
      نام: Captureaa.PNG نمایش: 66 اندازه: 287.3 کیلو بایت

15. Top | #105
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siamak136 نمایش پست ها
      نه نه جدا نیس ببین تو یه لند از دفترچه این متن رو نوشته.
      د ( پذيرفته شده دوره هاي روزانه آزمون سراسري سا ل 1396 )رشته هاي متمركز يا نيمه متمركز(، در
      صورت ثبت نام و شركت در آزمون سراسري سال 1397 ، منحصرا مجاز به انتخاب رشته در دوره هاي
      غير روزانه )نوبت دوم)شبانه(، نيمه حضوري، پيام نور، غيرانتفاعي، ظرفيت مازاد، پرديس خودگردان، مجازي
      و دانشگاه آزاد اسلامی( بوده و فقط در اين دور هها گزينش خواهند شد.

ببینید دقیقا اورده که ازاد و غیر انتفاعی رو ولی تو بند که شامل حل ارشد ها میشه این بند رو اورده.

با توجه به رأي هيئت عمومي ديوان عدالت اداري مورخ 7/ 6/ 1396 مبني بر عدم ابطال مصوبه پنجاه و
      يكمين جلسه شوراي عالي برنامه ريزي علوم پزشكي مورخ 25 / 3/ 1392 ، دانش آموختگان مقاطع كارشناسي
      ارشد ناپيوسته كليه رشته هاي تحصيلي و دكتري عمومي (پزشكي، دندانپزشكي، داروسازي و دامپزشكي)
      ميتوانند با رعايت شرايط ذيل از طريق قبولي در آزمون سراسري در مقطع دكتري عمومي رشته هاي
      پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي صرفا در پرديسهاي خودگردان و ظرفيت مازاد دانشگاه هاي علوم
      پزشكي تحصيل نمايند:
      - لزوم گذراندن طرح نيروي انساني براي دان شآموختگان مشمول طرح.
      - دارا نبودن هرگونه تعهد خدمت به ارگان يا دستگا ههاي اجرايي و عدم دارا بودن تعهدات سهميه بومي
      و يا سهميه مناطق محروم.
      - داشتن ممنوعيت تحصيل از نظر سازمان نظام وظيفه.
      - كليه پذيرفته شدگان در دور ههاي پرديس خودگردان و يا ظرفيت مازاد (اعم از اينكه در مقاطع تحصيلي
      قبلي تحصيل، از آموزش رايگان برخوردار بوده و يا نبود هاند) ملزم به پرداخت شهريه مطابق مصوبه هيئت
      امناي دانشگاه و مصوبات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي مي باشند.
      - دان شآموختگان مقطع كارشناسي ارشد ناپيوسته صرفا قادر به تحصيل در پردي سهاي خودگردان و
      ظرفيت مازاد م يباشند.

خب یعنی اینکه حتی ارشد ها حتی نمتونن تو ازاد تو رشته های پزشکی دندان و دارو بخونن فقظ فقط پردیس و مازاد ظرفیت و این یعنی اینکه پردیس که رفتی حتی شکایت هم کنی بازم نمیتونی رایگان تحصیل کنی. و باید به این قانون شکایت کرد که نباید فرقی بین ارشد و کارشناسی باشه و ارشد هم بتونه مثل کارشناسی ها بره روزانه حالا چه با پرداخت شهریه چه بدون پرداخت و هم بتونه بره ازاد

من به بخش پاسخگویی دانشگاه ازاد زنگ زدم . میتونیم ازاد رو انتخاب کنیم مشکلی نیست .

صفحه 7 از 19 نخستنخست ... 67817 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن