نوشته اصلی توسط Diplomat خدا کنه نتایج تا 20 بیاد من که تا 31 حوصله ندارم پویااین عکس کی امضات؟؟؟
نوشته اصلی توسط Bahar20 میخوای چی کار؟ پسوردو چیکار میکنن دیفووونه؟
نوشته اصلی توسط MAh_gol پویااین عکس کی امضات؟؟؟ استاد شجریان
[COLOR="Black"][QUOTE=MAh_gol;921596] نوشته اصلی توسط Bano.m ب نظرم.نگیر بخدا ظلمه اصلا ازکارزندگی افتادیم اعتیاد خیلی بدیه خیلی من ن ورزش میکنم ن خواب دارم کلی برنامه داشتم واس بعد کنکور الان همش گوشی از این ساده ها بگیرم؟
نوشته اصلی توسط MAh_gol پویااین عکس کی امضات؟؟؟ استاد شجریان نمیشناسی؟
نوشته اصلی توسط Bano.m پسوردو چیکار میکنن دیفووونه؟ منظورم اینه که برای کامپیوتر کیو میخوای؟
[QUOTE=Bano.m;921601] نوشته اصلی توسط MAh_gol از این ساده ها بگیرم؟ آره بابا اصن دکمه ای بگیر
نوشته اصلی توسط Bahar20 منظورم اینه که برای کامپیوتر کیو میخوای؟ خودم یا همون کامپیوتر خونه
نوشته اصلی توسط Bano.m خودم یا همون کامپیوتر خونه
نوشته اصلی توسط Diplomat استاد شجریان نمیشناسی؟ حدس میزدم ولی مطمن نبودم خوبه قیافش
نوشته اصلی توسط Bano.m خودم یا همون کامپیوتر خونه کلا بیخیال تکنولوژی شو بانو ب درد نمیخوره
[QUOTE=Qazale;921606] نوشته اصلی توسط Bano.m آره بابا اصن دکمه ای بگیر نبابا این همه سال نگرفتم تا اخرش دکمه ای بگیرم؟...اونجوری بود ونبودش یکیه
مصطفی کجاست؟؟؟؟ داره تحول ایجاد میکنه در بخش ریاصی و فیزیک.
ای که مرا خواندهایی راه نشانم بده...
نوشته اصلی توسط MAh_gol حدس میزدم ولی مطمن نبودم خوبه قیافش خسرو آواز ایران تعداد فالور 153کا عمو تتل ننگ موسیقی ایران 3 میلیون فالور
در حال حاضر 954 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 954 مهمان)
نمایش برچسبها