نوشته اصلی توسط 8MIT8 30 صفحه که چیزی نیست آجی ناسلامتی دهه اول مهر تقریباً گذشته دیگه (مثلاً امروز 10 مهره ) جداً خیلی سخته آجی؟! حاجی
نوشته اصلی توسط Hellion حاجی جان حاجی
نوشته اصلی توسط 8MIT8 علیکم سلام آجی خدا ببخشه ، خوب که هم آره هم نه ، ولی بیشتر خوبم خخخ تو چیکا میکنی آجی؟ دانشگاه خوبه؟ خوش میگذره؟ اره خوبه..دختر همدونیا بهت سلام میرسونن
نوشته اصلی توسط 8MIT8 جان حاجی چطوری ؟
نوشته اصلی توسط eli94 اره خوبه..دختر همدونیا بهت سلام میرسونن پس به من ؟
نوشته اصلی توسط Skinner سلام...الی خانوم دکتر عزیز ما ممنون خوبم...دانشگاه خوب وتوپ میگذره فعلا شما چطور؟همدان .اساتید؟ اره همه خوبن..همدان سرد شده ..خدا تا ماه دیگه رو بخیر کنه..فک کنم باس پالتو پوشید
نوشته اصلی توسط Hellion پس به من ؟ درستو بخون نهایی رو بده تا با چوب سیاه و کبودت نکرذم
نوشته اصلی توسط eli94 اره خوبه..دختر همدونیا بهت سلام میرسونن خدا رو شکر عه که اینطور ، اگه فقط در حد سلامه تو هم از جانب من سلام برسون بهشون
نوشته اصلی توسط eli94 درستو بخون نهایی رو بده تا با چوب سیاه و کبودت نکرذم خوب پس سلام منو بهشون برسون
نوشته اصلی توسط 8MIT8 خدا رو شکر عه که اینطور ، اگه فقط در حد سلامه تو هم از جانب من سلام برسون بهشون رو چشمم...به هرحال برا شروع اشنایی بد نیست
نوشته اصلی توسط Hellion چطوری ؟ کمی تا قسمتی ابری طوفانی راستی دیشب یه کامنت تو پروف خودم برات نوشتم ، خوندیش عایا؟
نوشته اصلی توسط Hellion خوب پس سلام منو بهشون برسون
نوشته اصلی توسط 8MIT8 کمی تا قسمتی ابری طوفانی راستی دیشب یه کامنت تو پروف خودم برات نوشتم ، خوندیش عایا؟ آره امروز صبح خوندمش راسته خوب یا شاپوره یا ملته یا درسه .. الان دیروز شاپوری بود حاجی جات خالی میگم .. یک مدایی پیدا شده عجیب
نوشته اصلی توسط eli94 میخوام برای آینده برنماه ریزی کنم .. بعد کنکور که نباس تنها باشم .. بده عایا ؟ والله آدم آینده نگر باشه ...
نوشته اصلی توسط Hellion آره امروز صبح خوندمش راسته خوب یا شاپوره یا ملته یا درسه .. الان دیروز شاپوری بود حاجی جات خالی میگم .. یک مدایی پیدا شده عجیب اوهوم که اینطور ، آره دیگه دوران فعلی زندگیت تو این سه حال خلاصه میشه ، مدرسه ، شاپور ، ملت نچ نچ مُدگرا هم شدی پس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها