X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2502 از 7348 نخستنخست ... 2402249225012502250325122602 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 37,516 به 37,530 از 110215
    1. Top | #37516
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

2. Top | #37517
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moho نمایش پست ها
      بارون میاد؟

3. Top | #37518
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Defne نمایش پست ها
      بارون میاد؟
      از آسمون خدا که بارون نمی یاد اما شاید از آسمون قلب آدم بارون اومد .... ( من نصف شبی خوابم میاد دارم هذیون می گم )

4. Top | #37519
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط laleh74 نمایش پست ها
      درسته نیاز نیست که کلا بیخیال انجمن بشید..منم میخونم اما نیاز نیست کلا نیام..
      واقعا آدم گاهی واسش سوال پیش میاد که فقط میشه از بچه های همین جا پرسید
      قبول دارم حرفتونو !!
      من موقع درس خوندن و سر کلاس خیلی خیلی دقتم بالا میره!!
      انجمن اومدنمو هم کم کردم اما قطع نه

امروز تو 2 ساعت 100 تست فیزیک زدم که درصدم شد 75.

5. Top | #37520
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Majid-VZ نمایش پست ها
      قبول دارم حرفتونو !!
      من موقع درس خوندن و سر کلاس خیلی خیلی دقتم بالا میره!!
      انجمن اومدنمو هم کم کردم اما قطع نه

امروز تو 2 ساعت 100 تست فیزیک زدم که درصدم شد 75.
      آفرین...پسرا یه خوبی دارن که من همیشه بهش غبطه میخورم اونم اینه که وقتی دارن یه کاری میکنن حواسشون فقط به اون کاره و حواسشون پرت نمیشه.
      اما دخترا نه...خود من به شخصه هم زمان میتونم این کارارو باهم انجام بدم: "بخونم،به موضوع دیگه ای فک کنم،به حرف اطرافیانم گوش بدم،بنویسم"
      و این واقعا عذاب آوره...
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

6. Top | #37521
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      آفرین...پسرا یه خوبی دارن که من همیشه بهش غبطه میخورم اونم اینه که وقتی دارن یه کاری میکنن حواسشون فقط به اون کاره و حواسشون پرت نمیشه.
      اما دخترا نه...خود من به شخصه هم زمان میتونم این کارارو باهم انجام بدم: "بخونم،به موضوع دیگه ای فک کنم،به حرف اطرافیانم گوش بدم،بنویسم"
      و این واقعا عذاب آوره...
      البته همه ی دخترا اینطور نیستن همونطور که همه ی پسرا اونطور ک گفتین نیستن!!
      من 180 درجه نسبت به آدمی که سال پیش بودم تغییر کردم. سال پیش دقیقا مثل شما بودم، همزمان به صحبت دیگران گوش میدادم، درس میخوندم، فکر غیر درسی میکردم و ... اما امسال اصلا اینطور نیستم!! طوری پیشرفت کردم که همیشه استاد ریاضیم که یکی از اساتید بنام شهرمون هستش از دقت و سرعت محاسباتم تو کلاس تعریف میکنه
      همه چیز دست خودتونه و این یه ویژگی ذاتی نیست

7. Top | #37522
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      البته همه ی دخترا اینطور نیستن همونطور که همه ی پسرا اونطور ک گفتین نیستن!!
      من 180 درجه نسبت به آدمی که سال پیش بودم تغییر کردم. سال پیش دقیقا مثل شما بودم، همزمان به صحبت دیگران گوش میدادم، درس میخوندم، فکر غیر درسی میکردم و ... اما امسال اصلا اینطور نیستم!! طوری پیشرفت کردم که همیشه استاد ریاضیم که یکی از اساتید بنام شهرمون هستش از دقت و سرعت محاسباتم تو کلاس تعریف میکنه
      همه چیز دست خودتونه و این یه ویژگی ذاتی نیست
      درسته...منم اگه بخوام حتما میشه،اصولا هرکی هرچی بخواد حتما میشه!
      واسه درس خوندن تمرکز اصل اساسیه...لامصب پرنده ی خیال من خیلی سرکش شده همش میره اینور اونور...
      امضات قشنگه!گذشته ی خوبی نداشتم و میخوام لااقل آینده ای خوبی داشته باشم اما آدم همش فکر میکنه و از آینده میترسه که نکنه آثار کاراش تو آینده هویدا شه...پشت کنکوری هستی؟

8. Top | #37523
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      درسته...منم اگه بخوام حتما میشه،اصولا هرکی هرچی بخواد حتما میشه!
      واسه درس خوندن تمرکز اصل اساسیه...لامصب پرنده ی خیال من خیلی سرکش شده همش میره اینور اونور...
      امضات قشنگه!گذشته ی خوبی نداشتم و میخوام لااقل آینده ای خوبی داشته باشم اما آدم همش فکر میکنه و از آینده میترسه که نکنه آثار کاراش تو آینده هویدا شه...پشت کنکوری هستی؟
      من جای تو بودم پرهای پرنده ی خیالمو میکندم و یا پاهاشو میشکستم!!!! امسال برابری میکنه با یه عمر زندگی!! میدونم الآن میگی فقط 4 سال آینده رو تعیین میکن
      این چهار سال فقط از نظر تحصیله اما تاثیراتی تو روابط و جایگاه اجتماعیت میذاره که باور نمیکنه و همین جایگاه اجتماعی خودش باعث و بانی چیزهای دیگست!!
      از این که یه روزی گذشتت برای اطرافیانت برملا بشه!!! به قول پدرم آینده که هنوز نیومده!! گذشته هم ک گذشته ، فقط و فقط همین الآن رو بچسب ک از دستش ندی
      آره من پشت کنکوری ام، سال دوممه.

9. Top | #37524
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من جای تو بودم پرهای پرنده ی خیالمو میکندم و یا پاهاشو میشکستم!!!! امسال برابری میکنه با یه عمر زندگی!! میدونم الآن میگی فقط 4 سال آینده رو تعیین میکن
      این چهار سال فقط از نظر تحصیله اما تاثیراتی تو روابط و جایگاه اجتماعیت میذاره که باور نمیکنه و همین جایگاه اجتماعی خودش باعث و بانی چیزهای دیگست!!
      از این که یه روزی گذشتت برای اطرافیانت برملا بشه!!! به قول پدرم آینده که هنوز نیومده!! گذشته هم ک گذشته ، فقط و فقط همین الآن رو بچسب ک از دستش ندی
      آره من پشت کنکوری ام، سال دوممه.
      آره همینطوره و دارم با افکارم میجنگم تا دیگه سراغم نیان..انقدم بی ادبن که بی اجازه یهو میان و آدمو میریزن بهم،من که اینجوری تربیتشون نکرده بودم،والا
      من فوق العاده زرنگ بودم..دوستام ناباب شدن و منم همرنگ جماعت..سال اول که کنکور داشتم فقط تفریح بودم و شیطونی و رتبم افتضاح!
      سال دوم عواقب کاراری سال قبلم اومد سراغم و فکرم مشغول شد و نتونسم بخونم و مثل پارسال افتضاح!
      بازم موندم با اینکه میگن برو تو که نمیخونی اما دلم نمیاد..حیف میشم..میخوام به خودم و افکارم پیروز شم تا بلکه بشه

10. Top | #37525
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      آره همینطوره و دارم با افکارم میجنگم تا دیگه سراغم نیان..انقدم بی ادبن که بی اجازه یهو میان و آدمو میریزن بهم،من که اینجوری تربیتشون نکرده بودم،والا
      من فوق العاده زرنگ بودم..دوستام ناباب شدن و منم همرنگ جماعت..سال اول که کنکور داشتم فقط تفریح بودم و شیطونی و رتبم افتضاح!
      سال دوم عواقب کاراری سال قبلم اومد سراغم و فکرم مشغول شد و نتونسم بخونم و مثل پارسال افتضاح!
      بازم موندم با اینکه میگن برو تو که نمیخونی اما دلم نمیاد..حیف میشم..میخوام به خودم و افکارم پیروز شم تا بلکه بشه
      برای اینکه پیروز شی کلا قید هرچی دوست و رفیق رو بزن!! سال اولم کلی رفیق دورم بود و درس نمیخوندم، واسه امسال، همین اول خطمو عوض کردم و الآن فقط یه رفیق دارم که داره الآن دندون میخونه و رتبه ی سه رقمی منطقه شده بود. بعد کنکور 95 هم سمت اون رفقای ناباب نمیرم چون نمیخوام مثل اونا باشم!! عامل اصلی محیطت بود!! مطمئنم امسال رتبم زیر 2000عه چون تو خودم یه تغییر اساسی ایجاد کردم، تو هم همین کارو بکن

11. Top | #37526
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برای اینکه پیروز شی کلا قید هرچی دوست و رفیق رو بزن!! سال اولم کلی رفیق دورم بود و درس نمیخوندم، واسه امسال، همین اول خطمو عوض کردم و الآن فقط یه رفیق دارم که داره الآن دندون میخونه و رتبه ی سه رقمی منطقه شده بود. بعد کنکور 95 هم سمت اون رفقای ناباب نمیرم چون نمیخوام مثل اونا باشم!! عامل اصلی محیطت بود!! مطمئنم امسال رتبم زیر 2000عه چون تو خودم یه تغییر اساسی ایجاد کردم، تو هم همین کارو بکن
      دقیقا همینطوره..البته الآن دیگه با دوستام برو بیا ندارم.فقط گاهی تلفنی اونم گــــــــــــــــــــــــ ــاهی..من شخصیتم جوریه که دوستای زیادی دارم اما نه به صورت عمیق...این سایت خیلی بهم کمک کرد.دور و برم آدمای زیادی هستن اما تو شرایط و موقعیت من(مثلا کنکوری)نیستن..
      کاش زودتر اینجارو (کشف)میکردم!!!چون بهم انگیزه ی درس خوندن میده...
      ممنون بابت حرفات

12. Top | #37527
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دقیقا همینطوره..البته الآن دیگه با دوستام برو بیا ندارم.فقط گاهی تلفنی اونم گــــــــــــــــــــــــ ــاهی..من شخصیتم جوریه که دوستای زیادی دارم اما نه به صورت عمیق...این سایت خیلی بهم کمک کرد.دور و برم آدمای زیادی هستن اما تو شرایط و موقعیت من(مثلا کنکوری)نیستن..
      کاش زودتر اینجارو (کشف)میکردم!!!چون بهم انگیزه ی درس خوندن میده...
      ممنون بابت حرفات
      کاری نکردم
      من باید برم
      فعلا

13. Top | #37528
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      @petotem @Weed Master

ممنون از اسم گل هایی که گفتین گل ناز که خودمم...تاپیکو بستن نشد تشکر کنم.. @BrokenHeart
      ازحدیث و پارسا هم ممنون..دلیلشو نمیدوم Petotem دیدی چقدرگل بهم پیشنهاد کردن..؟؟!!!!دلت بسوزه
      من بیشترازهمه نگران شما بودم که بن نشی..ویدمستر
      @Hellion @hadis_moh
      همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
      سرنوشت نهاییتان نیست..
      روزهای خوب خواهند آمد

ویرایش توسط misha : 12 مرداد 1394 در ساعت 15:22

14. Top | #37529
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط misha نمایش پست ها
      @petotem @Weed Master

ممنون از اسم گل هایی که گفتین...تاپیکو بستن نشد تشکر کنم.. @BrokenHeart

من بیشترازهمه نگران شما بودم که بن نشی..ویدمستر
      @Hellion @hadis_moh

merc ke negaranami

The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

15. Top | #37530
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Weed Master نمایش پست ها
      merc ke negaranami

دراون حد نگرانی هم منظورم نبود....
      کلا اینکه گفتم الاناست که دیگه بن شی..
      خخخخ ولی خیلی باحال بود حیف که اومدن جمعمون کردن
      همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
      سرنوشت نهاییتان نیست..
      روزهای خوب خواهند آمد

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 364 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 364 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

tapatalk، فقط، فیزیک، فارغ، قفسه، قلمچی، قبلا، لپ، لبخند، لحظه، مفید، من، مهم، مهندسی، موفق، موفقیت، مونده، میاد، میتونم، میخونم، میخوره، میده، ما، محاسباتی، مسابقه، مشهد، مشکل، مشکلی، مشاوره، مطالعه، معدل، نمیدونم، نمیشه، چند، چه، چهارم، نوک، چوب، چی، نیست، نکات کنکوری، نگاه، نباید، نباشید، نتيجه، ندارم، نداشته، چرا، چطور، هم، همون، همیشه، هنوز، هندسه، هوا، ها، هدف، هر، هست، وقتی، ولی، واسم، وجود، یه، کمک، کنم؟؟؟؟، کنید، کنکور، کنکور ریاضی، کنکور93، کنکورو، کنکوری، که، کانون، کار، کتاب، کردم، کرده، کسی، گفتن، گوگل، گاج، گذشته، پلی، پرسیدن، پزشکی، پس، پشت کنکوری، yahoo، آزمون، آزمایشی، افتاده، افسانه، الان، التحصیلی، اما، امتحان، امروز، انتقال، انتخاب رشته، انتظار، انجمن، انجمن کنکور، اولین، اومدم، اينجا، این، اینطوری، اتفاق، اتاق، ادبیات، ادغام، ارواح، از، اصلا، اعتراض، بچه، به، بهتر، بودم، بیاد، بیرون، با، بارون، بازهم، بازدهی، باشه، بخونم، بد، برنامه ریزی، بره، برای، برعکس، بزنین، بزرگ، بسته، تقویم، تمام، تنهایی، تو، توی، توکلی، تکون، تاپم، تابع، تازه، تجربی، ترین، تست، تصویر سازی، تغييرات، جالب، جایزه، جاروبرقی، جديد، جزوه، حل، حالم، خلاصه، خونواده، خوب، خوبی، خيلي، خیلی، خیلی مهم، خیلی سبز، خیلییییییی، خیال، خداحافظ، خسته، دفعه، دوچرخه، دوچرخه سواری، دوباره، دوره، دوستان، دوستای، دینی، دیدم، دیروز، دیشب، دکتر، دانلود، دانش آموزان، دانشگاه، دانشجو، دارم، داشتم، دختر، درباره، درد، درس، درسی، دست، دعا، ذهنی، رفتم، رو، روانشناسی، ریاضی، راه، راهنمایی، راحت، زمینه، زیبایی، زیست، زبان فارسی، سنجش، سوال، سوالات، سوسک، سکوت، سال، ساحل، ساخته، سخت، سراسری، سراغ، شمام، شنبه، شیمی، شدم، شده، صندلی داغ، صبح، عربی، عزیزم

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن