آفرین...پسرا یه خوبی دارن که من همیشه بهش غبطه میخورم اونم اینه که وقتی دارن یه کاری میکنن حواسشون فقط به اون کاره و حواسشون پرت نمیشه.
اما دخترا نه...خود من به شخصه هم زمان میتونم این کارارو باهم انجام بدم: "بخونم،به موضوع دیگه ای فک کنم،به حرف اطرافیانم گوش بدم،بنویسم"
و این واقعا عذاب آوره...
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
البته همه ی دخترا اینطور نیستن همونطور که همه ی پسرا اونطور ک گفتین نیستن!!
من 180 درجه نسبت به آدمی که سال پیش بودم تغییر کردم. سال پیش دقیقا مثل شما بودم، همزمان به صحبت دیگران گوش میدادم، درس میخوندم، فکر غیر درسی میکردم و ... اما امسال اصلا اینطور نیستم!! طوری پیشرفت کردم که همیشه استاد ریاضیم که یکی از اساتید بنام شهرمون هستش از دقت و سرعت محاسباتم تو کلاس تعریف میکنه
همه چیز دست خودتونه و این یه ویژگی ذاتی نیست
درسته...منم اگه بخوام حتما میشه،اصولا هرکی هرچی بخواد حتما میشه!
واسه درس خوندن تمرکز اصل اساسیه...لامصب پرنده ی خیال من خیلی سرکش شده همش میره اینور اونور...
امضات قشنگه!گذشته ی خوبی نداشتم و میخوام لااقل آینده ای خوبی داشته باشم اما آدم همش فکر میکنه و از آینده میترسه که نکنه آثار کاراش تو آینده هویدا شه...پشت کنکوری هستی؟
من جای تو بودم پرهای پرنده ی خیالمو میکندم و یا پاهاشو میشکستم!!!! امسال برابری میکنه با یه عمر زندگی!! میدونم الآن میگی فقط 4 سال آینده رو تعیین میکن
این چهار سال فقط از نظر تحصیله اما تاثیراتی تو روابط و جایگاه اجتماعیت میذاره که باور نمیکنه و همین جایگاه اجتماعی خودش باعث و بانی چیزهای دیگست!!
از این که یه روزی گذشتت برای اطرافیانت برملا بشه!!! به قول پدرم آینده که هنوز نیومده!! گذشته هم ک گذشته ، فقط و فقط همین الآن رو بچسب ک از دستش ندی
آره من پشت کنکوری ام، سال دوممه.
آره همینطوره و دارم با افکارم میجنگم تا دیگه سراغم نیان..انقدم بی ادبن که بی اجازه یهو میان و آدمو میریزن بهم،من که اینجوری تربیتشون نکرده بودم،والا
من فوق العاده زرنگ بودم..دوستام ناباب شدن و منم همرنگ جماعت..سال اول که کنکور داشتم فقط تفریح بودم و شیطونی و رتبم افتضاح!
سال دوم عواقب کاراری سال قبلم اومد سراغم و فکرم مشغول شد و نتونسم بخونم و مثل پارسال افتضاح!
بازم موندم با اینکه میگن برو تو که نمیخونی اما دلم نمیاد..حیف میشم..میخوام به خودم و افکارم پیروز شم تا بلکه بشه![]()
برای اینکه پیروز شی کلا قید هرچی دوست و رفیق رو بزن!! سال اولم کلی رفیق دورم بود و درس نمیخوندم، واسه امسال، همین اول خطمو عوض کردم و الآن فقط یه رفیق دارم که داره الآن دندون میخونه و رتبه ی سه رقمی منطقه شده بود. بعد کنکور 95 هم سمت اون رفقای ناباب نمیرم چون نمیخوام مثل اونا باشم!! عامل اصلی محیطت بود!! مطمئنم امسال رتبم زیر 2000عه چون تو خودم یه تغییر اساسی ایجاد کردم، تو هم همین کارو بکن
دقیقا همینطوره..البته الآن دیگه با دوستام برو بیا ندارم.فقط گاهی تلفنی اونم گــــــــــــــــــــــــ ــاهی..من شخصیتم جوریه که دوستای زیادی دارم اما نه به صورت عمیق...این سایت خیلی بهم کمک کرد.دور و برم آدمای زیادی هستن اما تو شرایط و موقعیت من(مثلا کنکوری)نیستن..
کاش زودتر اینجارو (کشف)میکردم!!!چون بهم انگیزه ی درس خوندن میده...
ممنون بابت حرفات![]()
@petotem @Weed Master
ممنون از اسم گل هایی که گفتین گل ناز که خودمم...تاپیکو بستن نشد تشکر کنم.. @BrokenHeart
ازحدیث و پارسا هم ممنون..دلیلشو نمیدومPetotem دیدی چقدرگل بهم پیشنهاد کردن..؟؟!!!!دلت بسوزه
من بیشترازهمه نگران شما بودم که بن نشی..ویدمستر
@Hellion @hadis_moh
همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
سرنوشت نهاییتان نیست..
روزهای خوب خواهند آمد
ویرایش توسط misha : 12 مرداد 1394 در ساعت 15:22
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
سرنوشت نهاییتان نیست..
روزهای خوب خواهند آمد
در حال حاضر 364 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 364 مهمان)