1-به این که نچسب تر از مبحث واکسیناسیون مگه داریم !!!!خدایا صبر بده
2- به اینکه از تشنگی دارم میمیرماز وقتی بیدار شدم زور میزنم یه نوشیدنی اختراع کنم
![]()
1-به این که نچسب تر از مبحث واکسیناسیون مگه داریم !!!!خدایا صبر بده
2- به اینکه از تشنگی دارم میمیرماز وقتی بیدار شدم زور میزنم یه نوشیدنی اختراع کنم
![]()
ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!
اینکه چجوری دو روز برم کرج و برگردم از خونه نفهمن![]()
اینکه کاش انجمنو هم مثلن مث مدرسه مدتای خاص تعطیل میکردن. مثلن اینجا برا کنکوریا یکی دو ماه قبل کنکور تعطیل بود. نمیدونم ولی فک میکنم خیلی بهونه مهمیه برا وقت تلف کردن وقت توی این مدت خیییییلی مهم و تاثیر گذار. امیدوارم دارم اشتبا میکنم.
پس انسانیت چی می شود؟
گر از این درد جان سپارم رواست...
به یه خاطره بد...روز اولی که رفتیم بیمارستان
یه روز قبل از تاریخ کاراموزی رفتیم بیمارستان کارتو نشون دادیم رفتیم اورژانس..که مثلا فرداش نترسیم
آغا همه چی آروم بود یهو سه نفر تصادفی آوردن یکیش که فوت در صحنه بود در واقع..دوتای دیگه ام که چون تصادف با موتور بود یکیش استخوان فمورش دیده میشد( فک کن اولین صحنه ای که باهاش روبرو میشی استخوان فمور باشه) اون یکی هم هوشیاری نداشت..
ما تو اون ازدحام دنبال یه راه خروج بودیم که یه خودرو با ترمز پلیسی وایساد یه نفرو کشون کشون اوردن دراز کردن رو تخت خودشو از رو تخت انداخت پایین زمیییییییین و زمانو چنگ مینداخت و دااااااد میزد ..داد میگمااا.. ( سنگ کلیه داشت از یه طرف کلیه ش ضربه دیده بود )..لحظه اول فک کردیم روانیه !!میخواستیم از اون یکی خروجی در بریم که دعوای شدید شده بود قمه کشی بود نیروی انتظامی ریخت ( همراهای همین موتوری ها چون فوتی هم داشتن اوضاع وخیم بود)..بیچاره اون دوستم که علاقه واقعیش ادبیات بود و به زور فرستاده بودنش این رشته ..روز بدی بود![]()
در حال حاضر 210 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 210 مهمان)