به این فکر میکنم اگر سال ۲۰۱۰ ۸۰۰ بیت کوین که قیمتی حدود ۱۰ دلار داشت خرید میکردید الان حدود ۵۰۰ میلیارد پول داشتید.
به این فکر میکنم اگر سال ۲۰۱۰ ۸۰۰ بیت کوین که قیمتی حدود ۱۰ دلار داشت خرید میکردید الان حدود ۵۰۰ میلیارد پول داشتید.

ابر بارنده به دریا میگفت :
گر نبارم تو کجا دریایی
در دلش خنده کنان دریا گفت:
ابر بارنده تو هم از مایی
وایییی
فک کن ساعت 5 بیدار شی
این همه مسیرو بری
بعد بری بشینی سر کلاس اراجیف گوش بدی
خدااا حرص میخوردما
ولی باید ب خودم بگم سخت نگیر
و دارم ب این فک میکنم ک خارجیا درسای عمومی چی میخونن؟
به اینکه اگه برای یزید یادداشت کاربری گذاشته بودم ، تا حالا با نیزه ش یه واکنشی نشون داده بود.
خطاب به بعضی آقایون انجمن![]()
خون میچکد از دیده در این کنج صبوری
این صبر که من میکنم ، افشردن جان است.....
چرا دیگه هیچ حوصله و انگیزه ای برای نوشتن داخل اینجا یا خوندن پست ها رو ندارم
انگار با منی که میومد و کلی مینوشت
گاه خنده دار گاه ناراحت کننده و گاه انگیزه بخش ، اون آدم رو دیگه یادم نمیادش و فراموشش کردم... برام غریبه شده
چیزی نیست!
داری بزرگ میشی ،داریم بزرگ میشیم
شاید اولش یکم سخت باشه و اگه روحیه ات حساس باشه(مثل خودم)،شاید خیلی سخت تر باشه برات
شاید تلخ باشه ولی همه اینایی که گفتی بخشی از جریان عادی زندگیه، جریانی که بعضی وقتا یکم شدت میگیره،فراز و فرود داره
حالا اینکه کجا این جریان،تند میشه و کجا سرعت معمولی شو داره
یا اینکه کجا طبیعیه که این حس و حال هارو داشته باشی و کجا غیرطبیعی، بنظرم بستگی به آدمش و نوع طوفانی که باهاش مواجه شده ،داره،ظرفیت آدما متفاوته،هرکسی یه جا خسته میشه یا کم میاره
کی گفته همه همیشه باید بهترین ورژن خودشون باشن
کی گفته حتی وقتی حالت رو به راه نیست خودتو مجبور کنی برای اینکه بیای اینجا و بنویسی
کی گفته حتی وقتی روانت ،زخمی شده ،وارد جمع ها بشی و وانمود کنی که هیچی نیست
کی گفته حق استراحت و خلوت کردن و ریکاوری رو از خودت بگیری
حس میکنم مشکل خیلی از ماها اینه که حتی وقتی اوکی نبودیم،سعی کردیم قوی باشیم و سوپرمن وارانه وارد اجتماع اطرافیان و ...بشیم تا به خودمون یا بقیه ثابت کنیم که قوی هستیم
غافل از اینکه ، بعضا خود این وانمود به قوی بودنه،چه آسیب های بزرگی میتونه به اعصاب و روان آدم بزنه که شاید همون موقع ،متوجهش نباشه ولی بالاخره یه روز ،میفهمه
زخم و مشکل رو همه دارن،مسئله اینه که نذاری زخمات،کاری بشن
من کسی نیستم که بخوام بقیه رو پند بدم حتی خیلی وقتا لازمه که یکی بیاد همینارو به خودم گوشزد کنه ولی چون تقریبا تجربه مشابه از همین حس و حال هارو داشتم خواستم بگم بدون تنها نیستی
اگه لازم دیدی حتما یه مدت از فروم و کلا مجازی فاصله بگیر
بذار اگه زخمی داری،فرصت بهبود پیداکردن داشته باشه
تا جایی که تونستی سعی کردی تو انجمن ،دست گیر بچه ها باشی
حالا نوبت خودته
دست خودتو بگیر ...í ¼í¼±
به هوش باش دلی را به سهو نَخْراشی
به ناخنی که توانی گره گشایی کرد...🌿: )
ویرایش توسط joodii : 18 مهر 1401 در ساعت 16:18
در حال حاضر 30 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 30 مهمان)