گوش دادن به کتاب ها توی تایم های آزد درطول روز واقعا برام عادت لذت بخش و آرامش دهنده و درعین حال مفید و جهت دهنده ای شده
درکنارش گوش کردن به آهنگ های آروم و ملویی که آرشیو کردم
واقعا میتونم بگم حسابی حال خوب کنن...
تا جای ممکن سرزدن به مجازی و الکی وقت گذرونی رو با این دوتا روتین حال خوب کن جایگزینش میکنم ^^
غمت نباشه
من خودم از زمانی که عضو شدم هفته ای یبار دارم خدافظی میکنم![]()
کووووو تا به رکورد من برسی
قبلا تعداد خداحافظی هام رو میشمردم ولی دیگه خیلی وقته نشماردمولی تا شب اعلام نتایج کنکور خودم که اون شب هم خدافظی کردم اون موقع خدافظی دهم ام بود
فروم رو اینجوری نبین قبلا ها یسری ها میومدن تاپیک خدافظی میزدن با عنوان های مثل بچه ها منو حلال کنید و مراسم گلریزانمن و تو خوبیم حالا یه گوشه توی یه تاپیکی میگیم خدافظ دیگه مثل اونا تاپیک نمیزنیم
)
آبرو کشک چیهبی خی راحت باش هرکی هم هرچی گفت *********
![]()
به اینکه چرا نمیتونم حداقل ۵ روز پیوسته بخونم /: وقتی یه روز یکم استراحت میکنم روزای بعدش دیگه کلا صفر ://// عادت کردن به درس خوندن مداوم خیلی سخته...):
از بعضی کارام سر در نمیارم.
بعضی آدما هستن از بودن کنار من منظوری دارن. توقعی دارن
ولی خب من اون منظور رو ندارم
من دید دوستانه دارم فقط
نه میتونم پسشون بزنم نه میتونم دیدگاهمو عوض کنم
دوس دارم کنارم باشن فقط بعنوان دوست .
ولی خب خیلی از اونا در مقابل پذیرش این موضوع مقاومت میکنن
نه مرا حسرت به رگ ها می دوانید آرزویی خوش/نه خیال رفته ها میداد آزارم ...
یه چیزی باعث شد من به این موضوع فکر کنم
قبلا هم بهش فکر میکردم البته
شبیه یه نتیجه گیری بود کلا تو ذهنم
اینکه هیچوقت آدم نباید برگرده تو رابطه ای که خراب شد. حالا دوستانه یا عشقی یا هر چی
چون اون فرد راه ضربه زدن به تو رو دیگه بلده
و
اصلا بگیم اوکی دیگه هر دو به درک و شعورش رسیدن و قراره رفتار سادیسمی رو کنار بزارن؛
اون چیزی که باعث شد یکی از فردی باهاش تو رابطه هست آسیب ببینه... اون خاطره ی بد، اون حس بد، اون اعتمادی که یه بار نیست و نابود شد... همیشه تو ذهن طرف میمونه
اینو نمیشه کاریش کرد
به هرحال... همون مورد اول هم کافی بود "راه ضربه زدن به تو رو خوب بلده"، که دیگه برنگشت و اجازه برگشت رو هم نداد.
اگر آدم میخواد آرامش و حس خوب رو با فرد دیگه ای تجربه کنه، باید اول این فرد سمی رو شوت کنه بیرون تا جا واسه اون خوبه باز شه.
ویرایش توسط Leciel : 24 اسفند 1400 در ساعت 12:25
از غرور بیجای یه سری از آدما متنفرم
اینهمه مغرورید که چی؟
چی بهتون میرسه از این همه خودخواهی و تکبر؟
در حال حاضر 64 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 64 مهمان)