چرا نمیتونم مراسم دختر شایسته امسالو ببینم؟![]()
رو اعصابمم هست![]()
چرا نمیتونم مراسم دختر شایسته امسالو ببینم؟![]()
رو اعصابمم هست![]()
ویرایش توسط darling : 22 آذر 1400 در ساعت 20:36
به این که
چرا من دوست دارم پیش آدمایی باشم که حال دلم کنارشون خوبه
ولی بعضی آدما بدون توجه به شخصیت دیگران فقط دنبال اینن که اون فرد یه موفقیتی تو زندگیش داشته باشه ؟!
یعنی فکر میکنن اینجوری پیشرفت میکنن ؟
من اگر انحراف بینی نداشتم و تنگی نفس نمیگرفتم به کجای کار خدا لطمه وارد میشد؟
محکوم به موندنو ساختن به جرم بی گناهی!

چرا فکر میکردم امروز شنبهس؟
صبح وقتی با صدای الارم بیدار شدم هوا تاریک بود و انقدر احساس خستگی میکردم که اصلا انگار نخوابیده بودم. بعد برگشتم تو تخت و همش عذاب وجدان داشتم که ببین شنبهتو داری بد شروع میکنی. =/
به خدا که تقویم چیز خوبیه.
چجوری باید استرسمو کنترل کنم![]()
و خدایی که در این نزدیکی
میزند لبخندی
به تمام گره هایی که تصور دارم
همگی کور شدند...!
شايد صدبااااار من اينو زدم گوگل /مثلا سرچ کني مياد ميگه اب بخوردشويي برو
بهش فک نکن
![]()
ولي شايد جواب بده هاااااا اما کم
مثلا بستگي داره استرست برا چ موقعيتيه
مثلا من از حرف زدن جلوي جمع ميترسم و استرس دارم هميشه چون بدم مياد يا ميترسم از وقتي ک همه دارن نگام ميکنن من حرف بزنم
ولي اگر برا امتحاني چيزي هست ک سعي کن چن باااار شرايط مشابه اونو جلو چن نفر انجام بدي ک ذهنت اماده تر باشه
ر.ا:
رفيق شفيقم الان در چ حاله...
شاه نشین ِ چشم ِ من ، تکیه گَه ِ خیال ِ توست
ب اين:
سر کوه بلند آمد سحر باد.
زتوفانی که میآمد خبر داد.درخت و سبزه لرزیدند و لالهبخاک افتاد و مرغ از چهچه افتاد.
سر کوه بلند ابرست و باران.زمین غرق گل و سبزه ی بهاران.گل و سبزه ی بهاران خاک و خشت ست
برای آنکه دور افتد زیاران.
سر کوه بلند آهوی خستهشکسته دست و پا، غمگین، نشسته.شکسته دست و پا دردست، امانه چون درد دلش کز غم شکسته.سر کوه بلند افتان و خیزان،چکان خونش از دهان زخم و ریزان،نمیگوید پلنگ پیر مغرورکه پیروز آید از ره، یا گریزان.
سر کوه بلند آمد عقابی.
نه هیچش ناله ای، نه پیچ و تابی.نشست و سر بسنگی هشت و جان داد؛غروبی بود و غمگین آفتابی.سر کوه بلند از ابر و مهتاب،گیاه و گل گهی بیدار و گه خواب.اگر خوابند، اگر بیدار گویندکه هستی سایه ی ابرست، دریاب.
سر کوه بلند آمد حبیبم.بهاران بود و دنیا سبز و خرم.در آن لحظه که بوسیدم لبش رانسیم و لاله رقصیدند با هم.
شاه نشین ِ چشم ِ من ، تکیه گَه ِ خیال ِ توست
تو جهانی که میشه فیلم دید چرا باید درس خوند؟
تو دنیا یا باید فیلم باشه یا درس. من دیگه این همه عذاب ر نمت.
در حال حاضر 143 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 143 مهمان)