به اینکه چرا نمیفهمه منو
فکر میکنم که بد داره قضاوت میکنه
یا شایدم منو بد شناخته
شایدم حرفای یک ادم ابله روش تاثیر گذاشت
نمیدونم
من همینم ک هستم
به اینکه چرا نمیفهمه منو
فکر میکنم که بد داره قضاوت میکنه
یا شایدم منو بد شناخته
شایدم حرفای یک ادم ابله روش تاثیر گذاشت
نمیدونم
من همینم ک هستم
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
به اینکه من جریانی رو شروع کردم
که به دیوید بکهام رسید
اهل دلاش میدونن قضیه چیه
فقط قبول کنین که از دیوید خیلی بهترم تو این مورد![]()
ویرایش توسط SinaAhmadi : 31 تیر 1398 در ساعت 01:54
دارم ب این فک میکنم چقد محتاط شدم چقد نباید پیرو قلبم باشم .. چقد هم باید بی حس شم و اصن کاش قلبمو درمیوردم تا محبت نداشتم مینداختم جلو سگا .... اونوقت بود ک موفق میشدم
25 : 32 : 13 : 00
به این فکر میکنم که چطور نفر بالایی رو به آرزوش برسونم
عین عصام
هزاربار زمین میخورم
اما نمیذارم اونی که بهم تکیه کرده یه بار هم زمین بخوره
به این بازی و خاطرات بچگیم *_*
اون موقع که من پیش دبستانی بودم پسر عموم رو کامپیوترش این بازی رو داشت و منم این بازی رو خیلی دوست داشتم و توش خِبره بودم مثلا : )) چون میدونست سواد خوندن ندارم خیالش تخت بود که فضولی نمیکنم و رمز کامپوترش رو بهم داد که هر وقت میره دانشگاه و نیستش و من دلم خواست ، برم بازی کنم ، منم یواشکی با دختر عموم میرفتیم فولدراشو میگشتیم ببینیم داداشیمون به راه بد کشیده نشهخدا ببخشه ما رو ، بچه بودیم -_-
به اینکه یه جایی توو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم توو کوچه و با دوستامون بازی کردیم
بدونِ اینکه بدونیم آخرین بار بوده
به خواب وحشتناکی که دیدم -_-
یه قبرستون بزرگ و تاریک که توش گیر افتاده بودم
خوابام اکثرا تعبیر میشن خیلی زود ، نکنه میخوام بمیرم واین یه هشدار بود ؟![]()
خوابِ دیشب بدجوری رو نرومه
برای دور کردن فکرش از سرم اومدم فروم و به محض شروع کردن به تایپ احساساتم داشتم به این فکر میکردم نوشتن احساساتِ روزانه و چیزای دیگه توسط ما در اینجا چه فایده ای داره ؟!
میخواستم آخرین ص تاپیک احساسات رو باز کنم ولی اتفاقی ۲۰۰۰ ص عقب ترش برام بالا اومد ، کنجکاو شدم و چند تا از احساساتِ کاربرا رو خوندم و بعدش رفتم تو فکر ...
تو فکر اینکه اون کاربرا الان کجان ؟ چکار میکنن ؟
اینکه اونام مثل من و بقیه ی بچه ها ، یه روزی تایمشون رو اینجا سپری میکردن ولی اینکه دیگه نیستشون اینجا نشون میده ما هم یه روزی برای آخرین بار " انجمن کنکور " رو سرچ میکنیم و بعد از اون هیچ وقت دیگه انگشتامون روی کلیدای کیبورد نمیره که حتی اولین حرف برای جستجوی این فرومو بنویسیم .
شاید بعدها دوباره یاد آدمایی که اینجا باهاشون آشنا شدیم بیفتیم و مسلما هر کدوم از این آدما یا یک مفهوم و تصویری رو با توجه به تصوراتِ خودمون از اونها تو ذهن ما به جا گذاشتن و یا گاهی دیگران باعث شدن ما تصویری اشتباه و یا درست از یک فرد داشته باشیم ...
مثلا من الان تصورم از کاربر جسیکا@ یه آدم کول و خونگرمِ ، در حالی که تا حالا تو مدتی که عضو اینجام اصلا آن نشده که بخوام باهاش گپ بزنم و پی ببرم به شخصیتش
هومم آخرین بازدید هر کدوممون کِیه ؟
چه اینجا چه از دنیا !؟
در حال حاضر 62 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 62 مهمان)