بچه ها به نظرتون تکمیل ظرفیت مهر و بهمن هر دو رو داریم امسال ؟ تکمیل ظرفیت مهر معمولا کی اعلام میشه ؟
بچه ها به نظرتون تکمیل ظرفیت مهر و بهمن هر دو رو داریم امسال ؟ تکمیل ظرفیت مهر معمولا کی اعلام میشه ؟
من کارنامه ها رو ک بچه ها فرستادن مقایسه کردم تو دندون تهران 5 درصدیا با 60 تا تراز کمتر از عادیا قبول یا ذخیره شدن (60 تا تراز کلی اختلافه الکی نیاین باز بگین تاثیر نداره)
بجای سهمیه دادن بیان هر چی امکانات دارن بدن به این افراددد اگر استعداددد داشتن بیان نه اینکه با سواد زیر خط فقر بیان مریض به کشتن بدن!! حق بقیه کسایی که سهمیه ندارن رو بزار کنار حق اون مریضی که پیش اینا میره چی؟؟
رتبه 39 هزار منطقه 2 .... تراز 6635 با سهمیه بسیج فعال پرستاری واحد ظرفیت خودگردان سیرجان قبول شدم ذخیره ردیف 1
تمام تراز ها نسبت به سال پیش 300 تا و حتی بیشتر اضافه شده نسبت به تراز های پارسال
واقعا داره به کجا میره این کنکور؟!
پ.ن : راستی اگر کسی از خوابگاه های سیرجان خبر داره یا حتی خودش سیرجان افتاده یه ندایی بده با هم دنبال خونه بگردیم
هیچی دیگه بشینم واسه 97 مثل سگ بخونم![]()
در مسیر دستیابی به اهدافتان زندگی شما را حتما می ازماید
یکی از اولین ازمون ها این است که شما را با درد و رنج مواجه می کند .
به قدری سخت خواهد بود که گریه خواهید کرد این بخشی از مسیر موفقیت است
اگر نمی توانید درد و رنج را تحمل کنتید همین الان کنار بکشید .....
سلام
نو دانشگاه آزاد انتخاب پنجمم رو قبول شدم
ولی انتخاب بعدیش بهتره برام
نمیشه کاری کرد؟!
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
ما دوباره سبز میشویم
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)