بچه ها من ازاد دارو نياوردم ولي واسه دولتي پرديساشو كل ايرانو زدم هممه جا ك دارو داشت امكان داره قبول شم يا وقتي ازاد قبول نشدم اونو ديگ اصلا قبول نميشم با توجه ب اينكه ازاد فقط ٣تا دارو داشت ولي من تو دولتي با پرديساش نزديك ٤٠تا زدم
بچه ها من ازاد دارو نياوردم ولي واسه دولتي پرديساشو كل ايرانو زدم هممه جا ك دارو داشت امكان داره قبول شم يا وقتي ازاد قبول نشدم اونو ديگ اصلا قبول نميشم با توجه ب اينكه ازاد فقط ٣تا دارو داشت ولي من تو دولتي با پرديساش نزديك ٤٠تا زدم

مطمئن باشین اصلا سهمیه پنج درصدی ها به شما ضرر نرسونده چون که صندلس اونا جداست بنیاد شهید پول اون صندلی ها رو میده مگه میان رو صندلی شما میشینن که گیر دادین بهشون تازه ۵درصد ظرفیت هر کلاسن شما اون۲۵درصدی ها رو ول کردین چسبیدین به این ۵درصدی های بدبخت که اصلا معلوم نیست اعمال کردن سهمیه رو یانه

سلام بچه ها یه سوال میگم من دندون اصفهان ازاد قبول شدم که بعد تهران زده بودم الان ممکنه بعدن به من بگن قبول شدی تهرانو چون اونایی که دولتی قبول بشن نیان جاشون خالی میشه دیگه درسته؟
ﺑﮑـــــﻮﺵ ﺁﻧﮕﻮﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﯽ...
ﮐﻪ ﺍی ﮐﺎﺵ
ﺗﮑﻪ ﮐﻼﻡ ﭘﻴﺮی ﺍﺕ ﻧﺒﺎﺷــﺪ...!
برای موفقیت نیاز نیست نابغه باشی
کافیست یک قدم از دیگران جلوتر باشی
کمپین پیگیری مطالبات رزمندگان و جانبازان کشور, [14.09.17 13:23]
با سلام
به جهت بررسی موضوع اعمال سهمیه و رفع نگرانی شما عزیزان امروز پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۶ با دکتر توکلی تماس گرفتم که موفق به گفتگو با ایشان نگردیدم لذا با توجه به اهمیت موضوع پیامکی با مذمون ذیل برای ایشان ارسال نمودم
با سلام و عرض ادب
جناب دکتر توکلی نتایج دانشگاه آزاد اعلام گردید که متاسفانه در اعلام نتایج مذکور فرزندان ایثارگران که در سهمیه ۵ درصدی شرکت کرده بودند معتقدند سهمیه مذکور به ضررشان بوده و موجب نگرانی شدید این قشر معزز گردیده و بدینوسیله اعتراض شدید خود را اعلام میدارند و البته نگرانی دارند این سهمیه در نتایج کنکور سراسری (دولتی) هم به ضررشان تمام شود
لذا از آن برادر بزرگوار که همواره دلسوز ایثارگران بوده اید خواهشمند است جهت رفع نگرانی این عزیزان موضوع را بررسی فرمایید
با تشکر ملایی

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)