X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 27
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

شروع ریاضیات رشته ریاضی از صفر

سلام دوستان
      یکی از دوستای من ریاضیاتش توی مدرسه بد نیست نهایی هم نمره خوبی گرفته ولی توی تست خیلی ضعیفه به نظرتون باید چطوری و با چه کتابی شروع به خوندن بکنه؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      روزی 50 تا تست بزنه

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alish78 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      یکی از دوستای من ریاضیاتش توی مدرسه بد نیست نهایی هم نمره خوبی گرفته ولی توی تست خیلی ضعیفه به نظرتون باید چطوری و با چه کتابی شروع به خوندن بکنه؟
      به نظرم ریاضیات جامع خیلی سبز ( نوشته سروش مویینی) خوبه . مهر و ماه هم شنیدم خوبه ولی به نظرم کتابسروش مویینی یه چیز دیگس

4. Top | #4
      دارنده مدال المپیاد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr_farid نمایش پست ها
      به نظرم ریاضیات جامع خیلی سبز ( نوشته سروش مویینی) خوبه . مهر و ماه هم شنیدم خوبه ولی به نظرم کتابسروش مویینی یه چیز دیگس
      سلام فک کنم منظورشون رشته ریاضی بودکه خب بحث کمی فرق میکنه
      کار واضحه!!!اگه پایشون ضعیفه باید شروع کنن از یه کتاب ریاضیات پایه مثل خیلی سبز یا الگو یا گاج یا تخته سیاه از پایه قوی بشن (اینکه تو امتحان نهایی نمره خوبی میگیرن دلیل نمیشه خوب بلد باشن)اما اگه پایشون خوبه نسبتا مشکلشون تست زنیه!!که خب اینکار هم با زدن تست خیلی زیاد درست میشه!اولش یکم سخته و اذیت میشن اما بعد یه مدت تو تست زنی هم راه میفتن.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr_farid نمایش پست ها
      داداش من ریاضیات رشته ریاضی رو میگم نه تجربی

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aminsa نمایش پست ها
      سلام فک کنم منظورشون رشته ریاضی بودکه خب بحث کمی فرق میکنه
      کار واضحه!!!اگه پایشون ضعیفه باید شروع کنن از یه کتاب ریاضیات پایه مثل خیلی سبز یا الگو یا گاج یا تخته سیاه از پایه قوی بشن (اینکه تو امتحان نهایی نمره خوبی میگیرن دلیل نمیشه خوب بلد باشن)اما اگه پایشون خوبه نسبتا مشکلشون تست زنیه!!که خب اینکار هم با زدن تست خیلی زیاد درست میشه!اولش یکم سخته و اذیت میشن اما بعد یه مدت تو تست زنی هم راه میفتن.
      سلام
      منظورتون از گاج کدومه؟ iq خوبه واسه شروع؟

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام.ببین کنکور با دبیرستان یا دانشگاه فرق می کنه.دو مثال واست میزنم.دوستی دارم که ریاضیات کنکور رو 90 زده ولی با این حال نمرات ریاضیاتش توی دانشگاه خوب نمی شد.با این حال رفیق دیگری دارم که کنکور رو 40 درصد زده ولی توی دانشگاه نمرات ریاضیاتش بسیار عالی هست و خیلی میفهمه.این حرف رو زدم که بگم کنکور صرفا فهم مفاهیم نیست و نیازمند اینه که باهاش حرفه ای و جدی برخورد بشه.
      این حرفه ای برخورد کردن موارد زیر میشه :
      - محل زندگی ، محیط مطالعه و شرایط خانوادگی
      - سبک مطالعاتی با توجه به وضیعیت تحصیلی و برنامه ریزی شخصی
      - انتخاب منابع آموزشی کتاب ، دی وی دی و...
      - انتخاب منابع تست زنی که می تونه با منابع آموزشی مشترک باشه
      - خلاصه برداری ، مرور و ...
      ------------------
      واسه منبع آموزشی هم به نظر من بهترین راه اینه که یک مبحث که مسلطه مثلا مشتق و با سوالات کنکورش آشنایی داره ، انتخاب کنه و از بین منابعی که دوستان میگن بررسی کنه ببینه با توجه به دانسته هاش کدوم کتاب جالب تر درس داده و سوالاتش در جهت کنکوره.

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط the END نمایش پست ها
      سلام.ببین کنکور با دبیرستان یا دانشگاه فرق می کنه.دو مثال واست میزنم.دوستی دارم که ریاضیات کنکور رو 90 زده ولی با این حال نمرات ریاضیاتش توی دانشگاه خوب نمی شد.با این حال رفیق دیگری دارم که کنکور رو 40 درصد زده ولی توی دانشگاه نمرات ریاضیاتش بسیار عالی هست و خیلی میفهمه.این حرف رو زدم که بگم کنکور صرفا فهم مفاهیم نیست و نیازمند اینه که باهاش حرفه ای و جدی برخورد بشه.
      این حرفه ای برخورد کردن موارد زیر میشه :
      - محل زندگی ، محیط مطالعه و شرایط خانوادگی
      - سبک مطالعاتی با توجه به وضیعیت تحصیلی و برنامه ریزی شخصی
      - انتخاب منابع آموزشی کتاب ، دی وی دی و...
      - انتخاب منابع تست زنی که می تونه با منابع آموزشی مشترک باشه
      - خلاصه برداری ، مرور و ...
      ------------------
      واسه منبع آموزشی هم به نظر من بهترین راه اینه که یک مبحث که مسلطه مثلا مشتق و با سوالات کنکورش آشنایی داره ، انتخاب کنه و از بین منابعی که دوستان میگن بررسی کنه ببینه با توجه به دانسته هاش کدوم کتاب جالب تر درس داده و سوالاتش در جهت کنکوره.
      این بنده خدا انگار ریاضیش کلا طلسم شده همه درسارو خوب میزنه تا میرسه به ریاضی کلا قفل میشه
      حتی تو ریاضیاتم مثلا جبر و احتمال و آمار و تحلیلی رو خیلی خوب میزنه ولی این ریاضی پایه و دیفرانسیل پدرشو دراوردن

9. Top | #9
      دارنده مدال المپیاد

نمایش مشخصات
      سلام
      من خودم از خیلی سبز استفاده کردم
      گاج رو از دوستانی که استفاده کردن بپرسین که iq برای شروع بهتره یا کتاب عادیش!!البته خب همونطور که از اسم iq برمیاد نباید برای شروع خوب باشه و بیشتر برای محکم کاریه!!!اگه میخوان پایه ای تر شروع کنن از گاج عادی احتمالا باید استفاده کنن!!!اما بازم شما به من اعتماد نکن و از اونایی که گاج دارن بپرس.

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aminsa نمایش پست ها
      من خودم از خیلی سبز استفاده کردم
      گاج رو از دوستانی که استفاده کردن بپرسین که iq برای شروع بهتره یا کتاب عادیش!!البته خب همونطور که از اسم iq برمیاد نباید برای شروع خوب باشه و بیشتر برای محکم کاریه!!!اگه میخوان پایه ای تر شروع کنن از گاج عادی احتمالا باید استفاده کنن!!!اما بازم شما به من اعتماد نکن و از اونایی که گاج دارن بپرس.
      مرسی بابت راهنماییتون
      شنیدم تخته سیاه توضیحش خیلی خوبه درسو عالی یاد داده باید ببینم چجوریه

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان دیگه کسی نظری نداره؟

12. Top | #12
      کاربر فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نه !
      مشاوره تخصصي كنكور ، اول فكر ميكردم كه بقيه خوبن لازم نيس من وارد اين اين ماجرا بشم اما الان ميبينم كه ميتونم بهتر از بقيه مشاوره بدم ، تماس بگيريد 😉😉

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezaazimi نمایش پست ها
      نه !
      کسی با شما صحبت نکرد که میای بانمک بازی درمیاری

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام
      آی کیو برای کسی که صفره اصلا جالب نیست! ولی این توضیحاتی که دادید اینطوری مشخص میشد که پایه ش خوبه دوستتون چون نمره نهایی ش خوبه گفتید.
      برای اینکه ای کیو رو بزنید و بازده تون بالا باشه ازش باید اول درس رو کاملا بفهمید بعد تیپ های مختلف و خلاقیت ها رو باهاش ببینید ولی به نظر من کتاب خیلی خوبیه تستای خوبی داره اما برای کسی که صفر مطلقه جالب نیست ای کیو

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alirezaisc نمایش پست ها
      آی کیو برای کسی که صفره اصلا جالب نیست! ولی این توضیحاتی که دادید اینطوری مشخص میشد که پایه ش خوبه دوستتون چون نمره نهایی ش خوبه گفتید.
      برای اینکه ای کیو رو بزنید و بازده تون بالا باشه ازش باید اول درس رو کاملا بفهمید بعد تیپ های مختلف و خلاقیت ها رو باهاش ببینید ولی به نظر من کتاب خیلی خوبیه تستای خوبی داره اما برای کسی که صفر مطلقه جالب نیست ای کیو
      اره حسابان رو تو نهایی 19.5 گرفت
      خب قبل از ای کیو باید چه کتابی رو کار کنه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن