سلام دوستان
یکی از دوستای من ریاضیاتش توی مدرسه بد نیست نهایی هم نمره خوبی گرفته ولی توی تست خیلی ضعیفه به نظرتون باید چطوری و با چه کتابی شروع به خوندن بکنه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
یکی از دوستای من ریاضیاتش توی مدرسه بد نیست نهایی هم نمره خوبی گرفته ولی توی تست خیلی ضعیفه به نظرتون باید چطوری و با چه کتابی شروع به خوندن بکنه؟
روزی 50 تا تست بزنه:yahoo (76):
سلام فک کنم منظورشون رشته ریاضی بود:))که خب بحث کمی فرق میکنه:))
کار واضحه!!!اگه پایشون ضعیفه باید شروع کنن از یه کتاب ریاضیات پایه مثل خیلی سبز یا الگو یا گاج یا تخته سیاه از پایه قوی بشن (اینکه تو امتحان نهایی نمره خوبی میگیرن دلیل نمیشه خوب بلد باشن)اما اگه پایشون خوبه نسبتا مشکلشون تست زنیه!!که خب اینکار هم با زدن تست خیلی زیاد درست میشه!اولش یکم سخته و اذیت میشن اما بعد یه مدت تو تست زنی هم راه میفتن.
سلام.ببین کنکور با دبیرستان یا دانشگاه فرق می کنه.دو مثال واست میزنم.دوستی دارم که ریاضیات کنکور رو 90 زده ولی با این حال نمرات ریاضیاتش توی دانشگاه خوب نمی شد.با این حال رفیق دیگری دارم که کنکور رو 40 درصد زده ولی توی دانشگاه نمرات ریاضیاتش بسیار عالی هست و خیلی میفهمه.این حرف رو زدم که بگم کنکور صرفا فهم مفاهیم نیست و نیازمند اینه که باهاش حرفه ای و جدی برخورد بشه.
این حرفه ای برخورد کردن موارد زیر میشه :
- محل زندگی ، محیط مطالعه و شرایط خانوادگی
- سبک مطالعاتی با توجه به وضیعیت تحصیلی و برنامه ریزی شخصی
- انتخاب منابع آموزشی کتاب ، دی وی دی و...
- انتخاب منابع تست زنی که می تونه با منابع آموزشی مشترک باشه
- خلاصه برداری ، مرور و ...
------------------
واسه منبع آموزشی هم به نظر من بهترین راه اینه که یک مبحث که مسلطه مثلا مشتق و با سوالات کنکورش آشنایی داره ، انتخاب کنه و از بین منابعی که دوستان میگن بررسی کنه ببینه با توجه به دانسته هاش کدوم کتاب جالب تر درس داده و سوالاتش در جهت کنکوره.
من خودم از خیلی سبز استفاده کردم:))
گاج رو از دوستانی که استفاده کردن بپرسین که iq برای شروع بهتره یا کتاب عادیش!!البته خب همونطور که از اسم iq برمیاد نباید برای شروع خوب باشه و بیشتر برای محکم کاریه!!!اگه میخوان پایه ای تر شروع کنن از گاج عادی احتمالا باید استفاده کنن!!!اما بازم شما به من اعتماد نکن:)) و از اونایی که گاج دارن بپرس.
دوستان دیگه کسی نظری نداره؟
نه !
آی کیو برای کسی که صفره اصلا جالب نیست! ولی این توضیحاتی که دادید اینطوری مشخص میشد که پایه ش خوبه دوستتون چون نمره نهایی ش خوبه گفتید.
برای اینکه ای کیو رو بزنید و بازده تون بالا باشه ازش باید اول درس رو کاملا بفهمید بعد تیپ های مختلف و خلاقیت ها رو باهاش ببینید ولی به نظر من کتاب خیلی خوبیه تستای خوبی داره اما برای کسی که صفر مطلقه جالب نیست ای کیو