سلام دوستای کنکوری 96 و پشت کنکوریا مثه خودم !
رفقا ببینید گاج برا فیزیک به هیچ عنوان نخرید من اشتباه کردم خریدم , چون اولا تستاش سخته تالیفیا و دوم به عنوان مهم ترین ویژگی هر کتاب درسنامه هاش خیلی خیلی بده ! به بدترین نحو ممکن توضیح داده !![]()
سلام دوستای کنکوری 96 و پشت کنکوریا مثه خودم !
رفقا ببینید گاج برا فیزیک به هیچ عنوان نخرید من اشتباه کردم خریدم , چون اولا تستاش سخته تالیفیا و دوم به عنوان مهم ترین ویژگی هر کتاب درسنامه هاش خیلی خیلی بده ! به بدترین نحو ممکن توضیح داده !![]()

هر ساله 100ها نفر "یا هزاران نفر با این کتال موفق میشن.........الان سر چه حسابی میگی به هیچ وجه نخرید؟
.
خودت کم کاری کردی کم خوندی یا بد خوندی یا تلاش نکردی...چرا تقصیرو گردن کتاب میندازی؟
.
.
.
.آبته بنظر من خیلی سبز و الگو و گاج و قلم همه واسه فیزیک خوبن........هر کی بهتر و بیشتر خوند درصد بیشتری تو کنکور میزنه...با این کتاب و اون کتاب بهانه نیارید

سلام بچه ها من فیزیک پایه گاج رو واسه کنکور95 گرفتم به نظرتون چاپ جدید واسه96 تغییرات خاصی داشته که مجبور بشم جدیده رو بگیرم؟؟؟
لب لعلش چو مرا جان عزیز است
عمری بود آن لحظه که جان را به لب آرم
لب لعلش چو مرا جان عزیز است
عمری بود آن لحظه که جان را به لب آرم
دوستان نمیخواستم تابیک جدید برنم ولی توروخدا زود جواب بدین خدا خیرتون بده
من فیزیک بایه گاجو خریدم و میخوام شروع کنم ولی خیلی زیاده،روزی دو ساعت رو به فیزیک اختصاص دادم ولی حجمش زیاده چیکار کنم ک بتونم کلشو بتونم تو این تابستون تموم کنم؟سوم رو عالی بلدم ولی اول دومم ضعیفه,خواهشا زود جواب بدین...
سلام دوست عزیز. بهترین کتاب رو خریدی. قرار نیست که بشه همه درس های پایه رو کامل توی تابستون کار کرد چون که سطح دانش آموزان با هم متفاوته و این یکی از عقاید غلط رایج بین همه دانش آموزان و مشاورانه. شما در مطالعه هر یک از درس های کنکور باید در نظر داشته باشی که ابتدا مباحث پایه ای رو کار کنید که برای درس های پیش دانشگاهی نیاز هستن. در مورد درس فیزیک که میگید حجم مطالب زیاده: متاسفانه در همه کتاب های کمک درسی فیزیک کنکور یک سری فرمول ها و نکات و راه حل های بیخود وجود داره که اگر بخواهیم همه این چیزا رو یاد بگیریم سر جلسه کنکور وقتی به درس فیزیک برسیم به مشکل میخوریم چون حجم زیاد فرمول ها و نکات خارج از کتاب ذهن ما رو آشفته میکنه. همه این فرمول های بدرد نخور و راه حل های عجیب غریب از دل تست های تالیفی خارج میشن. شما بهتره تمرکزت روی مطالب و فرمول های اصلی و تست های کنکور و سنجش و کتاب درسی باشه و مطمین باشید همه تست های کنکور با مطالب اصلی حل میشن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)