سلام دوستان
برا درصد بالا(بالای 80) فقط زدن تستای ستاره دار + یک قدم تا 100 پایه گاج(نقره ای رنگ)کافیه؟
یا باید بدون ستاره ها راهم زد؟
سلام دوستان
برا درصد بالا(بالای 80) فقط زدن تستای ستاره دار + یک قدم تا 100 پایه گاج(نقره ای رنگ)کافیه؟
یا باید بدون ستاره ها راهم زد؟
مشاوره و برنامه ريزي كنكور
راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري
ویرایش توسط Tia : 19 تیر 1396 در ساعت 20:54 دلیل: عنوان
ببین وقتی تو ستاره دارو میزنی و درست حلش میکنی یا اون بخشو بلدی ولی هنوز به مرحله ی تسلط نرسیدی، برای همین باید از هر مدل سوال چند نمونه حل کنی تا کامل واست جا بیفته و 2روز دیگه یادت نره!
نه اصلا لازم نیس که اینکارو بکنی، باید یه کتاب و بگیری و همونو بخوری(!) نه اینکه هزار مدل کتاب داشته باشی و هرکدومو نافص حل کرده باشی، مگر اینکه یه کتابو کامل تموم کرده باشی و اونموقع بری سراغ کتاب بعد که بعیده بتونی اینکارو بکنی!
اگه همشو کامل بخونی شاید بتونی 80 بزنی
تستای گاج پایه خیلی توپه ولی درسنامه اش برای منی که فیزیکم صفره و معلم خیلی در پیتی دارم خوب نیست ... واسه همین من از نور هندسی خیلی سبز و سال دوم و سوم الگو استفاده کردم با تستای توپ گاج که واقعا عالی شدن
فیزیک برای اموزش چه منبعی پیشنهاد میدن ؟ با همین گاج میتونم مطالب رو یاد بگیریم و تست بزنم . اینو بگم چند سال از درس دور بودم ، ولی احتمالا تو یادگیری مشکلی نداشته باشم ، فقط الان صفره صفرم
خدای فیزیک=گاج نقراه=100معلم المپیاد:yahoo (2):
تا میتونی تست بزن ضرر نمیکنی حتی اگر شده هر تست رو 10 بار!!!!!من خودم کنکور 93 رو که دادم این تجربه رو کسب کردم=فقط تست بزن به خدا
اول جلد 2 گاج نقره ای درسنامه هاش رو کامل بخون
بعد درسنامه معلم رو هم کامل بخون.همون جزوه
بعد کل تست های گاج رو بزن.بهترین روش همینه
سلام دوستان
درسنامه های کتاب فیزیک پایه گاج در چه سطحی هستن؟!؟
من کلا هیچ کدوم از بخشهای فیزیک2 رو متوجه نشدم آیا این کتاب میتونه کمکم کنه؟
و اگه جوابتون "خیر" هست چه منبعی رو پیشنهاد میکنید؟!؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)