کانون دیگه
قلم چی ، خواهش میشه
کانون فرهنگی آموزش - قلم چی
بچه ها شما تونستین کد 12 رقمی بسیج رو بگیرین؟؟؟؟؟؟
به من نمیدن میگن کد 12 رقمی رو امسال فقط واسه بچه های کارشناسی ناپیوست چاپ کردن که اونم ثبت نامش تموم شده!!!!!میگه اونی هم که تو سایت نوشته اشتباهه.....به ما هنوز کد ندادن که به شما بدیم!!!
من میتونم برم یه شهر دیگه کد12 رقمی بگیرم؟؟؟
چکار کنم به نظرتون؟
برای سهمیه بسیجی باید اولا بسیجی فعال داشته باشی بعد باید بری حوزه بسیج یه گواهی بهت بدن که تاریخ و مدت عضویت بسیج عادی و فعالت رو جداگانه نوشته بعدش باید بری سپاه شهرتون ببریش کارگزینی بسیج اونا تاییدش کنن که امتیازت بالای 100 هست یا نه بعد چن تا اتاق میبریش امضاش میکنن و در پایان یه برگع بهت میدن که کد رهگیری بسیج فعال توشه اون کدو وارد سایت میکنی
من از سال 84 عضو هستم و از 89 فعالم ولی بینش وقفه هم داشتم میخوام بدونم اونا از روی چه اطلاعاتی میان امتیاز رو حساب می کنن ممکنه این یکی دو سال وقفه دردسر بشه؟؟؟در ضمن مشکل اصلی من اینه که اینا میگن به ما هنوز اجازه ندادن که به کسی کد بدیم!!من میتونم برم یه شهر دیگه کد بگیرم؟؟؟؟
من درباره دانشگاها که کدوم بهتر هستن چیزی نمیدونم
بنظرتون چجور باید اینارو اولویت بندی کنم؟
واحد تهران غرب
تهران جنوب
تهران مرکزی
شبنم خانوم گل سهمیه رو من اطلاعی ندارم...
در مورد پیدمان انتخاب رشته به خودتون بستگی داره که کجا رو دوست دارید انتخاب رشته فرایندی سلیقه ایه ممکنه من از دانشگاهی خوشم بیاد که شما بدتون بیاد ... تحقیق و پرس و جو کنید بعد تصمیم بگیرید موفق باشید...
آقا سعید برای صدمین بار میگم قبولید ، مگه پریناز جواب نداد خواهش میکنم خواهش میکنم یک سوال رو ده بار نپرسید نمیخوام چیزی پیش بیاد که باعث ناراحتی بشه ممنون
Long Live the walls we crashed through
سلام.من رتبم تو زیرگروه یک 72000هست،یعنی فاجهه،حالا میخام بدونم با این رتبه میتونم پرستاری آزاد منطقه دو قبول بشم؟؟سوال دومم هم در رابطه با رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاده ، میخام ببینم میتونم کامپیوتر برم ؟ آخه تو رشته ریاضی هاست.ممنوندر رابطه با پزشکی بین المللی هم اگر اطلاعی داری که با این رتبه میشه قبول شد، و آیا بزنم یا نزنم راهنماییم کنی.یک دنیا تشکر
سلام من نمی فهمم این چارک پایین ترین رتبه کشوری چیه
سال پیش ازاد که رتبه نداشت .
فقط ازتون این سوالو دارم کارنامه نمی خوام
در مجموع با 10000 منطقه 1 پزشکی ازاد قبول میشم یا نه؟
(کارنامه نمی خوام فقط جواب بدین)
در حال حاضر 35 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 35 مهمان)