خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 30 از 30 نخستنخست ... 202930
    نمایش نتایج: از 436 به 441 از 441
    1. Top | #436
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بچه ها يه سوال!!!من توي انتخاب رشته آزادم يكي مونده به آخريو پزشكي زاهدان زدم اما بومي اونجا نيستم...نميدونستم نبايد بزنم...ايرادي داره؟

2. Top | #437
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان.من تو این ی سالی ک کنکور داشتم زیاد اومدم این سایت خیلی سایت مفیدیه بالاخره تصمیم گرفتم عضو شم.خوشحالم ک بینتونم
      امروز نشستم از صفحه 1خوندم.قسمت سعید خعلی باحال بود.سعید جان اگ اینو میخونی منو ببخش اما خیلی خندیدم.
      دیگ اینکه در جواب زهرا خانم باید بگم ک خیلی ناراحت شدم.اخه من موندم چرا خودتون وارد نمیکنین؟بخدا کاری نداره ها.تو زندگی مشکلات بزرگتری پیش میاد ک باید خودمون تنها حلش کنیم.حالا نمیشه کاریش کرد.ویرایش نداره
      ب بهناز خانمم بگم ک عب نداره بومیو زدین.سیستم ببینه بهتون نمیخوره ازش رد میشه مشکلی پیش نمیاد
      پست اول چقد حرف زدم

3. Top | #438
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان من ی سوالی دارم ممنون میشم راهنماییم کنین.دوسته من کچلم کرد ازبس گف تو نت داری برو ببین با 27هزار ازاد پروتز تهران یا هوشبری اتاق عمل و ازمایشگاه مشهد قبول میشم یا نه. اگ اطلاعی دارین راهنمایی کنین منم نجات بدین. ترازش حدودای 5700شده.

4. Top | #439
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shabnam73 نمایش پست ها
      منطقه یک هستم عزیزم
      با این نمره ( یادمه گفه بودی عشق معماری هستی ) معماری فکر نمیکنم قبول بشی اما بزن ، اما شهرسازی معمولا ظرفیتش خالیه طرفدار کم داره اگه بزنی رشته خوبیه اگه دوس داشتی بزن ...

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_gladyator نمایش پست ها
      ترازی که در کنکور سراسری داده میشه کشوری هست یا نه ؟

بله با کشوریه مگه ندیدید کنار رتبه کشوری نمره خام رو زدن ....

نقل قول نوشته اصلی توسط behnaz_7 نمایش پست ها
      بچه ها يه سوال!!!من توي انتخاب رشته آزادم يكي مونده به آخريو پزشكي زاهدان زدم اما بومي اونجا نيستم...نميدونستم نبايد بزنم...ايرادي داره؟

ببین عزیز من همینطوری یه درصد خیلی کمی بومی بودن حساب میشه ( مثل همون معدل ) - اما بودن یه سری رشته ها که کنارشون زده شده بود " بومی " اون رشته ها فقط بومی میگیره شاید اصلا شانس نداشته باشید برای قبولی...

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.es72 نمایش پست ها
      دوستان من ی سوالی دارم ممنون میشم راهنماییم کنین.دوسته من کچلم کرد ازبس گف تو نت داری برو ببین با 27هزار ازاد پروتز تهران یا هوشبری اتاق عمل و ازمایشگاه مشهد قبول میشم یا نه. اگ اطلاعی دارین راهنمایی کنین منم نجات بدین. ترازش حدودای 5700شده.
      پروتز رو نمیدونم - اتاق عمل و هوشبری و آزمایشگاه قبول میشه احتمالش بالاستتتتت
      Long Live the walls we crashed through

5. Top | #440
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      با 74 هزار کشوری منطقه دو و تراز 7500 پروتز قبول میشه شد؟

6. Top | #441
      royan
      نمایش مشخصات
      دوستان با تراز 6700 امکانش هست پزشکی جاهایی مثل شاهرود و کازرون و تنکابن و در این حدودا و پایینتر هم در آزاد برگرده؟
      البته این مال برادرم هست و خودم امسال بعد از گرفتن یک لیسانس بی مصرف میخوام دوباره شرکت کنم و به امید خدا پزشکی دولتی بیارم.

صفحه 30 از 30 نخستنخست ... 202930

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن