بچه ها يه سوال!!!من توي انتخاب رشته آزادم يكي مونده به آخريو پزشكي زاهدان زدم اما بومي اونجا نيستم...نميدونستم نبايد بزنم...ايرادي داره؟
بچه ها يه سوال!!!من توي انتخاب رشته آزادم يكي مونده به آخريو پزشكي زاهدان زدم اما بومي اونجا نيستم...نميدونستم نبايد بزنم...ايرادي داره؟
سلام دوستان.من تو این ی سالی ک کنکور داشتم زیاد اومدم این سایت خیلی سایت مفیدیه بالاخره تصمیم گرفتم عضو شم.خوشحالم ک بینتونم
امروز نشستم از صفحه 1خوندم.قسمت سعید خعلی باحال بود.سعید جان اگ اینو میخونی منو ببخش اما خیلی خندیدم.
دیگ اینکه در جواب زهرا خانم باید بگم ک خیلی ناراحت شدم.اخه من موندم چرا خودتون وارد نمیکنین؟بخدا کاری نداره ها.تو زندگی مشکلات بزرگتری پیش میاد ک باید خودمون تنها حلش کنیم.حالا نمیشه کاریش کرد.ویرایش نداره
ب بهناز خانمم بگم ک عب نداره بومیو زدین.سیستم ببینه بهتون نمیخوره ازش رد میشه مشکلی پیش نمیاد
پست اول چقد حرف زدم
دوستان من ی سوالی دارم ممنون میشم راهنماییم کنین.دوسته من کچلم کرد ازبس گف تو نت داری برو ببین با 27هزار ازاد پروتز تهران یا هوشبری اتاق عمل و ازمایشگاه مشهد قبول میشم یا نه. اگ اطلاعی دارین راهنمایی کنین منم نجات بدین. ترازش حدودای 5700شده.
با این نمره ( یادمه گفه بودی عشق معماری هستی ) معماری فکر نمیکنم قبول بشی اما بزن ، اما شهرسازی معمولا ظرفیتش خالیه طرفدار کم داره اگه بزنی رشته خوبیه اگه دوس داشتی بزن ...
بله با کشوریه مگه ندیدید کنار رتبه کشوری نمره خام رو زدن ....
ببین عزیز من همینطوری یه درصد خیلی کمی بومی بودن حساب میشه ( مثل همون معدل ) - اما بودن یه سری رشته ها که کنارشون زده شده بود " بومی " اون رشته ها فقط بومی میگیره شاید اصلا شانس نداشته باشید برای قبولی...
پروتز رو نمیدونم - اتاق عمل و هوشبری و آزمایشگاه قبول میشه احتمالش بالاستتتتت
Long Live the walls we crashed through
دوستان با تراز 6700 امکانش هست پزشکی جاهایی مثل شاهرود و کازرون و تنکابن و در این حدودا و پایینتر هم در آزاد برگرده؟
البته این مال برادرم هست و خودم امسال بعد از گرفتن یک لیسانس بی مصرف میخوام دوباره شرکت کنم و به امید خدا پزشکی دولتی بیارم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)