اینایی که شما میگی قطعا درسته ولی باید تو اون شهر خدمت کنی نه زندگی وقتی که این مناطق محروم با شهر ما نهایتا یکی دوساعت فاصله دارن لازم نیس من حتما اون شهر برم وزندگی کنم خیلی وقته دارم به این قضیه فک میکنم برا من این گزینه مناسبترینه .در مورد داروی تعهدی چیزی میدونین باید اونجا داروخونه بزنیم یا تو داروخونه های دولتی کار کنیم؟ ممنون از جواباتون![]()
سلام. کسی میدونه از چه طریق میشه رتبه اخرین فرد قبولی تو رشته ها رو به دست اورد؟
کانون جامعه آماریش خوبه... اما مثلا تو بعضی از رشته ها از 30 نفر فقط 9 تا قبولی داده که هیچ کدومم از از منطقه 1 نیستن... میخواستم ببینم راهی داره از رتبه اخرین نفر پذیرفته شده تو رشته ها مطلع شد...
با سلام و عرض خسته نباشید
سوالی که دارم اینه ک فردیکه منطقه 2بوده و توو رشته تجربی رتبه 4400 اورده آیا داروسازی قبول میشه ؟؟ آزاد یا سراسری هم فرق نداره ، فقط ایا قبول میشه؟؟؟ اگه دارو نمیاره با 440 منطقه 2 چه رشته و دانشگاهی توو تهران میتونه بیاره؟
هر چی خدا بخواد
بله خواهش میکنم تقریبا شرایط مشابه با بقیه الله که هرسال حدود 25 تا دانشجوی پزشکی و 20 تا دندون برمیدارن البته با مصاحبه که اگر دختر باشید چادر یکی از شروط اصلیشه و اینکه اعتقادات به اسلام و انقلاب و نداشتن هیچ وابستگی به تشکلات مختلف سیاسی و اینجور چیزا سوء پیشینه و تخلف خاصم نباید داشته باشید شرایطش کاملا تو دفترچه اومده با رشته هایی که پذیرش میکنه فقط بورسیه نیستی مث سپاه
میدونم یکم غیر ممکنه شاید ولی لازمه نظرتونو بدونم
30هزار منطقه 2 شانسی داره دولتی پیرا بیاره؟ هوشبری پرستاری اتاق عمل؟
میدونم تغییر میکنه... میخوام یه دید کلی داشته باشم... من رتبه زیرگروه 1 منطقه 1 ام 5400. میخوام ببینم واسه انتخاب رشته اتاق عمل دانشگاه ایران حاشیه امنی دارم یا نه. پرستاری رو که میدونم سال پیش تا هفت هزار و خورده ای هم گرفته... (چون ساکن تهرانم و گزینش اتاق عمل و پرستاری هم استانیه شانس بومی بودن خوبی هم دارم)
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)