خوشا دیدار ما در خواب ...
سلام
با ١۵هزار منطقه٣، رشته ریاضی امکان قبولی مهندسی کامپیوتر دولتی هست؟ اگه اره کجاها رو میاره؟
ممنون میشم پاسخ بدید
همه زندگی مرا
لا به لای آغوشت
آرام،تکان تکان بده...❤
نه عزیزم فقط این نیست! شما وقتی مجبوری بری یه منطقه محروم خدمت کنی، یعنی اگه ازدواج کردی بچه دار شدی، بچههات همونجا بزرگ میشن، مدرسه ای که میرن، فرهنگی که باهاش بزرگ میشن.... اینا رو هم رو در نظر بگیر!
نه شاید خیلیم بد نباشه سطح علمیش، اما شرایطش رو دقیق بخون. اگه با اینکه عقایدتو بهت تحمیل کنن مشکلی نداری، برو. هرچند هیئت علمی خوبی هم نداره اما تو رتبه بندی دانشگاه ها رتبه خوبی داره.
سلام ببخشيد من نخواستم تاپيك جدا بزنم رتبه منطقه دو شده ١٠٥٠٠ به نظرتون بمونم يا نه؟ بهترين رشته اي كه قبول ميشم چيه؟ مرسي
من رشته ی انسانی هستم. رتبه ی کشوریم شده 37073 و رتبه ی منطقه ی 3 ام هم 13789. میخواستم بدونم با این رتبه امکانش هست رشته ادبیات دانشگاه رشت به صورت روزانه قبول شم؟ یا حتی شبانه؟ و اصلا در کل با این رتبه کدوم دانشگاه دولتی احتمالا بتونم ادبیات بخونم؟ممنون میشم اگر امکانش هست جواب بدید.
شرایط پزیرش. دانشگاه شهید رجای تهران برای افراد غیر بومییی . چطوره من برای این دانشگاه مجاز به انتخاب رشته شدم . کسانی که اطلاع دارن ممنون میشم راهنمایممم کنید
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)