آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 73 از 74 نخستنخست ... 63727374 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,081 به 1,095 از 1103
    1. Top | #1081
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط faal1373 نمایش پست ها
      پس این چی میگه؟؟؟

انتشارات بین المللی گاج|سه‌شنبه، پایان مهلت انتخاب رشته کنکوری‌ها

توکلی درباره نحوه انتخاب رشته داوطلبان، تصریح کرد: کلیه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته می‌توانند پس از دریافت دفترچه راهنما نسبت به انتخاب حداکثر ۱۵۰ کد رشته محل از میان کدرشته محل‌های مورد علاقه خود از گروه‌های آزمایشی مجاز از بخش اول دفترچه انتخاب رشته اقدام و به ترتیب تقدم علاقه اقدام کنند.

توجه کن به جمله...میگه از بخش اول دفترچه...رشته های بدون آزمون و صرفا سوابق توی بخش دوم هست.بخدا گیج شدم.بلاخره تکلیف چیه؟؟؟؟؟

شما چیکار به اون متنه داری ! دفترچه انتخاب رشته رو باز کن صفحه 12 رو بیار شماره 4 بند و

نام: 2525441.jpg نمایش: 46 اندازه: 122.1 کیلو بایت

2. Top | #1082
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Johny نمایش پست ها
      دوستان یکی لطفا یه توضیح کلی در مورد چجوری انتخاب کردن ، بده؟ الان ما کجا باید کد رشته هارو وارد کنیم؟ و اینکه اگر مثلا شهرستان روزانه قبول شدیم باید حتما بریم ، یا می تونیم نریم؟ و اینکه آزاد که دفترچه نداره ، پس کد رشته هاشو از کجا باید گیر بیاریم؟ و اینکه با توجه به چی باید رشته هارو پر کنیم؟ یکی لطفا راهنمایی کنه.
      با توجه به علاقه

چون اگه انتخاب 3وم رو مثلا قبول شی شانست واسه انتخابای بعدی از دست میره!!

اینا رو من نمیگما مشاورم گفت !!

3. Top | #1083
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام.خواهش میکنم جواب بدید.این که دانشگاه پیام نور صرفا بعضی از رشته ها رو بر اساس صوابق تحصیلی میگیره.یعنی یه رشته هایی مثل مهندسی صنایع یا برق یا مکانیک رو فقط فقط روی سوابق تحصیلی میگیرن؟!!!!یعنی اونایی که کنکور دادن هیچ!!!!؟؟؟آخه این رشته هایی که نام بردم فقط توی جدول دوم دانشگاه های پیام نور(پیام نور شیراز صفحه99 دفترچه) هست وتوی جدول اول (ص 72 دانشگاه پیام نور شیراز) نیست!!!خواهش میکنم جواب بدید لطفا.یعنی من که کنکور دادم نمیتونم پیام نور شیراز مثلا صنایع یا برق برم؟!!!

4. Top | #1084
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M o h a m m a d نمایش پست ها
      آره دیگه کدشونو وهرچی که خواسته وارد میکنی
      اگر روزانه قبول شی و نری سال دیگه نمیتونی کنکور بدی
      آزاد توی سایشت رشته ها رو زده
      ولی باید رو انتخاب رشته ی آزمون سراسری92 کلیک کنی و بعدش تو منوی سمت چپ نوشته
      اینم سایشمرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی
      یعنی برای انتخاب رشته ی سراسری باید بریم به سایت azmoon.org سر بزنیم؟ و اینکه این AZMOON.ORG هم انتخاب رشته ی سراسریه هم آزاد؟ و اینکه باید برای هر کدوم 18 تومن بدیم؟

5. Top | #1085
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سلام.خواهش میکنم جواب بدید.این که دانشگاه پیام نور صرفا بعضی از رشته ها رو بر اساس صو

سلام.خواهش میکنم جواب بدید.این که دانشگاه پیام نور صرفا بعضی از رشته ها رو بر اساس صوابق تحصیلی میگیره.یعنی یه رشته هایی مثل مهندسی صنایع یا برق یا مکانیک رو فقط فقط روی سوابق تحصیلی میگیرن؟!!!!یعنی اونایی که کنکور دادن هیچ!!!!؟؟؟آخه این رشته هایی که نام بردم فقط توی جدول دوم دانشگاه های پیام نور(پیام نور شیراز صفحه99 دفترچه) هست وتوی جدول اول (ص 72 دانشگاه پیام نور شیراز) نیست!!!خواهش میکنم جواب بدید لطفا.یعنی من که کنکور دادم نمیتونم پیام نور شیراز مثلا صنایع یا برق برم؟!!!

6. Top | #1086
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farshad haghi نمایش پست ها
      سلام

جوابش 2 تا پست بالایی بودا

اگه ازمون دادید

150 تا رشته رو میتونید از بین با ازمون و بدون ازمون انتخاب کنید

سوالتون رو 2بار تکرار نکنید خواهشا
      ویرایش توسط Parniya : 21 مرداد 1392 در ساعت 22:25

7. Top | #1087
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط The Godfather نمایش پست ها
      سلام
      بچه ها کسی که داروسازی ارتش قبول شده
      چه کد رشته ای رو باید در انتخاب رشته بزنه؟
      داخل دفترچه انتخاب رشته رشته پزشکی،دندان و....
      ارتش هست ولی دارو نیست؟
      میشه کمک کنید؟
      دوستان کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟

"حسِ بوسیدنت تو عاشورا !"

"میشه از پیله سَر در آوردُ با تو عشق بازی کرد تو هیجدهِ تیر !"

"امشب به تو رو کردم ای یار صدا مُرده!!"

8. Top | #1088
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط The Godfather نمایش پست ها
      سلام
      بچه ها کسی که داروسازی ارتش قبول شده
      چه کد رشته ای رو باید در انتخاب رشته بزنه؟
      داخل دفترچه انتخاب رشته رشته پزشکی،دندان و....
      ارتش هست ولی دارو نیست؟
      میشه کمک کنید؟
      دانشگاه علوم پزشکی ارتش،رشته داروسازی رو ارائه نمی ده و فقط 14 نفر رو در دانشگاه های علوم پزشکی تهران،شهید بهشتی،اصفهان،شیراز و مشهد بورسیه می کنه.
      کد این رشته های بورسیه در بخش های مربوط به دانشگاه های فوق در دفترچه موجوده.

9. Top | #1089
      کاربر انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      دوستان من هنوز انتخاب رشته نکردم. رتبم منطقه 2، 29000شدش.ولی چند سوال دارم:
      1- رشت های پرستاری، علوم آزمایشگاهی و فیزیو تراپی و اتاق عمل چرا کد شبانشون تو دفترچه نیست؟
      اصن این رشته ها تو دانشگاهها شبانه دارن؟
      2- من پدرم جانباز 30% هست. حالا تو اننتخاب رشته فقط همون تیک رو بزنم کافی هست؟ جایی نباید برم کد ایثارگری پدرمو بدم؟ آخه اگه اینطوری باشه همه اون تیک رو پر میکنن

10. Top | #1090
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mariz
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط seminar نمایش پست ها
      دوستان من هنوز انتخاب رشته نکردم. رتبم منطقه 2، 29000شدش.ولی چند سوال دارم:
      1- رشت های پرستاری، علوم آزمایشگاهی و فیزیو تراپی و اتاق عمل چرا کد شبانشون تو دفترچه نیست؟
      اصن این رشته ها تو دانشگاهها شبانه دارن؟
      2- من پدرم جانباز 30% هست. حالا تو اننتخاب رشته فقط همون تیک رو بزنم کافی هست؟ جایی نباید برم کد ایثارگری پدرمو بدم؟ آخه اگه اینطوری باشه همه اون تیک رو پر میکنن
      1.نه.شبانه که ندارن.فقط یه غیرانتفاعی هس به نام وارستگان مشهد.علوم آزمایشگاهی داره.
      2.بنظر که باید فقط همون تیک باشه.اما حرف شما هم حسابه...
      باید انداختش دور...همین.

قلب آهنی

11. Top | #1091
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سوال من در مورد اولویته ... مثلن من اول چندتا روزانه میزنم بعد چندتا شبانه و بعدشم چندتا غیرانتفاعی . سوالم اینه که اگه روزانه قبول نشم و مثلن اولین رشته شبانه قبول بشم و بخوام برم غیرانتفاعی ، میشه ؟! من از شما میپرسم واقعن میشه ؟!

12. Top | #1092
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط OmiD نمایش پست ها
      سوال من در مورد اولویته ... مثلن من اول چندتا روزانه میزنم بعد چندتا شبانه و بعدشم چندتا غیرانتفاعی . سوالم اینه که اگه روزانه قبول نشم و مثلن اولین رشته شبانه قبول بشم و بخوام برم غیرانتفاعی ، میشه ؟! من از شما میپرسم واقعن میشه ؟!
      نه نمیشه...شبانه قبول شدی دیگه (تازه تو این مثال شماشبانه که بهتراز غیرانتفاعی هست)
      گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع

سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

13. Top | #1093
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Johny نمایش پست ها
      یعنی برای انتخاب رشته ی سراسری باید بریم به سایت azmoon.org سر بزنیم؟ و اینکه این AZMOON.ORG هم انتخاب رشته ی سراسریه هم آزاد؟ و اینکه باید برای هر کدوم 18 تومن بدیم؟
      نه!!!انتخاب رشته دولتی تو sanjesh.org و پول هم نمیخواد! انتخاب رشته آزاد تو azmoon.org

14. Top | #1094
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanad نمایش پست ها
      من به احتمال زیاد بیناسنجی تهران قبول میشم و همچنین فیزیوتراپی زاهدان ! کدومش بهتره به نظرتون ؟
      خب معلومه بیناییسنجی تهران

15. Top | #1095
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shjafari92 نمایش پست ها
      نه نمیشه...شبانه قبول شدی دیگه (تازه تو این مثال شماشبانه که بهتراز غیرانتفاعی هست)
      مثلن اینجوری میزنم : 1. صنایع روزانه فردوسی 2. عمران شبانه فردوسی 3. کامپیوتر شبانه سبزوار 4. مکانیک غیر انتفاعی سجاد 5. عمران غیر انتفاعی خیام ... روزانه و شبانه فردوسی قبول نمیشم و از کامپیوتر شبانه سبزوار تا اولویت 5 قبول میشم ، ولی موقعیتم ایجاب میکنه که نرم شهرستان و برم غیرانتفاعی . حالا تکلیف چیه ؟

صفحه 73 از 74 نخستنخست ... 63727374 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

.............، ..............، ...............، ................، .................، ..................، ...................، ....................، .....................، ......................، .......................، .........................، ................................، .................................، ..................................، فوری، فیزیوتراپی، فیزیک، قلمچی، كنكور، مهم، مهندسی، مهندسی صنایع، مکانیک، مشهد، مشورت، مشکل، مشاوره، معدل، معرفی رشته های دانشگاهی، نکات کنکوری، نرم افزار، نظام وظیفه، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکوری، کانون، کارنامه ها، گوگل، گزینه 2، گزینه دو، پرند، پزشکی، پشت کنکوری، آزمایشی، انتقال، انتخاب رشته، انتخاب رشته مجازی، انتخاب رشته سراسری، انصراف، ادغام، اساتید، اعتراض، اعداد، بین الملل پزشکی، تجربی، تخمین رتبه، تغییر رشته، حقوق، خیلی مهم، دوره، دینی، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، داروسازي، دختر، درس، دعا، روانشناسی، ریاضی، راهنمایی، رایگان، رشته تجربی، زيست، زیست، زیست شناسی، زبان انگلیسی، سنجش، سهمیه، سوال، سوابق تحصیلی، ساحل، سراسری، شیمی، عربی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن