سلام.خواهش میکنم جواب بدید.این که دانشگاه پیام نور صرفا بعضی از رشته ها رو بر اساس صوابق تحصیلی میگیره.یعنی یه رشته هایی مثل مهندسی صنایع یا برق یا مکانیک رو فقط فقط روی سوابق تحصیلی میگیرن؟!!!!یعنی اونایی که کنکور دادن هیچ!!!!؟؟؟آخه این رشته هایی که نام بردم فقط توی جدول دوم دانشگاه های پیام نور(پیام نور شیراز صفحه99 دفترچه) هست وتوی جدول اول (ص 72 دانشگاه پیام نور شیراز) نیست!!!خواهش میکنم جواب بدید لطفا.یعنی من که کنکور دادم نمیتونم پیام نور شیراز مثلا صنایع یا برق برم؟!!!
سلام.خواهش میکنم جواب بدید.این که دانشگاه پیام نور صرفا بعضی از رشته ها رو بر اساس صوابق تحصیلی میگیره.یعنی یه رشته هایی مثل مهندسی صنایع یا برق یا مکانیک رو فقط فقط روی سوابق تحصیلی میگیرن؟!!!!یعنی اونایی که کنکور دادن هیچ!!!!؟؟؟آخه این رشته هایی که نام بردم فقط توی جدول دوم دانشگاه های پیام نور(پیام نور شیراز صفحه99 دفترچه) هست وتوی جدول اول (ص 72 دانشگاه پیام نور شیراز) نیست!!!خواهش میکنم جواب بدید لطفا.یعنی من که کنکور دادم نمیتونم پیام نور شیراز مثلا صنایع یا برق برم؟!!!
ویرایش توسط Parniya : 21 مرداد 1392 در ساعت 22:25
"حسِ بوسیدنت تو عاشورا !"
"میشه از پیله سَر در آوردُ با تو عشق بازی کرد تو هیجدهِ تیر !"
"امشب به تو رو کردم ای یار صدا مُرده!!"
دوستان من هنوز انتخاب رشته نکردم. رتبم منطقه 2، 29000شدش.ولی چند سوال دارم:
1- رشت های پرستاری، علوم آزمایشگاهی و فیزیو تراپی و اتاق عمل چرا کد شبانشون تو دفترچه نیست؟
اصن این رشته ها تو دانشگاهها شبانه دارن؟
2- من پدرم جانباز 30% هست. حالا تو اننتخاب رشته فقط همون تیک رو بزنم کافی هست؟ جایی نباید برم کد ایثارگری پدرمو بدم؟ آخه اگه اینطوری باشه همه اون تیک رو پر میکنن

باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
سوال من در مورد اولویته ... مثلن من اول چندتا روزانه میزنم بعد چندتا شبانه و بعدشم چندتا غیرانتفاعی . سوالم اینه که اگه روزانه قبول نشم و مثلن اولین رشته شبانه قبول بشم و بخوام برم غیرانتفاعی ، میشه ؟! من از شما میپرسم واقعن میشه ؟!
گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع
سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
مثلن اینجوری میزنم : 1. صنایع روزانه فردوسی 2. عمران شبانه فردوسی 3. کامپیوتر شبانه سبزوار 4. مکانیک غیر انتفاعی سجاد 5. عمران غیر انتفاعی خیام ... روزانه و شبانه فردوسی قبول نمیشم و از کامپیوتر شبانه سبزوار تا اولویت 5 قبول میشم ، ولی موقعیتم ایجاب میکنه که نرم شهرستان و برم غیرانتفاعی . حالا تکلیف چیه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)